ośmiorekina widziałem i też mnie rozwalił ale jednak dwugłowy lepszy ;D teraz chyba obejrze Malibu - Atak rekinów bo coś w dyskusjach jest o jednorożcorekinach i chce to obczaić :D :D :D
Malibu! No poprostu boki zrywać! Polecam, nawet na najlepszej komedii tak się nie uśmiałam :)
Martwe zło 1-2 i Armia ciemności, gówniany horror, TerrorVision ( Bardziej dla młodszych ), wyspa zła ( dla młodzieży pokroju MTV ).
Te filmy są kiczowate i to ich zaleta, filmy w stylu dwugłowego rekina są robione komputerowo co odbiera im zaje**stość.
Jest jeszcze film o rekinie piaskowym, co pływa po pustyni, ale nie znam dokładnego tytułu:D a tak ogólnie to "Pirania 3D". Dużo krwi i cycków - polecam :-)
A na tvn7 Szczęki 3. :p Swoją drogą ciekawe, czy przerobili Bruce'a na samicę, bo feministki rozpoczęły protesty.
ogladalem kiedys film o rekinach atakujacych ludzi. niby nic nadzwyczajnego... ale z czasem rekinom zaczely wyrastac nogi i juz wtedy po ziemi zaczely gonic ofiary:D niestety nie pamietam tytulu:/
Megaszczęki kontra megamacki
Dinokrokodyl kontra supergator
Mega pirania
Megarekin kontra krokozaurus
Moby Dick - generalnie wszystko inne ze studia Asylum.
Piraniokonda (2012)
Hydra (2009)
Wielka Stopa (2012)
Ostatnia misja USS IOWA (2012)
Starcie w przestworzach (2008)
Bazyliszek - król węży (2006)
Mantykora: legendarny potwór (2005)
Atak jurajski (2013)
Chupacabra - mroczne otchłanie (2005)
Pustynne węże (2009) ( szkoda ze zrobili taką szmirę, robiąc film o Mongolskich robakach śmierci mogli się bardziej postarać, moja ulubiona krypty da )
Boa kontra pyton (2004)
Zapomniany ląd (2009)
Ośmiornica (2000)
Pająki (2000)
Pająki (2007)
Ogólnie nie polecam.