PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108141}
5,1 13 tys. ocen
5,1 10 1 13291
3,6 5 krytyków
Dublerzy
powrót do forum filmu Dublerzy

Świetne wyśmianie kina akcji, dużo pościgów, strzelanin itp., oryginalne efekty specjalne. Widać było odniesienia głównie do Taxi i Matrixa. Ogólnie nieźle, powiedzmy 7/10.
Dla tych, co im się nie podobało: nie traktujcie tego filmu poważnie, tylko z dystansem.

ocenił(a) film na 1
mati_33

do tego filmu trzeba miec duzo dystansu... ale trudno o to jesli sie za to zaplacilo...

ocenił(a) film na 7
R4Zi3L

taki pastisz, który osiąga apogeum kiedy pociski się stykają i odbijają na końcu:D i wózek z nietykalnych też dobry:) Ogólnie technicznie najlepszy film, fabuła taka ala kiler, chłopaki nie płaczą itd.itp. Grabowski jak zwykle pocieszny:) Rozrywka na 7

ocenił(a) film na 8
mati_33

Dokładnie. Super komedia, czy parodia jakby tego nie nazwać. Fajna obsada, dobra fabuła, super humor. ;) 10/10

ocenił(a) film na 10
mati_33

fajny film mi się podobał 10/10 świetny początek

pete96

Mi też się podobało, fajna parodia różnych filmów. Do tego jak już wspomniane zostało, wykonanie go jest niemal wybijające się na tle polskich filmów.

Aktorzy też fajni, nie przepadam ani za Gonerą ani Grabowskim, ale tutaj byli bardzo dobrzy.

ocenił(a) film na 8
mati_33

Tak, ten film to w dużej mierze parodia wielkich amerykańskich produkcji i według mnie nawet udana.
Momentami trochę przesadzili z tymi pociskami albo z samolotem, zwłaszcza, że ta scena akurat nienajlepiej im wyszła. Mimo tego na prawdę jest się z czego pośmiać, trzeba tylko podejść do tego filmu z dystansem, bo kręcony był z przymrużeniem oka ;-)

Ja się dobrze bawiłem przed telewizorem, a te sceny, w których gangsterów odrzucało po trafieniu pociskiem - bezcenne :-D to trzeba zobaczyć!
8/10

ocenił(a) film na 7
mati_33

jedna z lepszych polskich komedia:];]a niestety jest ich bardzo mało

ocenił(a) film na 3
mati_33

Najlepsza scena:
http://www.youtube.com/watch?v=zITRSweuGWw :D

ocenił(a) film na 8
Owca52

8/10 czekam na ten film
Widziałem go pare razy wczesniej naprawde zajefajne

ocenił(a) film na 5
Owca52

jeśli kiedyś będzie konkurs na najbardziej żenującą scenę w polskim filmie to ta musi znaleźć się na podium

ocenił(a) film na 6
Chris_Sharma

NIestety film był tylko momentami był śmieszny, w przeważającej częśći był to humor wymuszony i niskiego polotu. Grabowski dobry w roli tego szkopa, ale jako Leon zupełnie mi nie pasował. JEdyny tekst który naprawde mnie rozśmieszył to Kowalewskiego: było, było i dostałeś w ryło :] Mocno naciągane 6/10

mati_33

jak na Polskie normy to film świetny u nas się takich filmów po prostu nie robi i cieszę się że coś takiego powstało mnie się podobał. Efekty supcio zdjęcia też niezłe muzyka mogła by być lepsza a fabuła git jednym słowem 8/10 i tyle.

ocenił(a) film na 3
batiamus

żal mi was , jak można "takie coś" ocenić 10/10 ? jedna z lepszych polskich komedii ? Ciekawe jakie wy oglądacie filmy ludzie nie dało się zbytnio na to patrzeć 4/10 to jest max. Dobranoc :) przepraszam jeśli kogoś uraziłem

ocenił(a) film na 7
indianacannab

Mi się ten film też całkiem podobał, nie ukrywam, że nie był idealny, daleko mu do tego. Mimo wszystko jest to film godny uwagi. Należy pamiętać, że jest to parodia.

ocenił(a) film na 8
indianacannab

Film da sie obejrzeć ale serial jest dużo lepszy.

ocenił(a) film na 7
mati_33

Całkiem udana parodia, przyjemne rozrywka z przymrużeniem oka. Ani głupawa komedia, ani nadęta sensacja.