PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 118608
4,0 20 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

chyba najgorszy film jaki widziałem w życiu (i odrazu mówie że nie spodziewałem się głupkowatej komedii). poprostu na tą obsadę to nawet wstyd coś takiego nakręcić.

ocenił(a) film na 3
pisti

Dokładnie 3\10 to max , zmarnowana obsada, film fatalny pod każdym względem, nie śmieszny, przewidywalny , nudny, dno totalne , Wszystkie najlepsze akcje z filmu są w trailerze, oglądaliście trailer to nie ma po co iść na film :]

castillo20

duże dzieci to nie igraszka, duże dzieci nie kaczka dziwaczka, duże dzieci nie świat polityki, nie dla dzieci fałszywe wierszyki!
xD

użytkownik usunięty
pisti

szkoda czasu, masz rację...

pisti

Powiedzcie to całej śmiejącej się do łez sali. jak dla mnie 9/10

jaworski_marcin

Mi też sie podobał. Wiadomo, że nie spodziewałam się arcydzieła tylko lekkiej komedii, i nie zawiodłam się. 7/10

ocenił(a) film na 10
pisti

niby o gustach sie nie mowi, ale wydaje mi sie, ze wlasnie to naprawde dobra komedia. jak bylem wczoraj w kinie to cala sala sie non stop smiala (wraz ze mna) no coz :) moze bedzie jakas komedia dla wszystkich gustow ^ ^

ocenił(a) film na 6
pucpan

Ja również wczoraj byłem w kinie na tym filmie. Jak dla mnie to nota 6/10. Były momenty w których, naprawdę można było się pośmiać np. tekst z YMCA. Nie rozumiem jak można oceniać filmy tylko na 1 lub 10 ??? Pisząc do tego, że to "...najgorszy film jaki widziałem..." nie podając argumentów. Ps. Pewnie "Grown ups" oglądałeś w domu przed monitorem w marnej kopii, oglądając go w kinie nie dałbyś noty 1/10 Amen.

ocenił(a) film na 7
lipek4

Dla mnie mógł być... To znaczy - ani wybitny, ani beznadziejny. Lubię sobie pójść do kina na głupią komedię, czemu nie. ^^ Film akurat taki na odprężenie, do obejrzenia jeden raz. Przyjemnie się na niego patrzyło, chociaż chwilami przynudzał. Ale fakt, że na małym ekranie prezentowałby się znacznie gorzej.

ocenił(a) film na 7
Miyu67

No z reguły większość komedi jest głupkowatych...

ocenił(a) film na 10
lipek4

ja dalem 10 bo to jest jedna z lepszych dla mnie komedii ale fakt idealem nie jest :)

ocenił(a) film na 7
pucpan

dlatego dałeś 10/10 - sprytne

ocenił(a) film na 6
pisti

6/10 śmietanka aktorów tego typu amerykańskich komedii sprawiła, że film był po prostu sympatyczny i miło się go oglądało. Jedyne co mi się nie podobało to motyw z mlekiem z piesi... Brr

pisti

Mam do ciebie pytanie:jak można oceniać filmy tylko na 1 lub 10?Dla ciebie film albo jest świetny albo beznadziejny.Nie rozumiem jak można tak oceniać filmy i nawet nie chce rozumieć.Nie wszystko jest czarne lub białe czasami jest też szare.