A tu taka niespodzianka, oglądało się całkiem możliwie . Najbardziej jednak wkurza mnie motyw GŁUPICH BAB !!! O jezusku , kto daruje życie takim świrom, którzy parę minut wcześniej zjedli Twojego kumpla??? W sumie to kolesie , też bez jaj , bo ja bez zbędnego gadania podpaliłabym dziwadła .
Popieram mi też się podobał to nie jest film żeby go traktować na poważnie tylko usiąść i oglądać dla relaxu przy browarku;)a tych świrów nie podpalili od razu bo co to był by za sens wtedy od razu był by the end i napisy końcowe a tak jeszcze było zabijanko i polewa;D aha i nadzieja na kontynuacje 5częśći;)
To nie była decyzja głupich bab tylko jednej głupiej baby Kenii (reszta chciała ich zabić) "nie rób tego, nie rób tego sobie" co to miało być. Kolejna głupia decyzja jak zadźgały swojego kumpla, tym razem to był wspólny pomysł (ale po co jeden z mutantów miałby zakładać worek na łeb). Więcej nie będę pisał, Film to totalny shit.
5 części? Jak to był prequel poprzednich części. Film po prostu śmieszny, ta klientka co się zlitowała nad mutantami a potem z zimną krwią zadźgała z koleżankami kolesia z workiem na głowie to po prostu ignorancja do potęgi entej. Szkoda słów...