PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10014814}
6,7 22 tys. ocen
6,7 10 1 21713
6,1 60 krytyków
Doppelgänger. Sobowtór
powrót do forum filmu Doppelgänger. Sobowtór

30 min wytrzymałem, większość filmu po niemiecku trochę po francusku, ale tłumaczenia brak (Amazon)

ocenił(a) film na 8
Dar_Ko

To widocznie czegoś nie dopatrzyłeś- dziś oglądałem na Amazonie i napisy są

ocenił(a) film na 7
xluke_v

U mnie też nie ma napisów

ocenił(a) film na 6
hrabianka

To samo u mnie

ocenił(a) film na 7
szymel78

Dziwne. Oglądałem i nigdzie napisów nie brakuje.

hrabianka

Napisy są,tylko jest jakas pomyłka i trzeba dać „wyłącz”przy napisach-wtedy sie pojawią:)

Madame_Madame

Potwierdzam, napisy się pojawiły po ich WYŁĄCZENIU ;D

Stopbeingcute

Również dziękuję :)

ocenił(a) film na 6
Madame_Madame

Dobrze, że napisałaś, bo patrzę, patrzę i nie widzę... Dziękuję :)

Madame_Madame

Dzięki za podpowiedź.

ocenił(a) film na 7
mosku

Konta bez zdjęć, z podanym "imieniem i nazwiskiem" i małą ilością ocen to BOTY, nie odpisujcie, bojkotujcie! Odpisując takim kontom zwiększa się wysyp botów na filmwebie przez co ten portal traci na wartości!

ocenił(a) film na 2
Madame_Madame

przecież napisy są, tylko po polsku i wtedy jak gadają po polsku... :/

ocenił(a) film na 7
cichykuba

Konta bez zdjęć, z podanym "imieniem i nazwiskiem" i małą ilością ocen to BOTY, nie odpisujcie, bojkotujcie! Odpisując takim kontom zwiększa się wysyp botów na filmwebie przez co ten portal traci na wartości!

ocenił(a) film na 7
Madame_Madame

Dokładnie. Musiałem tu zajrzeć co za głupota :)

Madame_Madame

Bardzo dziękuję za poradę, Dobrze, że tu zajrzałam, udało się włączyć napisy, a już miałam rezygnować z oglądania..

xluke_v

u mnie też są napisy . Nie wiem jakiego amazona oni mają :D

ocenił(a) film na 7
xluke_v

ocenił(a) film na 7
Dar_Ko

Już faktycznie pojawiły się :)

hrabianka

U mnie też nie ma. Co zrobiłaś, że się pojawiły?

ocenił(a) film na 5
Dodka_2

Odpal na pececie, bo tam napisy są, a w aplikacji na TV nie ma.

LukaszJarosz25

Na tv tez są...

ocenił(a) film na 5
Dodka_2

Przed chwilą skończyłem oglądać i napisy były. Nie dziwi mnie natomiast, że mogą się nie być, bo taka sytuacja przytrafiła mi się z filmem Bilet Do Raju (Showtime). W TV nie było napisów, ale w telefonie tak. Kilka dni później już były w TV.

ocenił(a) film na 7
Dodka_2

Nie wiem, coś naklikalam :) można z poziomu odtwarzania filmu wejść w "języki" ale też w takiej masce głównej filmu też coś manewrować

ocenił(a) film na 7
hrabianka

Dar_Ko

15 stycznia napisy są , same się włączyły . Może czasem trzeba zrobić to ręcznie (używam aplikację na Win10-laptop) , może w przeglądarce jest inaczej.

ocenił(a) film na 6
Dar_Ko

Okazuje się, że na Amazonie trzeba WYŁĄCZYĆ napisy, aby je włączyć. xD

ocenił(a) film na 7
Gienios

Tak właśnie xd

ocenił(a) film na 7
Gienios

Dar_Ko

Właśnie oglądam na Amazonie. Napisy są, trzeba je włączyć.

ocenił(a) film na 7
Magdalena_R_filmweb

ocenił(a) film na 8
dzenero

Jesteś debilem czy botem?

ocenił(a) film na 7
Dar_Ko

USUŃ KONTO!

ocenił(a) film na 8
Dar_Ko

W Smart TV napisów nie było początkowo, teraz są.

ocenił(a) film na 7
Dar_Ko

Wypad z tym fałszywym kontem!

Dar_Ko

Jeśli oglądasz obcojęzyczne filmy z napisami to w polskich filmach nie będzie tłumaczenia obcych dialogów. Polskie napisy będą. Trzeba wtedy wyłączyć napisy. Ja często polskie filmy oglądam z napisami bo czasem dialogi to dramat ale jak posługują się również innym językiem to niestety wtedy brak jest napisów. Nie wiem z czego to wynika ale tak jest.
Polski film z włączonymi napisami, brak tłumaczenia innych języków w trakcie filmu w dialogach.
Zagraniczny film z włączonymi napisami jest prawidłowo.

ocenił(a) film na 7
marcinzabo

WYPAD BOCIE!

ocenił(a) film na 9
Dar_Ko

Na Amazon Prime napisy po polsku po prostu należy wyłączyć.Wtedy tłumaczenie z innego języka będzie na Polski.I tyle. Oglądałam. Było wszystko ok.

ocenił(a) film na 8
Madzia_Magda252

Dokładnie, trzeba wyłączyć napisy, wtedy działają. Tyle czasu minęło i nadal tego nie poprawili.