ALE Z POLSKIM LEKTOREM? Format obojętnie jaki (byle dobra jakość), no i z LEKTOREM, bo znalazłem go, ale bez lektora, nie jestem biegły z anglika i nie zrozumiałbym wielu dialogów.
Z góry dzięki ;)
Trochę źle trafiłeś. Nikt Ci tutaj nie powie - za to ja Ci powiem, że wersja z polskim lektorem jest nieosiągalna - bodaj raz leciała taka na TVN jednak lektor był słaby i pomijał ważne kwestie.
Tak, wie, ale nie lubi napisów, chociaż szybko czyta. To mnie rozprasza, przez to gorzej mi się ogląda film, a tego nie chcę... Może być nawet słaby lektor, byle nie napisy...
Ponawiam pytanie.
na peb,pl i torrenty.org nie ma; tzn nie znajdziesz
jedyne wyjście jakie ci pozostało, to to, że nikt ci przeczyta
Powiadam po raz kolejny, jedyna wersja z lektorem leciała na TVN i lektor nie tyle był słaby co dostał nieco okrojony tekst, brakuje niektórych kwestii, w ogóle złe tłumaczenie. Ominiesz ważne kwestie, nie oglądaj z lektorem, walnij se ivone i tyle.
No nic, dzięki :) Z lektorem i tak pewnie nie znajdę, tak czy siak muszę obejrzeć bez. Może z tymi napisami nie będzie tak źle, albo "Ivoną", a jak nie to surowy film obejrzę, tylko wtedy nie wszystko skumam...
ten film jest po prostu za dobry, żeby go pobierać.
(prawie)każdy kto go widział zapewni cię, że to nie wyrzucenie kasy w błoto kupując oryginał
osobiście to film jest w mojej top3.
pozdrawiam