PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5158}
7,7 212 tys. ocen
7,7 10 1 212046
7,4 59 krytyków
Donnie Darko
powrót do forum filmu Donnie Darko

ALE Z POLSKIM LEKTOREM? Format obojętnie jaki (byle dobra jakość), no i z LEKTOREM, bo znalazłem go, ale bez lektora, nie jestem biegły z anglika i nie zrozumiałbym wielu dialogów.

Z góry dzięki ;)

ocenił(a) film na 10
marcin_antyk

Trochę źle trafiłeś. Nikt Ci tutaj nie powie - za to ja Ci powiem, że wersja z polskim lektorem jest nieosiągalna - bodaj raz leciała taka na TVN jednak lektor był słaby i pomijał ważne kwestie.

ocenił(a) film na 9
marcin_antyk

a czy o istnieniu napisów kolega wie? ;)

ocenił(a) film na 8
korzen88

Tak, wie, ale nie lubi napisów, chociaż szybko czyta. To mnie rozprasza, przez to gorzej mi się ogląda film, a tego nie chcę... Może być nawet słaby lektor, byle nie napisy...

Ponawiam pytanie.

ocenił(a) film na 9
marcin_antyk

Zawsze możesz włączyć ivonę by czytała napisy.

ocenił(a) film na 9
marcin_antyk

na peb,pl i torrenty.org nie ma; tzn nie znajdziesz
jedyne wyjście jakie ci pozostało, to to, że nikt ci przeczyta

ocenił(a) film na 10
untitled

Powiadam po raz kolejny, jedyna wersja z lektorem leciała na TVN i lektor nie tyle był słaby co dostał nieco okrojony tekst, brakuje niektórych kwestii, w ogóle złe tłumaczenie. Ominiesz ważne kwestie, nie oglądaj z lektorem, walnij se ivone i tyle.

ocenił(a) film na 8
Kolbe

No nic, dzięki :) Z lektorem i tak pewnie nie znajdę, tak czy siak muszę obejrzeć bez. Może z tymi napisami nie będzie tak źle, albo "Ivoną", a jak nie to surowy film obejrzę, tylko wtedy nie wszystko skumam...

ocenił(a) film na 10
marcin_antyk

ten film jest po prostu za dobry, żeby go pobierać.
(prawie)każdy kto go widział zapewni cię, że to nie wyrzucenie kasy w błoto kupując oryginał
osobiście to film jest w mojej top3.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
atta2k

podzielam zdanie kolegi ten fil powinien byc w czołowce najlepszych filmow

marcineq89ko

oglądanie z ivoną? chyba żart... ten syntezator nadaje się tylko do przeróbek na youtube... tego nie da się oglądać!!

Ja się radzę nauczyć angielskiego - ani problemów z napisami, ani tym bardziej z lektorem. No i film nie traci nawet kawałka swojego sensu :D