macie jakieś kompleksy? poważnie fascynuje was to że był polski akcent?
wieś tańczy i śpiewa
wyemigruj do Stanów, uśmiechaj się sztucznie do każdego na ulicy, bądź rzekomo wyzwolonym wciąż purytaninem, noś flagę na majtach, żyj śmieciowe żarcie, żyj na kartach kredytowych i bądź dumny ze swojego nowego narodu.
Haha "jak mi zapłacisz za bilet". Zarób sobie :) Teraz pewnie napiszesz, że w tym kraju się nie da, że nie ma tutaj pracy dla ludzi z Twoim wykształceniem :) To nie wina miejsca, tylko Twoja. Miejsce możesz zmienić, Ty i Twoje podejście zostaniecie tacy sami :) Nie pozdrawiam :)
A ty jesteś dumny ze swojego narodu jako wiecznie pijany i niedomyty ale za to rozmodlony złodziej wszystkiego, co nie jest przyspawane do podłoża?
większość ludzi jakich mijam jest trzeźwa i nie kradnie. niedouk żyje stereotypami a największymi złodziejami w historii byli niemcy, japonce, rzymianie, francuzi..
No właśnie: niedouk nie przeczyta, do czego odnosi się mój komentarz, a odnosi się do pełnego stereotypów wpisu o Amerykanach z US i jest sarkastyczną nań odpowiedzią. A mimo to niedouk skomentuje...
Z przykrością stwierdzam, że tak. Nie żeby no Wódka Katowice przeszkadzała... martwi mnie to, że rzuciło mi się w oczy błyskawicznie. Hm..