moim zdaniem to jeden z najpiękniejszych filmów jakie widziałam .
To on porusza to coś co zawsze staramy sie ukryć po prostu bardzo smutny a zarazem wesoły, mieć świadomość że jadnak kogos się ma kto jest ci niezmiernie bliski a jednak nie do końca ponieważ to tylko piękny sen .
Byłam baaaaaaardzo mile zaskoczona z całego filmu
Główni bohaterowie moim skromnym zdaniem sie spisali :)
O tak, zgadzam się w zupełności. Zdecydowanie jeden z najpiekniejszych filmów jakie w życiu widzialam. Zostałam mile zaskoczona. Oby bylo wiecej takich fiolmow...;]
Również się zgadzam. Piękny film- Ci co mówią, że jest beznadziejny, widocznie do końca go nie zrozumieli. Polecam go wszystkim, którzy są fanami nie tylko płytkich filmów.
Wspaniały film! Uwielbiam tę parę aktorów, zwłaszcza gdy grają razem :)
Zastanawiam się tylko, dlaczego obejrzałam ten film dopiero teraz, tj. dwa lata od premiery... Ale lepiej późno niż wcale :)
Ja film tez dopiero teraz zobaczyłem bo śćiagłem sobie serię filmów romantycznych ten jest bardzo dobry ale najlepszy jaki na razie widziałem i zarazem najbardziej wzruszający to Walk Rmember/ Szkoła Uczuć film ten chodzi za mna już od 3 dni - po prostu przepiękny - oddał bym wszystko za taka miłość :)
Poruszający... Jeśli lubicie jak ja takie filmy to znam jeden genialny. Podobny do tego. Jest to Miasto Aniołów. Naprawdę warto obejrzeć. Będziecie zachwyceni. Jak ja!
Ten film poruszył moje ciało i duszę... piękny obraz o miłości, tęsknocie i pragnieniu. Na koniec wyłam jak potłuczona :))
Film zdecydowanie na tak, Sandra Bullock na tak, ale Keanu spartolił swoją rolę. Jak dla mnie w ogóle nie pasował...
film boski. co prawda oglądałam go z kolezanką która co chwile pytałam mi się o co chodzi, ale to i tak nie zepsuło efektu końcowego. 9/10
chciaz wg mnie to aktorzy ktorzy grali juz pare w jakims filmie nie powinni tego juz robic w nastepnym.