Szukam piosenki ktora leci kiedy kate dowiaduje sie o smierci alexa i biegnie po schodach pozniej jedzie samochodem, w tle leci muzyczka jak ktos wie piscie prosze bo umieram ona jest piekna ta melodia ;(
Chciałem Ci bardzo podziękować, że przez Ciebie nie mam chęci na oglądanie tego filmu. Jak masz coś do powiedzenia na tym portalu, to wiedz o tym, że większość osób przed zamiarem oglądania danego filmu najpierw zagląda tutaj, żeby sie dowiedzieć, czy warto włączać telewizor. Jeżeli czytam twego posta i od razu dowiaduję się o zakończeniu filmu, to ręce i nogi mi po prostu opadają.
popieram mr.dari. weszłam tu aby zobaczyc cos o tym filmie bo na hbo chcialam poogladac i zobaczyc co ludzie pisza o tym w filmie w komentarzach a tu bum juz z filmu klapa. i tak go poogladalam ale juz na poczatku sie zczailam ze to on i ze umrze . Prosze nie piszcie zakonczen filmow w komentarach!
Ale przecież on nie umarł!!! Nie do końca zdradziła Wam zakończenie, a poza tym... po co czytaliście jej wątek... Widać, że pyta o piosenkę... a Wy szukacie opinii..., tak? Czytajcie recenzje... oceny... a nie pytania o PIOSENKĘ!
Wierz mi, że nie interesuje mnie wątek piosenki, ale jeżeli w pierwszym zdaniu, po kilku wyrazach ktoś pisze o zakończeniu, to człowiek mimo woli te pierwsze kilka wyrazów z rozpędu przeczyta, no chyba, że mamy doczynienia z pierwszoklasistą. Zreszta spotkałem się nie raz z wpisami od osób, które chciały podyskutować o zakończeniu, z tym, że najpierw zaznaczały, że kto nie oglądał, niech tego nie czyta. Takie to trudne?
Miałam cały soundtrack ale mi wsiąkł przy stawianiu nowego windowsa ;(. Polecam Ci ściągnąć całość - muzyka z tego filmu jest przepiękna, ściągnij cały, naprawdę warto.
I popieram przedmówcę - czego szukaliście w temacie poświęconym poszukiwanej piosence? Wiadomo, ze trzeba było opisac sytuację z nią związaną a zawsze znajdzie się ktoś kto filmu nie widział. Poza tym ALEX NIE GINIE. Prawda - umarł w czasie Kate, ale zdążyła uratować go w jego czasie więc uszka do góry.
Film jest przecudowny. Pozdrawiam.
zaglądając w komentarze należy się spodziewać spojlerów. niektórzy chcą o filmach także podyskutować, a nie tylko powiedzieć 'był be albo cacy.'
1. This Never Happened Before _ Paul McCartney
2. (I Can?t Seem To) Make You Mine _ The Clientele
3. Time Has Told Me _ Nick Drake
4. Ant Farm _ Eels Listen
5. It?s Too Late _ Carole King
6. The Lakehouse _ Rachel Portman
7. Pawprints _ Rachel Portman
8. Tough Week _ Rachel Portman
9. Mailbox _ Rachel Portman
10. Sunsets _ Rachel Portman
11. Alex's Father _ Rachel Portman
12. Il Mare _ Rachel Portman
13. Tell Me More _ Rachel Portman
14. She's Gone _ Rachel Portman
15. Wait For Me _ Rachel Portman
16. You Waited _ Rachel Portman
17. I Waited _ Rachel Portman
Cały soundtrack. Radzę ściągnąć, muzyka jest przepiękna, szczególnie utwory instrumentalne!