PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716498}
5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 66891
5,8 58 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

Nie widzę ich w obsadzie, a bardzo, bardzo mnie intrygują. Wydaje mi się, że jeden z nich to kobieta, - głos podłożony, tylko, że jabłko adama miała (może charakteryzacja), ktoś coś wie?

ocenił(a) film na 10
wlasija

Te postacie to nawiązanie do filmu "Funny Games".

olurydlo

Swoją drogą - ale to tylko moja opinia - nie wiadomo po co. Niektóre nawiązania w tym filmie były ok (np. Charlie i fabryka czekolady), ale akurat te do "Funny games" były bez sensu. Obydwaj chłopcy byli przez to poza filmem (choć przyznam, że Bielenia ma hipnotyzującą twarz - tu jednak pasującą jak kwiatek do kożucha).

ocenił(a) film na 7
kaspar_hauser

ooo Bielenia, Bartosz, czyli facet ... byłam przekonana, że kobieta, był tak wystylizowany, ale urodę ma delikatną i spojrzenie .... i uśmiech ... bardzo ciekawa uroda, a Funny Games, nie oglądałam ..., dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

wlasija

więcej o Bartku znjadziesz tutaj: http://natemat.pl/134859,Blondyn-ze-spojrzeniem-szatana-hitem-filmu-Disco-Polo

adriennee

oj Bartosz i mi wpadł w oko;)

adriennee

Jest niesamowity! Stylizacja faktycnzie mu nadaje takiej delikatneości, kobiecości niemal, ale kolego ma szansę teraz wypłynąć :)

wlasija

Aktor jest od tego sezonu w zespole Teatru Starego w Krakowie. Poza tym zapamiętałam go z występu w jednym z odcinków "Głębokiej Wody" (sezon 2) głównie z powodu rzeczywiście hipnotyzujących oczu i niemal kobiecych ust, co razem do kupy zebrane robi dość niepokojące wrażenie ;-)

Aha, wiem jeszcze że ma grać jedną z głównych ról w filmie z Dorocińskim i Chyrą, coś w Bieszczadach.