dokładnie to "(I've had) the time of my my life" wykonywane przez bill medley'ego & jenifer warnes .. wszystkie piosenki znam na pamieć :)
A czy ktoś wie może gdzie znajdę ten utwór w mp3? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę :P
Sama bym chciała wiedzieć, jak i gdzie ją można ściągnąć. I jeszcze "Hungry eyes" też bym chciała znaleźć.
Drognie Panie. Mam cały soundtrack oryginalny + edycja dla kolekcionerów. Prosze podać maila to wyśle wam piosenke.
great. miły głos. konkret =)) a niech to forum straci otoczkę konwersacji rozemocjonowanych fanek (co nie jest złe niech nikt sie nie obraża girls!) namawiam a muzyka to ten film. osobiście maltretuje kasete od zamierzchłych czasów.."and now I'm back, to let you know
I can really shake 'em down..do u love me? (I can really move)..." dirty dirty dirty..
oh o0h oh o0h...."Do U love me?!?!" To chyba najlepszy utwór na płycie Dirty Dancing. Przykre że nie znalazł miejsca w oryginalnym soundtracku. Ciekawe dlaczego? Ten piękny utwór możemy posłuchać przy wersji dla kolekcionerów obok skocznego Wipeout, tanecznego Johny Mambo, rozbrykanego LOVE MAN !!! =)) egzotycznego De Todo Un Poco, klasycznego Will You Love Me Tomorrow i wieeeelu innych =)) Nie rozumiem jak ktoś nie mógłzapoznać się z takimi hitami. Dodam że Dirty Dancing po dzień dzisiejszy jest najbardziej sprzedającym się krążkiem !! Żaden soundtrack nie osciągnął takiej sławy, no Top Gun jeszcze się dobrze sprzedaje. A po premierze filmu karzda nastolatka chciała zatańczyć z Johnym (Patrick'iem Swayze). Pozdrawiam =))
jakto chciała? chce! hehe nawet jak już nie jest nasto-..)) ale chyba odbiegam od tematu..ta dłuższa wersja (pewnie ponad godzinna) sundtracku daje wrazenie jakby sie po prostu ogladało własnie film..jeśli ktoś za tym tęskni na moją odpowiedzialnośc niech sobie sprawi te muzyczke.. nie zawiedzie sie. niech dirty bedzie z wami... cause i've had the time of my life...yes I swear it's the truth... and I owe it all to you!..
ja tam ciesze sie jak głupia przy "love....love is strange.." kiedy tanczą czacze w sali eh... Sylvia... Yes Mickey?.. How do u call your loverboy?
uffff WIEM !! Najbardziej wzruszająca scena z filmu ?? Hmmmm ?? Co o tym powiedzie ??
proste. scena w wodzie=) delikatna. niejednoznaczna. urocza. wzruszająca tak. i jeszcze jak oglądałam pierwszy raz..łezka kręciła mi sie w oku jak johnny wsiadał do samochodu, "she's like a wind" w tle, a baby stoi malutka, sama na drodze..chlip! Your body close to me .. You're out of my league ....Just a fool to believe.. uff przynajmniej teraz wiem, że wróci=) A Wy na czym sie najbardziej wzruszacie? pewnie jak siostra baby ćwiczy piosenke do konkursu.....:)))
piosenka "where are you tognight?" jest tłem dla której sceny ekh? zabrali mi moje dirty..nie moge sprawdzić i wstydze sie że nie wiem w którym to momencie:)... pozdrawiam (wszystkie babys i wszyskich love men.....i've been meaning to tell you.....i've got this feelin' that won't subside...i look at you and I fantasize..)
Mała korekta. Akurat listy najlepiej sprzedających się płyt wszechczasów to moje hobby :) Jedno z wielu. A więc: według nieoficjalnych danych sprzedało się 32 miliony płyt z soundtrackiem do Dirty Dancing. To daje mu 3 miejsce w kategorii soundtracków wszechczasów po "Saturday Night Fever" i "Bodyguard". Ogólnie to dziesiąta najlepiej sprzedająca się płyt w historii.
Nie wiem tylko czy w tych danych uwzględnili sprzedaż wszelkich wersji tego soundtracka czy tylko tej pierwotnej.
W 1994 r, została wydana płyta "Ulimate Dirty Dancing" zawierajaca te same utwory co edycja kolekcjonerska ale ponownie zremasterowane i ułozone w kolejności takiej jak w filmie. Ponadto wszystko to zostało umieszczone na jednym CD. Myslę, że prawdziwi maniacy tego filmu powinni ją zakupić nawet gdy mają już kilka poprzednich wersji :)
ponawiam prosbe o piosenke i .. daje maila bo trak jakos zapomnialam poprzednim razem- nafazowana_artystka@tlen.pl
Wysłałem ci przed sekundką WHERE ARE U TONIGHT, czy o ten utwór chodziło. Chciałbym się pochwalić że ostatnio kupiłem sobue mp3 playera i teraz Dirty Dancing toważyszy mi praktycznie ZAWSZE I WSZĘDZIE ! mmmmmmmm Hungry eyes........
A może mógłby ktoś przetłumaczyć te piosenki na język polski? znalazłem ale tylko kilka utworów:
http://popolsku.org/d/dirtydancing/ [popolsku.org/d/dirtydan...]
Być może ja się za to zabiore, ale narazie jakoś czasu mi brak :((