Jaka jest Wasza ulubiona piosenka z Dirty Dacing? :D ja uwielbiam "Be my Baby" i "Hungry eyes". Oczywiscie "Time of my Life" też jest boskie, ale tamte 2 lubię najbardziej :]
Moje ulubione to: She's like the wind, (I've had) The time of my life i Hungry eyes.
Bill Medley & Jennifer Warnes-I've had the time of my life
The Contours-Do you love me
Ja tam uwielbiam wszystkie z wyjatkiem Kellrman's Athem:D na imprezke sa super:D
Wszystkie piosenki z tego filmu sa superowe...porywaja do tanca:)Super!!!Kocham ten film i Polecam oczywiscie:)Dirty Dancing 2 przy tym to jedno wielkie gowno i badziewie****
ja sluchalam tylko (niestety) nuty z dirty dancing 2 - jak chcesz moge ci przeslac... bylabym ci wdzieczne (jezeli masz chec) to przeslij mi te nutki .... :) z gory dz :)
ja sluchalam tylko (niestety) nuty z dirty dancing 2 - jak chcesz moge ci przeslac... bylabym ci wdzieczne (jezeli masz chec) to przeslij mi te nutki .... :) z gory dz :)
Mnie najbardziej podoba się "Hungry eyes". :) Ta piosenka ma taki klimat, że mogłabym słuchać bez przerwy.
The Time of My Life, Hungry eyes, Be my baby, Cry to me, You don't own me,Johnny's mambo (nogi mi się same rwą do tańca), Do you love me i She's like the wind.
mi się podobały 2 piosenki "Hungry eyes" i " Love is Strange" tak wogóle mam cały soundtrack z tego filmu wszystkie piosenki są super :)))
moglabym miec do Ciebie prosbe... ze jakbys mogla wyslac mi na maila caly soundtrack z filmu...z gory dzikeuje :) pozdrawiam (moj mali anka890@o2.pl)
jak uwielbiam "Do you love me" fajne tez jest "Hey Baby" no i oczywiscie "I've had the time of my life" ;)
"She's like the wind", "The time of my life" i "Hungry eyes" (ewentualnie "Do you lave me").
A zresztą... Wszystkie są świetne ;)
Cala sciezka dżwiękowa jest super ale moje ulubione to oczywiście "Time of my life" a potem "Hungry eyes", "Do you love me" i nie wymieniane tu jeszcze "Yes"
Mi się podobają wszystkie które wymieniliście.. te piosenki są boskie izawsze się bedzie do nich wracać, nie tak jak np. jakies nowe hity, o ktorych sie zapomina po miesiącu.
Moja ulubiona piosenka to Do you love me. Inne, które utkwiły mi w pamięci to oczywiście The time of my life, Loverboy, Hungry eyes oraz She's like the wind. Z ręsztą - co ja się będę rozpisywać - kocham po prostu muzykę z Dirty Dancing :)
Ta, ktora spiewa sam Patrick Swayze: She is like the wind. I podobnie jak Ty, uwielbiam ten film i cala sciezke dzwiekowa. Jest to film ponadczasowy. Slucha go juz kolejne pokolenie!A w oparciu o kroki do tanca powstala juz niejedna szkola! Oby Patrick wygrzebal sie ze swojej choroby!
ktoś wie ,jak nazywa się piosenka która leci na samym początku ,
kiedy film sią zaczyna ? ; )
Ooo widze że same panie się tutaj wypowiedziały hehe no cóż przyszedł czas na faceta który też bardzo lubi "Dirty Dancing", mi się zdecydowanie podoba She's Like The Wind ze wspaniałym głosem Patricka Swayze swoją droga to co się z nim teraz dzieje to wielka tragedia przede wszytskim dla niego taki młody facet a dotknęła go straszna choroba :(:(:( ogromny podziw dla jego walki z chorobą. Świetną piosenką jest też Yes - Merry Clayton, piosenka Hungry Eyes - Eric Carmen no i wreszcie The Time Of My Life - Bill Medley And Jennifer Warnes bardzo ładna piosenka w wykonaniu tego duetu.... Wracając do Patricka ma nadzieje że wyjdzie z tej strasznej choroby i nie podda się. Pozdrawiam...
wszystkie piosenki sa bardzo ladne ale mi zdecydowanie najbardziej podoba sie chyba she is like the wind :P
Ja uwielbiam
MAURICE WILLIAMS & THE ZODIACS - Stay
BRUCE CHANNEL - Hey baby
i
MICKEY & SILVIA - Love is strange
A w ogole wszystkie sa urokliwe i swietne :)
Diamond M - to jest chyba MAURICE WILLIAMS & THE ZODIACS - Stay wlasnie :)
pzdr
aaah ależ to nie to : x
chodzi mi o to co jest zaraz po "Do you love me", jak eee Johnny prosi Baby do tańca.
jeśli chodzi ci oto co mi ja znam tylko wykonawców wpisz sobie w Bearshare : Bill Medley Jennifer Warnes
nie nie nie
ale znalazłam !! xD
oto ta pieśń:
http://dilx.wrzuta.pl/audio/6JBbw6I9eb/18_love_man
"Love man"
"Big Girls Don't Cry" - Frankie Valli The Four Seasons leci na początku
Ja się wybiję - uwielbiam "Overload" Zappacosty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oh a dlaczego nikt nie napisał jeszcze "cry to me" S. Burke, kurcze ta ich "gra wstępna", jak ja uwiebiam tą scenę :D
Cała ścieżka z Dirty Dancing jest cudowna! Kiedyś posiadanie soundtracku było obowiązkowe,słuchało sie taśmy na okrągło,uczyło tańca,wzdychało do Patricka...To były czasy!!Ale wracając do tematu moje najulubieńsze utwory,to She's like wind oraz Time of my life.
Kocham ten film, gdy go ogladam czuje ogromna tesknote za tamtymi czasami, czasami mojej mlodosci... chcialabym, by na chwile chociaz czas sie cofnal do tamtych lat...
She's Like the Wind
Cry to Me
Hungry Eyes
:)
na koniec zeszłego roku luba na początku tego pojawiła sie nowa wersja piosenki z tego filmu.Kto ją śpiewa i jak sie nazywa ?
Maurice Williams & The Zodiacs - Stay
Mickey & Sylvia - Love is strange
Eric Carmen - Hungry Eyes
The Ronettes - Be my baby
The Contours - Do you love me
W ogóle cały soundtrack jest genialny (;
Cze!
Przyszła pora i na mnie:
The Contours - Do you love me
Merry Clayton - Yes
I oczywiście: I've Had The Time Of My Life
Szukam również piosenki, która w filmie pokazała się jako "nieduży" fragment. Główna bohaterka schodziła ze schodów powtarzając kroki, potem zaczęło jej to wychodzić :] Tło naprawdę się mi podobało, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki. Zna może ktoś jej tytuł?