Skoro tylu oceniających, bez jakiegoś konkretnego wytłumaczenia dało ocenę 1, to ja wystawiam 10. Oczywiście moja jest zawyżona, ale skoro tylu ludzi dało 1 to zdecydowanie należy to wyrównać, bo film zasługuje na więcej, a dzięki takim ludziom jak Wy Polską kinematografię rozrywkową zakończymy na filmach takich jak Listy do M odc. 12… Jest to poprawnie nagrany i nie przebajerzony film sensacyjny z ciekawymi postaciami, jasne, często czerpiący inspirację z innych tytułów, ale w pewnych tematach koła 2x nie wymyślisz. Dodatkowo jest sporo smaczków dla ludzi lubiących się w tematyce wojskowej. Z ogarnięciem fabuły problemu nie miałem, więc sugeruję po prostu się skupić na tym co się dzieje na ekranie. Ze swojej strony polecam, szczególnie tym, którym podobał się “Idź przodem, bracie”, albo “Prosta Sprawa”.
No to teraz muszę obejrzeć :-), bo książka była fantastyczna. Dam znać po wszystkim.
dzieki takim jak Ty to wlasnie produkuja takie gnioty i maja widzow za idiotow i polska kinematografia to dno
"Dzięki takim ludziom jak wy" że co? Ten film to zwykły gniot, źle napisany,źle zagrany i ogólnie bez pomysłu,mam go wyżej oceniać tylko dlatego bo jest polski? Żelazna logika.