PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=514675}
7,6 376 tys. ocen
7,6 10 1 376052
6,1 69 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Zabawa przednia!

ocenił(a) film na 9

Warto wybrać się na ten film (nawet w ramach walentynek, gdyż pojawia się tam wątek miłosny oczywiście. Odpowiedni dla tego filmu). Raynolds miał bardzo dobre kwestie. Film pełen akcji od 1 minuty do ostatniej. Tak samo występuje w nich sporo żartu. W sumie to mieszanka. Jest też lekkie nawiązanie do X-menów. Scena po napisach w tym filmie jest faktycznie po wszelkich napisach. I... jest zupełnie inna niż w przypadku poprzednich filmów Marvela. ;) Taka w stylu... Deadpoola. ;) Polecam.

ocenił(a) film na 9
Juna_3

kurde czyli jednak coś było. możesz mi napisać co? albo linka podesłać. specjalnei czekałem ......

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Mówisz o scenie po napisach? Choć w sumie to były dwie sceny. W sensie był FILM -> NAPISY KOŃCOWE (do samego końca ;) -> SCENA DODATKOWA -> sekunda napisów -> KOLEJNA SCENA DODATKOWA (w zasadzie, to była kontynuacja tej pierwszej sceny dodatkowej ;) ). Scena dodatkowa była o... Deadpoolu. ;) Gdzie szedł sobie w szlafroku chyba do WC (oczywiście w masce) i zauważył widownię na sali kinowej po czym powiedział, żeby sobie wszyscy poszli, bo nie ma żadnej dodatkowej sceny i że serio mamy iść. :) Potem dodał, że nie mamy co liczyć na Deadpoola 2, bo brak kasy, musieliby zatrudnić superwyczesanych aktorów (wymienił z nazwiska, ale już nie pamiętam) itp. Poszedł sobie. Tutaj sekunda jakiegoś napisu i znowu scena, gdzie się wychylił zza framugi i pytał dlaczego jeszcze tutaj jesteśmy itp. ;) Aaaa i powiedział żebyśmy nie byli ch*jami (jakieś inne słowo padło, ale już dokładnie nie pamiętam. W każdym razie taki był sens tego zdania.) i mamy po sobie posprzątać salę kinową po prowiancie. ;) Po tym nastąpił czarny ekran i światła na sali w pełni zostały zapalone. ;) Ogólnie może 1/4 lub 1/5 sali została na dodatkową scenę, reszta potulnie jak baranki wyszła, gdy tylko pojawiły się napisy i światła zostały zapalone w 50%.

ocenił(a) film na 9
Juna_3

kurde... ja czekałem tak długo jak nie zapalili świateł. pokazali napisy gdzie deadpool np był na jednorożcu i coś mu w spodniach urosło ;) potem zapalili światła więc wyszedłem. do tej pory przyzwyczajony byłem że światła dopiero zapalają gdy naprawde nic nie ma więcej

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Niezależnie od filmu światła są zapalane (przyćmione), gdy tylko napisy się pojawią a w pełni zapalane, gdy niczego nie będzie. Przynajmniej mnie zawsze taka sytuacja spotkała. W każdym razie nauczony tym, że filmy Marvelowe oprócz chyba pierwszego X-mena posiadają dodatkową scenę zawsze zostaję do samego końca. :)

Juna_3

W tej scenie dodatkowej na początku Deadpool powiedział, że nie ma szans na następną cześć, a chwilę później powiedział ze w 2 wystąpi Cable i to jest pewne tylko jeszcze aktora nie mają, a sam bohater oznajmił ze to musi być jakiś duży, silny facet np. Mel Gibson albo Lundgren.

ocenił(a) film na 9
kezs

O właśnie! To też było powiedziane.

ocenił(a) film na 9
kezs

Albo Keira Knightley, bo też by dała radę :D

ocenił(a) film na 10
Juna_3

Była to parodia tej sceny. Tylko ,że Deadpool przyszedł jeszcze drugi raz.
https://www.youtube.com/watch?v=T1XgFsitnQw

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem