Mi się bardzo podobał.Osobom lubiącym filmy o wampirach na pewno się spodoba.
Polecam
Ja lubię filmy o wampirach, ale ten mi się nie spodobał. To nie tylko najgorszy film o wampirach jaki widziałem, ale też na pewno jeden z najgorszych filmów jakie widziałem w ogóle.
yeah, synek g.. widzial. Zgadzam sie z Lestatem, film swietny, a ja wampirki uwielbiam :) oczywiście klasyki w stylu Wywiadu... a nie PedoZmierzchu czy tego co byly 3 czesci niedawno a nawet nie pamietam tytulu :P 8/10 swietny klimat i swietna historia, ja bym nie wymyslil sam takiej historii, mimo ze jest banalna! odjalem 2 pkt za to sporo bylo bledow montazowych
Ale co w tym filmie świetnego? Klimatu nie zauważyłem ,pomysł był ale nie wyszło. To ze nie ma teraz dobrych filmów o wampirach nie znaczy , ze trzeba zachwycac sie jakims przeciętniakiem.
Nie jestem twoim synkiem czarnuchu.
A jeśli chodzi o film to już po beznadziejnej scenie z wybuchającą głową wiedziałem, że dobry to ten film nie będzie. Inna głupia scena ta jak główny bohater, który jest wampirem ze strachem (!!!) podchodzi do ciemnego korytarza, w którym stoi jakaś kobietka. To ma być wampir? Temu filmowi daleko jest nawet do Blade'a nie mówiąc już o takich klasykach jak Dracula Coppoli.
Dracula Coppoli to kompletnie inna kategoria niż Daybreakers czy Underwoldrd. Nie ma co nawet porównywać. Ale patrząc na filmy o wampirach, które się obecnie kręci, to Daybreakers mi się podoba najbardziej - no może Underwolrd 3 podobał mi się bardziej. Natomiast Blade... powiem tylko tyle, że nie podobał mi się wogóle, a scena w "prysznicem" z krwi w klubie niezmiennie mnie śmieszy, gdy ją sobie przypomnę :)
Pozdrawiam.