Ville Valo & Natalia Avelon -summer wine (piosenka z filmu) .. watro posłuchać,muzyka miła dla ucha..szczególnie dla fanów Ville'go ;)
Od kilku dni po prostu prześladuje mnie ten utwór. Świtna piosenka (chociaż to przecież cover). Ville wygląda w teledysku jak Johnny Depp.
Polecam też wersję The Corrs i Bono.
Pozdrowienia!
P.S. Natalia Avelon urodziła się w Breslau, czyli chyba nasza, nie? :-)
na początku tej piosenki nie trawiłam ale po czasie sie do niej przekonałam i codziennie jej musze posłuchać:p Widziałam wersje z Bono i the Corrs ale z Vlle i Natalią bardziej mi sie podoba. A jeśli chodzi o Natalie to faktycznie troche "nasza" :D
Oj tak,też miałam skojarzenie z Johnny'm Deppem :).No,piosenka niezła,ale jednak...Chyba wolę starsze piosenki HIMa itd...
Natalia Avelon (wł. Natalia Siwek, ur. 29 marca 1980 we Wrocławiu), niemiecko-polska aktorka i piosenkarka.
Natalia Siwek wyjechała z Polski wraz z rodzicami w wieku ośmiu lat. Na początku swojej kariery pracowała jako fotomodelka, występowała w operach mydlanych, grała epizodyczne role, m.in. w prologu do Buta Manitou (wersja "Extra Large?). Pierwszym filmem, gdzie Natalia gra główną rolę jest "Das wilde Leben" (premiera światowa - luty 2007). Aktorka wciela się tam w postać niemieckiej modelki Uschi Obermaier. Z Ville Valo wystąpiła w teledysku oraz nagrała singiel Summer Wine.
Natalia posługuje się dialektem badeńskim, obok niemieckiego i polskiego, zna jeszcze francuski i angielski. Ma 164 cm wzrostu.
źródło Wikipedia.pl
Dobrze mieć taki skarb w postaci Natalki ;)
tak, miła dla ucha i na dodatek łatwa do zapamiętania:D to chyba jest główny powód dal ktorego pojdę na ten film... tylko ciekawe kiedy w polsce premiera, bo na swiecie juz w lutym była...
i chyba jak wiekszosc zauwazyłam tą nieudaną kopię Deppa, ktorego nic nie pobije [jest jedyny w swoim rodzaju:)] Mimo to Ville jest o niebo lepszy teraz niz wczesniej.. bo choc Hima nie lubię to w tej piosence ma piękny głos. Aczkolwiek orginalna wersja Nancy tez jest dobra..
ladna, ale wg mnie ladniejsza piosenka z tego filmu jest "as tears go by" od Sugarplum Fairy. Zaznaczam, ze jeden z wokalistow SF to Viktor Norén, ktory gra tutaj Micka Jagger´a
hmm... normalnie rozkosz:P