PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104439}

Dłonie

When the Bough Breaks
1994
5,9 1,1 tys. ocen
5,9 10 1 1134
Dłonie
powrót do forum filmu Dłonie

witam.....czy posiada ktoś ten film z lektorem lub chociaż same napisy do niego??

ocenił(a) film na 8
aniablizniaczka

można obejrzeć w poniedziałek 27.02 o godz. 20:05 w TELE 5

moniaga

chyba dzisiaj jest poniedzialek nie? hahah jezu

ocenił(a) film na 6
BEOWULF680

szkoda bo nie mam tego programu a chcialam obejzec nawet nie mam jak nagrac....trudno :(

aniablizniaczka

ee tam taki o ten film milczenie owiec i siedem sto razy lepsze nie masz czego bardzo zalowac :p

ocenił(a) film na 6
BEOWULF680

niby racja....ogladalam go online na tele5....

aniablizniaczka

A moze ogladalas jakis podobny w stylu np siedem?

ocenił(a) film na 6
BEOWULF680

hmmmm ciezkie pytanie troche bo siedem to bardzo dobry film i raczej malo (jezeli w ogole) jakis film moze sie znim rownac....ale jak juz tak szukamy to troche na sile mozna wymienic np kolekcjonera kosci i np jest taki film "odkupienie" z 1999 roku http://www.filmweb.pl/film/Odkupienie-1999-9143 osobiscie nie ogladalam go ale slyszam o nim.....ewentualnie mozna podciagnac jeszcze tak na sile czerwonego smoka.....nie wiem czy ogladales taki serial Millennium z Lancem Henriksenem....wedlug mnie to bardzo dobry i klimatyczny serial.W kazdym odcinku jest inna sprawa i sledztwo ale sa ciekawe zbrodnie i mroczny klimat....jak cos jeszcze wpadnie mi do glowy to napisze

ocenił(a) film na 6
aniablizniaczka

aha jeszcze moze byc Zodiak, Purpurowe rzeki: Aniołowie Apokalipsy (chociaz to nie jest jakis niesamowity filmy) ale byl tez taki film który był jakby w trzech czesciach Mesjasz: Pierwsze ofiary z 2001 roku potem Mesjasz:Zemsta bedzie moja z 2002 roku a potem Mesjasz:Obietnica z 2004 roku....podobal mi ise ten film. A jeszcze znam jeden serial w ktorym tez jest o seryjnych mordercach Żądza krwi z 2002 roku......jakbys chcial skads skombinowac to mam ten serial tak samo jak millennium.....

ocenił(a) film na 6
aniablizniaczka

dobry serial jeszcze Wallander....oooooooo jeszcze dobie przypomniam film ktory bardzo mi ise podobal o seryjnym mordercy oparty na prawdziwej historii Obywatel X......hmmmmmmmm jeszcze moze ewntualnie być Szaleństwo z roku z 1987 chociaz to juz troche co innego...dobra bo sie troche rozpisalam jakby co to jeszcze napisze

aniablizniaczka

kochana jestes :* daj gg :)

ocenił(a) film na 6
BEOWULF680

a po co Ci moje gg?

aniablizniaczka

jak to po co glupie pytanie :)

ocenił(a) film na 6
BEOWULF680

moze i glupie ale to jednak pytanie i wymaga odpowiedzi....

aniablizniaczka

moze jakas randka czy cos :p

ocenił(a) film na 6
BEOWULF680

zartujesz sobie?

aniablizniaczka

a ile masz lat :)

BEOWULF680

Lepiej się zarejestruj na jakimś portalu randkowym skoro masz problemy z dziewczynami w życiu prywatnym.

Baphomet

hej macie inne częsci na dvd? proszę o kontakt;)))

azalka

w języku polskim oczywiście;)

aniablizniaczka

na cda jest jak się ma konto premium z lektorem, jest też po angielsku,ale trzeba wpisać link bo jak się szuka w wyszukiwarce tej strony to wyświetla sie inny film
https: //ffmovies.to/film/when-the-bough-breaks.4qq67/x2o1rz (specjalnie zrobiłam przerwę po https,żeby filmweb nie zablokował