witam.....czy posiada ktoś ten film z lektorem lub chociaż same napisy do niego??
szkoda bo nie mam tego programu a chcialam obejzec nawet nie mam jak nagrac....trudno :(
hmmmm ciezkie pytanie troche bo siedem to bardzo dobry film i raczej malo (jezeli w ogole) jakis film moze sie znim rownac....ale jak juz tak szukamy to troche na sile mozna wymienic np kolekcjonera kosci i np jest taki film "odkupienie" z 1999 roku http://www.filmweb.pl/film/Odkupienie-1999-9143 osobiscie nie ogladalam go ale slyszam o nim.....ewentualnie mozna podciagnac jeszcze tak na sile czerwonego smoka.....nie wiem czy ogladales taki serial Millennium z Lancem Henriksenem....wedlug mnie to bardzo dobry i klimatyczny serial.W kazdym odcinku jest inna sprawa i sledztwo ale sa ciekawe zbrodnie i mroczny klimat....jak cos jeszcze wpadnie mi do glowy to napisze
aha jeszcze moze byc Zodiak, Purpurowe rzeki: Aniołowie Apokalipsy (chociaz to nie jest jakis niesamowity filmy) ale byl tez taki film który był jakby w trzech czesciach Mesjasz: Pierwsze ofiary z 2001 roku potem Mesjasz:Zemsta bedzie moja z 2002 roku a potem Mesjasz:Obietnica z 2004 roku....podobal mi ise ten film. A jeszcze znam jeden serial w ktorym tez jest o seryjnych mordercach Żądza krwi z 2002 roku......jakbys chcial skads skombinowac to mam ten serial tak samo jak millennium.....
dobry serial jeszcze Wallander....oooooooo jeszcze dobie przypomniam film ktory bardzo mi ise podobal o seryjnym mordercy oparty na prawdziwej historii Obywatel X......hmmmmmmmm jeszcze moze ewntualnie być Szaleństwo z roku z 1987 chociaz to juz troche co innego...dobra bo sie troche rozpisalam jakby co to jeszcze napisze
Lepiej się zarejestruj na jakimś portalu randkowym skoro masz problemy z dziewczynami w życiu prywatnym.