PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=150530}

Czasem w kwietniu

Sometimes in April
2005
7,6 5,8 tys. ocen
7,6 10 1 5793
Czasem w kwietniu
powrót do forum filmu Czasem w kwietniu

Film sie wlasnie konczy a ja jestem zla. "Siedze" w temacie Rwandy od dawna, znam relacje ocalalych, dokumenty procesowe, wszystko co sie dalo i nieprzyjemnie mi, ze zrobili z tego film tak zlagodzony w opozycji do rzeczywistosci.
Pewnie musialo tak byc, zeby byl "zjadliwy" dla osob nie znajacych prawdziwej grozy sytuacji, w porownaniu z ktora holokaust byl lagodna forma traktowania. Ale dzieki "zjadliwosci" zatracil funkcje edukacyjne. Zaklamuje. Ludzie pomysla, ze wzruszyla ich ta sprawa i nie dowiedza sie zapewnie nigdy, ze to biedronka wobec kolosa, przemielona na rynek amerykanski kasza.

ocenił(a) film na 7
asia_sl

Maminko Złota, a cóż to za porównanie "dla osob nie znajacych prawdziwej grozy sytuacji, w porownaniu z ktora holokaust byl lagodna forma traktowania" - wobec Kogo je odnosisz, bo przecież nie statystyki... Tu mowa jest o Ludziach, a nie rzucaniu hasełek i nazw, a tym bardziej stosowania takich bezmyślnych porównań. Faktycznie, film nie spełnił swojej funkcji.

Ciarki przechodzą.
Ja "nie siedzę" w jakichkolwiek tematach i film oceniam na dobrze zrealizowany. Mnie nie potrzeba pokazywać cierpienia przy pomocy wyszukanych i efektownych środków, już samo poniżenie Człowieka (za to, że jest Człowiekiem), tudzież porównania cierpień ludzkich są wystarczająco wstrząsające.

ocenił(a) film na 10
asia_sl

sorry, ale porównywanie holocaustu jako łagodnej formy traktowania to już jest co najmniej nie stosowne, przenieś się w czasie jako żyd do obozów, zobaczysz jak było milo.

black_bastard

Niekoniecznie Żyd, to kłamliwa, zachodnia wersja historii głosi, że w obozach cierpieli tylko Żydzi. Słowianom było niewiele lepiej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
BrianMacSwain

przesadzasz i obrażasz

ocenił(a) film na 10
kryszti

po 1wsze nie pisalem do Ciebie mądralo, po 2gie czepiasz sie gramatyki bo nie masz nic wiecej do powiedzenie odnosnie tematu i jego problematyki. Istna durnota :) Szkoda ze Ciebie nie spalono, co tam jeden cwaniak mniej, nikogo by to nie ruszyło.

ocenił(a) film na 10
kryszti

swoje kompleksy antysemickie wyglaszaj gdzie indziej, bo ani ty jestes dowcipny, ani madry, traca od ciebie irytujacym bełkotem. Smiesza mnie osoby, ktore swoje kompleksy co do zydow wyrazaja w tak nieudolny sposob. Nie ejstem żydem od razu mowie, nie lubie poprostu rasizmu, nazismu i calej tego calego prymitywnego pie.rdolenia

ocenił(a) film na 10
kryszti

Swoje kompleksy antysemickie wyglaszaj gdzie indziej, bo ani ty jestes dowcipny, ani madry, traca za to od ciebie irytujacym bełkotem. Smiesza mnie osoby, ktore swoje kompleksy co do zydow wyrazaja w tak nieudolny sposob. Nie jestem żydem od razu mowie, nie lubie po prostu rasizmu, nazismu i calego tego prymitywnego pie.rdolenia antysemickiego.

ocenił(a) film na 10
kryszti

Chyba sie za duzo nasluchales Necro, ja go tez lubie, ale psychol z niego tez lepszy. Arabow tez nie trawie, to jedyna nacja, ktora powinna miec zakaz wjazdu do innych krajow, ale to juz tylkow wynika z ich zawisci i prymitywnego myslenia, oraz wielu innych durnot, jak jihady i caly ten szajs.

ocenił(a) film na 10
kryszti

a co to jest słon haha nie slucham polskiego badziewia. Necro jaki jest taki jest, ale go lubie tego oraz cale Psycho-Logical records itp itp.
Psycholem nie ejstes bo zaden psychol sie do tego nie przyzna, taka prosta zasada, wiec to juz cie skresla z tego grona. Wiec zalozylem dobra teorie.

"po prostu jakoś mi w ogóle nie szkoda ludzkich cierpień bo nasz gatunek jest najbardziej podły i okrutny w królestwie zwierząt i w sumie zasługujemy na zagładę, oczywiście są ludzie których lubię ale z 90 procent to śmiecie"

Malutkie dzieci rzeczywiscie sa podle, okrutne i zle w sobie, rzeczywiscie zaslugiwaly na zaglade, zagazowanie, palenie w piecach czy inny akt bestwialstwa. Tystary chyba masz jakis skrzywiony kregoslup moralny zeby twierdzic takie durne rzeczy.

black_bastard

Jesteś zbyt tępy by z Tobą rozmawiać szkoda moich nerwów, zbyt prosty i przekonany o swojej racji.

ocenił(a) film na 10
kryszti

hahhaha no tym zdaniem to ty udowodniles debilizm w najczystrzej postaci. Masz dekiel tak prosty jak slup od latarnii, wiec najelpiej bylo skwitowac tak powielanym tekstem o tym ze ktos jest tepy i nie chce ci sie gadac. Czysta oznaka prymitywizmu dzieciaku.

black_bastard

Żaden psychol nie przyzna się do tego,że jest psycholem... aż jestem w szoku, nie codziennie słyszy się takie głupoty. Ja swoją głupotę widzę, mam nadzieję,że Ty też bo inteligencją nie błyszczysz.

A i rzeczywiście dzieci są z reguły złe, gdyby nie wpływ dorosłych... jedna z teorii Freuda, sam byłem dzieckiem więc wiem

ocenił(a) film na 10
kryszti

Taka jest zasad bucu, wedlug badan oraz swiadczen lekarskich przeprowadzonych na wielu psychopatach, czy tez osobach z zaburzeniami emocjonalnymi wynika, iz te osoby nie przyznaja sie do bycia osoba o schorzeniach psychicznych. Tak samo seryjni mordercy itp nie traktuje siebie jako osoby psychoiczne. Ty napsiales ze jestes psycholem, wiec od razu wyszedles na pozera.

"A i rzeczywiście dzieci są z reguły złe, gdyby nie wpływ dorosłych... jedna z teorii Freuda, "

Freud takich pogladow nie mial, podaj mi jakis cytat o tym, bo akurat troche znam sie na Freudzie.
Napoewno nie stwierdzal ze dziecko samo w sobie ejst zle, wplyw otoczeniatak, ale nie zlo samo w sobie u dziecka nie wystepuje jako takie. Doedukuj sie mistrzu.

black_bastard

To ludzie dobierają muzykę, gry, książki i filmy do własnych preferencji i uwarunkowań psychicznych a nie odwrotnie, proste że słucham Necro, Słonia czy Eripe a nie jakiegoś j*banego Tedego czy przeboje eski i wolę horrory i gore niż romanse, szukam twórczości która odzwierciedla moją zrytą psychę... Twoja teoria jest godna impotenta umysłowego, słabo Ci myślenie idzie, jak pisałem myślisz że myślisz

To jest bardziej złożone ale nie będę tego tłumaczył komuś tak prostemu. Są osoby mniej i bardziej świadome swojego stanu psychicznego. Aż mnie wk*rwia Twój idiotyzm, masochizmem byłoby z Tobą pisać więc sobie daruję. Irytujący z Ciebie gość zaiste... na temat seryjnych morderców powiem więcej, znany seryjny zabójca Ted Bundy był całkiem zdrowy psychicznie po zbadaniu przez psychologów i powiedział pewne mądre słowa
"po przeprowadzeniu licznych testów i zakrojonych na szeroką skalę badań, stwierdzili, że jestem normalny i są w kropce. I ja i oni wiemy, że tak naprawdę nikt nie jest normalny" , taka jest prawda, więc niech Ci będzie że jestem normalny, ale nikt kto mnie zna tego nie powie, bo gardzę normalnością i tymi wszystkimi marionetkami bez tożsamości.

Właśnie wpływ otoczenia sprawia,że stwarzają się jakieś zasady moralne, ale wystarczy spojrzeć na gimnazjum czy podstawówkę jaka to jest pi*rdolona dzicz, w książce władca much to jest dobrze ukazane, ludzie są z reguły źli tylko większość kryje to za społeczną obłudą. Doedukuj to się Ty głąbię, właśnie widzę jak się znasz na Freudzie. I w ogóle nie słuchaj muzyki w stylu Necrobo przerasta to Twoją percepcję w ch*j.

To mój ostatni post, aż takim masochista nie jestem, po co mam jeszcze bardziej nienawidzić ludzi pisząc z kimś o tak wątpliwym intelekcie. nie pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 10
kryszti

Sluchaj sobie dalej takiego gowna jak Slonie i inny polski szmelc, ktory udaje horrorcore rap, a wrzeczywistosci to jakies ochlapy dla malolatow, ktorzy o tym gatunku nie maja zielonego pojecia.
Twoje pozowanie na gore idiote jest rownie żalosne i bezbarwne jak twoja osobowosc. Wiecej charyzmy i gore w sobie ma rozbebeszone gowno na dnie szamba.

Udajesz mega znawce w dziedzinach psycho-mentalnych a tak naprawde jestes tak przewidywalnie prosty w swojej postaci, ze elementarz 1wszo klasisty ma wiecej tajemnicy niz twoja rzeokomo osoba, ktora ma sklonnosci do tego typu klimatow jak gore, horrorcore i inny szajs o ktorym twierdzisz.

".....To jest bardziej złożone ale nie będę tego tłumaczył komuś tak prostemu. Są osoby mniej i bardziej świadome swojego stanu psychicznego. Aż mnie wk*rwia Twój idiotyzm, masochizmem byłoby z Tobą pisać więc sobie daruję....."

hahah no nie wytlumaczysz bo jestes za tepą masą do tego typu spraw. Nie jestes w stanie wytlumaczyc czegos o czym nie masz bladego pojecia. Na psycho-seksulany rozowj czlowieka skladaja sie 4 fazy wg Freuda, ty utkwiłeś w fazie analnej. Stad moze takie a nie inne zainteresowania. Jak nie wiesz o czym mowa, bo napewno tak jest, to sobie dzieciole wpisz w google.

Ted Bundy byl zlozona osoba, nie chwalil sie przed obcymi osobami ze ma zaburzenia, ze nie jest kims o anormalnym usposobieniu, dopiero gdy sprawa sie rypła. Ty na wstepie zaczales pie.dolic jaki to ejstes nienorlamny, az ociekasz zajebistoscia i sralalala. Prawda jest taka ze jestes czytelny i prosty w swojej osobie, a glupie przechwalki o tym jaki to jestes psycho ewenement sa na wyrost, zeby zakryc swoja prostote bycia.
Typowy zabieg kogos kto ma dosyc nudy zycia i kreuje swoja osobe na kogos kim nie ejst.

Takze panie zwykly jak miliony ludzi zycze powodzenia w kreowaniu swojej wlasnej tozsamosci, moze keidys bedziesz tym "nienormalnym" ktorym tak wielce sie chełpisz.

black_bastard

K*rwa upośledzony psycholog amator haha :D

Słucham nie tylko polskiego horrorapu i bardziej doceniam polaków bo po angielsku to każdy debil potrafi rymować, polski horrorcore jest 666 razy lepszy.

Szczerze to j*bią mnie te zboczone teorie Freuda ja piszę o czym innym, poza pieprzeniem o seksie czasami zdarzyło mu się powiedzieć coś madrego. W ogóle k*rwa dzieciole :D Jestem raczej pewien że jesteś ode mnie młodszy stąd ta twoja głupota.

Prostota bycia jest nie do uniknięcia tak samo jestem nic nie znaczącym śmieciem jak i ty.

Tak uważaj sobie,że dlatego ci nic nie wytłumaczyłem... po prostu nie jesteś dla mnie człowiekiem do dyskusji, w realu nigdy raczej bym z tobą nie gadał, w każdym razie musiałbym się powstrzymywać by cię nie uszkodzić , nie mam cierpliwości do egocentrycznych ograniczonych idiotów. Życzę Ci cierpień i powolnej, żeby przy twoich przyszłych przeżyciach holocaust to był pi*rdolony disneyland :D Nie na serio życzę ci śmierci i chciałbym być pozerem ale cóż... nie mierz wszystkich swoją miarą.

Jak chcesz to napisz ile masz lat, trudno uwierzyć by ktoś dorosły był takim debilem, wielki cwaniak który myśli że jest taki mądry... ja zawsze byłem jestem i będę i nienormalny i się z tym nie kryję bo po prostu mnie nie bawią te wszystkie pi*rdolone maski, przed śmiercią chciałbym odj*bać jakiegoś takiego pseudointeligenta fifarafę jak ... dobra szkoda mojego nic nie znaczącego czasu na jeszcze bardziej nic nie znaczący paproch jak ty. Die

ocenił(a) film na 10
kryszti

hahhahha skonam ze smiechu hahhaha

"Słucham nie tylko polskiego horrorapu i bardziej doceniam polaków bo po angielsku to każdy debil potrafi rymować, polski horrorcore jest 666 razy lepszy."

hahhaha stary tym zdaniem udowadniuasz, ze malo co wiesz o horrorcore rapie. W Polsce moze jest z 5 pseudo artystow, ktorzy mysla ze to tworza, a tym ze kazdy moze nawijac po ang to juz sie tak pograzyles ze to juz nawet nie jest zabawne, Tragedia !!!! Zaden rapewr z Polski jakos za bardzo nie potrafi rapowac po ang, wiec stul dziobaka.
Ty chociaz masz pojecie jakies gnojku na temat amerykanskiego horrorcore? Kolebka tego nurtu, a ten pieprzy ze polacy sa w tym lepsi hahha

"Szczerze to j*bią mnie te zboczone teorie Freuda ja piszę o czym innym, poza pieprzeniem o seksie czasami zdarzyło mu się powiedzieć coś madrego. W ogóle k*rwa dzieciole :D Jestem raczej pewien że jesteś ode mnie młodszy stąd ta twoja głupota."

Jebją cie bo jestes zwyklym pozerem, madrala amator, ktory cos wyczyta i nie jest w stanie skonfrontowac to ze sprawdzonymi faktami, a po tym zdaniu wyskakujesz z wiekiem. No mlody udowodniles tylko w ten sposob jak dziecinne jest twoje zachowanie, ktore zreszta charakteryzuje takie podlotki, wiec mnie to nie dziwi.
Po tej dziecinadzie probujesz wmowic mi, ze jestes starszy hahahhahah, no sorry, ale kompletna klapa.
Sposob budowania przez ciebie zdan swiadczy o byciu gnojkiem, nic po za tym. Takze daruj sobie madralo wywody na temat wieku, raczej moglbys mi mowic per Pan i tak jestem wyrozumialy dla takich gowniarzy o wątłym umysle.

"...Tak uważaj sobie,że dlatego ci nic nie wytłumaczyłem... po prostu nie jesteś dla mnie człowiekiem do dyskusji, w realu nigdy raczej bym z tobą nie gadał, w każdym razie musiałbym się powstrzymywać by cię nie uszkodzić , nie mam cierpliwości do egocentrycznych ograniczonych idiotów. Życzę Ci cierpień i powolnej, żeby przy twoich przyszłych przeżyciach holocaust to był pi*rdolony disneyland :D Nie na serio życzę ci śmierci i chciałbym być pozerem ale cóż... nie mierz wszystkich swoją miarą. ..."

blabla bla bla, i ciagle to samo, dziecinne to strasznie to co piszesz. Ktos ci powie kilka słow to juz zasluguje na smierc, jest debilem, nie jest czlowiekiem itp itp. Strasznie to prymitywne jest, nie wiem czy zauwazyles. Gowniazerstwo w najczystrzej posatci. Tak bardzo cie skrzywdzilem tym co napisalem, ze jestes w stanie sie odniesc do tak prostackich argumentow. Naprawde jestes jeszcze bardziej przewidywalny i prosty niz myslalem. Uszkodzic to ty najwyzej moglbys swoja kaprawa facjate, zapewne nie skalane masz lico bystrym spojrzeniem, ale coz mozna wymagac od idioty, nie twoja wina, juz taki sie urodziles.

"...Jak chcesz to napisz ile masz lat, trudno uwierzyć by ktoś dorosły był takim debilem, wielki cwaniak który myśli że jest taki mądry... ja zawsze byłem jestem i będę i nienormalny i się z tym nie kryję bo po prostu mnie nie bawią te wszystkie pi*rdolone maski, przed śmiercią chciałbym odj*bać jakiegoś takiego pseudointeligenta fifarafę jak ... dobra szkoda mojego nic nie znaczącego czasu na jeszcze bardziej nic nie znaczący paproch jak ty. Die..."

i znowu to samo, ciagle powielanie tego samego szajsu. hahhaha masz moze cos bardziej ambitnego do przekazania, pomijajac te twoje zenujace slowka i przechwalki jaki to jestes nienormalny i zajebiscie inny od otoczenia? hahha Zwykle pie.przenie zakompleksionej cioty, ktora chce zamaskowac swoją niezdarnosc w istnieniu na tym swiecie żalosnymi przechwalkami o byciu kims kim nie jest.
Naprawde żalosny z ciebie czlowieczek, moze jak dorosniesz to swoja zlosc z bycia nikim zamienisz w cos bardziej pozytecznego.

black_bastard

Nie mogę cię zamordować więc nie warto prowadzić tej konwersacji. Jeżeli naprawdę jesteś mniej więcej w tym samym wieku co ja to dziwne że nie masz co robić tylko pisać jakieś głupoty ze mną. Ja owszem jestem mentalnym gnojkiem ale lat trochę mam.
Oceniasz mnie non stop a sam pewnie jesteś żałosnym ścierwem.

Nie wiem może zauważyłeś jak łatwo się rapuje po angielsku gdzie co drugie słowo się rymuje dużo trudniej nawinąć po polsku, po ch*j mam się denerwować jakimiś niedoj*banymi umysłowo dziećmi, chciałbym ci zadać ból ale to niemożliwe więc koniec tego, na ch*j ja w ogóle daje się prowokować jakimś pretensjonalnym umysłowym zj*bom o wysokim ego... widać że gówno wiesz o polskim rapie w żaden sposób nie ustępuje on tym wszystkim czarnuchom jest coraz wyższy poziom.

"Zwykle pie.przenie zakompleksionej cioty, ktora chce zamaskowac swoją niezdarnosc w istnieniu na tym swiecie żalosnymi przechwalkami o byciu kims kim nie jest."

No dobra jestem zakompleksioną ciotą, cokolwiek znaczy słowo ciota, owszem nie umiem sobie znaleźć miejsca w tym syfie pośród idiotów, ale co Ty k*rwa możesz wiedzieć o tym kim jestem.

TO NAS RÓŻNI PRZEDE WSZYSTKIM JA NIE PISZĘ JAKI JESTEŚ KIM JESTEŚ BO TEGO K*RWA NIE WIEM, a ty zgrywasz mądralę, też mógłbym strzelać w ciemno... może i jestem żałosny ale sam nie wiem czy ty nie bardziej sam pewnie jesteś jakimś śmieciem... normalnie poj*bany tępy gnojek i upośledzony psycholog... może siebie zdiagnozuj tak jak diagnozujesz mnie to zobaczysz też swoje wady i ułomności chłopczyku.

No to powiedz ile ty masz lat, może mnie zaciekawi cokolwiek co napisałeś.... ehhh k*rwa pozabijałbym takich ograniczonych niezdarnych do myślenia śmieci...

ocenił(a) film na 10
kryszti

No i znowu to samo, pozabijalbys, zarznal itp itp ciagle ta sama powielana sraczka, ktora wyplywa ci z mozgu. To jest tak pymitywne jak polski rap. Pozabijaj wpierw swoja ulomnosc umyslowa bo stoi na zenujaco niskim poziomie. Kreujesz z siebie psudo morderce czy jak, jakie to jest slabe hahaha, dziecinne i proste. Swoich starych tez pozabijaj oraz kolko rożańcowe i klub herbaciany pani Stasi. Coraz bardziej uwidaczniasz swoje kompleksy malego skrzywdzonego dziecka. Jestes tylko zagubionym prostym chlopczykiem, z nienawiscia do swiata. Obejrz sobie film American History X to moze zrozumiesz ,ze zlosc i nienawisc do innych do niczego nie prowadza.

Tak po za tym nie zdjal bys mnie nawet z gromem dzieciaku. Moze ty nie wiesz co to znaczy zabijac i sie za duzo nagrales w jakies smieciowe gierki. Chcesz sie bawic w Brvievika to prosze bardzo, mamusia napewno bedzie z ciebie dumna.

reszty juz nie czytam bo ty umiesz tylko pisac o zabijaniu, no kur.wa ty bys nawet muchy nie ubił a co dopiero kogos kto twoje przewidywalne zachowanie wyporzedza o 100 lat.

Nizszy post znowu to samo, moze juz przestan sluchac pseudo horrorcore'a tych scierw polskich, ktorych teksty sa rownie proste jak twoj schemat myslenia.
W skali pozerstwa daje ci 9/10, Jak juz pozujesz na kogos to rob to w mniej oczywisty sposob bo twoj tani lans jest najnizszych lotow. Lec pocwiczyc to zabijanie na karaluchach, zwierzatka rownie prymitywne jak ty.

black_bastard

Nie mam starych. Owszem jestem skrzywdzonym dzieckiem. Owszem jestem zagubiony, ale nie ma we mnie nic prostego, nikt mnie nie rozkminia ze mną włącznie, tylko takie debile jak ty myślą że coś kminią.
Oglądałem American history x jeden z moich ulubionych filmów. dałem mu ocenę 9, owszem nienawiść do niczego nie prowadzi, ale dla mnie już za późno, może gdyby ludzie byli inni to bym miał inne zdanie.

"Tak po za tym nie zdjal bys mnie nawet z gromem dzieciaku"
haha ty za to w skali pozerstwa masz 10 na 10, dobrze się dobraliśmy, dawno nie prowadziłem tak idiotycznej dyskusji :D Dobry kolo z ciebie kreujesz się na wielkiego kozaczka, a pewnie jesteś pryszczatym gimnazjalistą który się boi własngo cienia... kurde zacząłem pisać jak ty, bez przesady, to o tym gimnazjaliscie to próba zejścia do twojego poziomu. gadaj ile masz lat, co wstydzisz się?

"reszty juz nie czytam bo ty umiesz tylko pisac o zabijaniu"
haha piszę jakieś głupoty a ty się łapiesz i ciskasz jakbyś miał kij od szczotki w dupie, że bym nie wytrzymał gadając z tobą w realu to pewne ale nie zabiję jeszcze nikogo muszę mieć lepszy motyw, a że kogoś odj*bie kiedyś to pewne to musi być fajne uczucie :)

Chyba nie umiesz angielskiego i nie rozumiesz o czym nawijają w USA skoro twierdzisz że taki tam zaj*bisty horrorcore... Słoń i Eripe w niczym nie ustępują King Gordemu Necro i reszcie i w ogóle zacząłem najpierw słuchać chorego gówna z USa dopiero potem to weszło do Polski.

Naprawdę nie wiem kto jest bardziej żałosny ja czy ty upośledzony psychologu i się nie dowiem, a szkoda :D

Każdy kto mnie zna wie że jestem nieprzyzwoicie szczery, nie muszę nikomu mówić że jestem psycholem każdy to wie, ale taki pseudopozerskikozaczek jak ty moze sobie poszaleć w internecie i pisać głupoty bez konsekwencji...

ocenił(a) film na 10
kryszti

Ogladales American history, ale nie zrozumiales tego filmu widocznie. Co ty myslisz ze tylko ty jestes wielce skrzywdzony, uzalasz sie nad soba jeszcze bardziej jak dziecko ktoremu ktos zabral lizaka. Kazdy cos ma za soba a nie zachowuje sie jak emo-dzieciak z chora nienawiscia do innych. To jest oznaka totalnego ograniczenia.

heh jak ja chodzilem do szkoly to nie bylo tych durnych gimnazjow, mature pisalem na starej zasadzie w roku milenijnym. Nie mam pryszczy, silownia od 10 lat, nie wylaze z kosa na ulice tak jak ty, zeby sie bronic przed potencjalnymi wrogami, wiec podaruj sobie ten slaby kit.

Angielski znam dobrze, tak jak i hh amerykanski, robilem recenzje do magazuny Elemental z Bostonu oraz URB'a, jak wiesz co to jest.

King Gordy to jakies totalne nieporozumienie, dzieki za rozsmieszenie, zajrzyj do jakiejs klasyki jak Flatlinerz lub Gravediggaz czy Brotha lynch Hung lub ICP.
Zreszta horrorcore traktuje ogolnie jako zart sceniczny, nie mozna brac serio takich glupot.

"Każdy kto mnie zna wie że jestem nieprzyzwoicie szczery, nie muszę nikomu mówić że jestem psycholem każdy to wie, ale taki pseudopozerskikozaczek jak ty moze sobie poszaleć w internecie i pisać głupoty bez konsekwencji..."

Kazdy kto cie zna, ale jakos musisz sie dopelniac przez obcymi ludzmi jaki to ejstes nienormalny, zeby dowartosciowac swoje ego, no sorry, ale to jakis absurd.

Siedze przed kompem bo robie w grafice i mam 3 projekty do zdania na poniedzialek, caly weekend poszedl sie rypac z tego powodu.

black_bastard

Zrozumiałem bardzo dobrze ten film ale żaden film nie jest w stanie zmienić mojego światopoglądu opartego na moich przeżyciach.
Nie nie tylko ja zostałem skrzywdzony i co z tego?
Każdy COŚ za sobą ma, ale nie każdy to co ja, a z resztą co mnie obchodzą inni ludzie, z ludzi których znam to ja jestem święty.
I owszem użalam się na sobą ale jednocześnie jestem apatyczny i mam wszystko w dupie.
Oznaką totalnego ograniczenia jest to że wypominasz mi ograniczenie podczas gdy przecież każdy jest ograniczony, może ty nie?

A to rzeczywiście jesteś starszy ode mnie,zadziwiające to w takim razie...

" Nie mam pryszczy, silownia od 10 lat, nie wylaze z kosa na ulice tak jak ty, zeby sie bronic przed potencjalnymi wrogami, wiec podaruj sobie ten slaby kit."
Ty piszesz na serio? Przecież to o tych pryszczach to nie pisałem na serio, tylko chciałem sobie postrzelać na ślepo jak ty. I po co piszesz takie głupoty o tej kosie, to jest dopiero oznaka ograniczenia oceniać kogoś kto się nie zna i mówienie o szczegółach jego życia, chyba że od początku sobie ze mnie żartujesz to spoko,nie znam się na takich dziwnych żartach. co chwilę zmieniasz front kim to niby k*rwa jestem, tylko byś oceniał , oj za wysokie ego masz kozaczku mam nadzieję że cie to zgubi.

"Angielski znam dobrze, tak jak i hh amerykanski, robilem recenzje do magazuny Elemental z Bostonu oraz URB'a, jak wiesz co to jest."
Nie nie wiem co to jest i mnie to j*bie. Tak więc jesteś psychofanem amerykańskiego rapu spoko, każdy ma swoje odchyły.

Znam Gravedigazz czy brotha lynch ale nie doceniam tego, pierwszy lepszy głupi czarnuch może sobie rapować po angielsku to żaden problem. Najbardziej w sumie lubię Necro z USA.

" nie mozna brac serio takich glupot."
to tak jak z tym co piszesz, ja nie pisze wszystkiego całkiem na poważnie i ty z pewnością też, bo ciężko uwierzyć by facet pod 30tkę pisał takie niespójne bzdety ...

" ale jakos musisz sie dopelniac przez obcymi ludzmi jaki to ejstes nienormalny,, zeby dowartosciowac swoje ego, no sorry, ale to jakis absurd"
Hmmm w takim razie ty niby taki spełniony zawodowo kozak, a musisz podnosić swoje ego pisaniem o siłowni i jaki to nie jesteś zaj*bisty... ma to taki sam sens k*rwa jak to co piszesz, ja tylko wyraziłem swoje zdanie na początku a ty ciągniesz tą idiotyczną "dyskusję". Jestem ni*normalny to stwierdzenie faktu, nic nie znaczące z resztą, tylko ty musisz od razu wyj*bać z tymi swoimi pseudofilozofiami, masz rację to absurd że się tak przypi*rdalasz do takich głupot, kiedyś nienawidziłem swojej odmiennośći teraz ją polubiłem i ch*j Ci do tego... może napi*rdalałeś sterydy i wódę stąd twoje przeświadczenie o twojej zaj*bistości i inteligencji bo ładnie masz poryty baniacz, przyganiał kocioł garnkowi.

"Siedze przed kompem bo robie w grafice i mam 3 projekty do zdania na poniedzialek, caly weekend poszedl sie rypac z tego powodu."

Koleś nie marnuj się w grafice , przecież z ciebie taki przenikliwy psycholog, nawet nie musisz kogoś znać by zrobić jego szczegółową analizę psychiczną... ja pi*rdolę żałuję że napisałem posta w twoim kierunku, wolałem nie wiedzieć że takie nie zdające sobie sprawy z własnej głupoty tępaki chodzą ulicach, tzn to jest oczywiste że większość ludzi to umysłowe śmieci, ale co innego wiedzieć a co innego się natknąć

ocenił(a) film na 10
kryszti

w zadnym zdaniu nie wyrazilem samouwielbienia, nie potrafisz czytazc ze zrozumieniem. Pytales o wiek, to podalem, wypsiales jakies stereotypu o pryszczatym cieniasie to ci krotko scharakteryzowalem siebie, nic po za tym, jak ty to odbierasz jakos przechawlki to rzeczywiscie masz jakies zaburzenia w odbiorze tresci.
A o tym z ebyle czarnuch umie rapwoac to juz stary jakis chyba żart, jak tak to wcale nie smieszny. Jak tak myslsiz to masz mizerne pojecie o hip hopie.

"zn to jest oczywiste że większość ludzi to umysłowe śmieci, "

Wyzwasz wszystkich od umyslowcynsmieci a to ty jestes takim smieciem, nie mierz innych swoja miara. To taka twoja taktyka przed odrzuceniem . Ja szanujue ludzi, ale jak ktos bezpodstawnie nazywa innych smieciami to mnie zaraz cos strzela.

black_bastard

Nie potrafię czytać ze zrozumieniem? Co za ironia że ty mi to wypominasz kolo :D Z tym pryszczatym to piszę przecież że chciałem się zabawić w ciebie i pisać aby pisać, tak samo jeżeli ty uważasz że napisanie przeze mnie że jestem psycholem to próba podwyższenia ego i pozerstwo to masz nie mniejsze zaburzenia w odbiorze treści.

Może i mam mizerne pojęcie o hiphopie nie chce mi się nawet kłocić takie mam zdanie i tyle, ty za to na pewno jesteś wielkim znawcą rapu, nieomylną wyrocznią, w końcu jesteś psychofanem czarnuchów którzy nawijają chyba w możliwie najłatwiejszym języku do rapowania.

Ty koleś chyba nie masz kontaktu z ludźmi skoro twierdzisz że większość ludzie nie jest idiotami... choć w sumie pewnie czujesz się w tym bezrefleksyjnym społeczeństwie jak ryba w wodzie i sam jesteś idiotą stąd takie rozumowanie. Nie wyzywam wszystkich od umysłowych śmieci, w paru niezależnych źródłach było napisane że 80 90 procent spoleczeństwa jest niezdolna do myślenia i jak najbardziej się z tym zgadzam biorac pod uwagę moje obserwacje.

" To taka twoja taktyka przed odrzuceniem ."
Na serio się marnujesz jako grafik :D jest tylu idiotów ,że może nawet ktoś by uwierzył że mówisz z sensem jako psycholog... masakra z tobą czy ja robię analizę twojej psychiki? Nie. Owszem jest ograniczony ale nie aż tak by wysnuwać o obcej osobie takie wnioski... i jakbyś chciał wiedzieć upośledzony doktorku to zazwyczaj ja odrzucam ludzi a nie oni mnie i nie tak łatwo zbywać ludzi, niektórzy sa tak głupi że nie wyłapują sarkazmu i nie wiedzą że ich się nie lubi.

A mnie coś strzela jak ktoś bezpodstawnie neguje to ,że ludzie są śmieciami i mam do tego takie same prawo jak ty, no i ja nazwałem ludzi, choć nie wszystkich umysłowymi śmieciami, choć w sumie na dobrą sprawę masz rację, wszyscy jesteśmy nic nie znaczącymi śmieciami.

ocenił(a) film na 10
kryszti

moglbys laskawie nie uzywac zwrotu czarnuchy, nie jestes czarny, tylko oni maja na to przyzwolenie.

Podsumowujac te twoje wypowiedzi:

Dramatem nasze epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.

pzdr :)

black_bastard

Przyzwolenie dobre sobie haha :D Mógłbyś łaskawie się odpi*rdolić?

"Podsumowujac te twoje wypowiedzi:

Dramatem nasze epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia."

Sto procent zgody.
Dodam tylko jeszcze że od swojego pierwszego posta w moim kierunku pisałeś te swoje dotyczące mnie pseudofilozofie jedna głupsza od drugiej, wiele sobie przeczących, masakra mieć takie zawyżone ego i klapki na oczach...

Żaden człowiek nie jest na tyle inteligentny by objąć rozumem swoją głupotę, a większość jest tak głupia że tej swojej głupoty nie widzi i się mądrzy... choć zapewne w realu trochę przyhamowujesz i się tak nie zachowujesz bo by wyśmiali dupą te twoje nieomylne "teorie", wierzę że na pewno na siłce lepiej ci idzie niż filozofowanie...

A ja cię nie pozdrawiam chciałbym żebyś umarł ale to pobożne życzenia, będę się o modlił o twoje męki do szatana :)

Jak pisałem myślisz że myślisz i jesteś śmiesznie przeświadczony o swoich racjach, na początku mnie denerwowałeś ale z czasem w sumie śmiech są z ciebie

ocenił(a) film na 10
kryszti

"A ja cię nie pozdrawiam chciałbym żebyś umarł ale to pobożne życzenia, będę się o modlił o twoje męki do szatana :) "

Pozbożne + szatan to zaprzeczenie same w sobie, to zdanie ejst bez sensu.
zmien plyte znowu ta smierc itp, musiales miec naprawde straszne dziecinstwo ze widizsz ciagle smierc albo zyczysz je wszystkicm ludziom. Naoglada sie taki idiota kilku horrorow i potem widzi wszedzie smierc lub chce ja zaobaczyc, Wybierz sie cymbale do prosektorium, nekrofilu jeden. Masz zaburzenia emocjonalne, jak tak ci sie podoba smierc to sam zdechnij, no co nie masz na tyle odwagi tchorzu? Zyczyc to sobie mozesz kazdemu rozne rzeczy, ale lepiej dla spoleczenstwa bedzie jak sam zdechniesz skoro nie rozrozniasz proistych wartsoci jakim sa dobro i zlo. Jestes prymitywną mameją
Dla ciebie ludzie to albo smieci, albo idioci, takich skur.wysynow jak ty powinno sie separowac od ludzi, ktorzy chodza po ziemi, twoj schemat myslenia jest tak samo zachwiany i chory jak u A. Hitlera, Gebbelsa i tych innych nazistowskich swin. Chory z nienawisci jestes, ale sam do siebie tylko o tym jeszcze nie wiesz. American Hiostory cymbale nie zrozumiesz nawet jak bys to ogladal milion razy. Kazdy kto jest bardziej rozgarniety wie ze szerzenie nienawisci prowadzi do zguby lub wewnetrznej samodestrukcji, dlatego albo gowniarzu z tego wyrosniesz, albo marnie skonczysz, bo sam sie prosisz o unicestwienie. Skoro taki swiat jest dla ciebie do niczego to idz pod tory i zdychaj.

black_bastard

"Pozbożne + szatan to zaprzeczenie same w sobie, to zdanie ejst bez sensu."

No shit sherlock :D ależ ty przenikliwy haha tak tylko szafuję mitologicznymi terminami, toć nie jestem aż takim idiotą by wierzyć w szatana i tego drugiego sk*rwiela Zero dystansu do czegokolwiek masz typie, beka z ciebie od początku :D Dalej się tak wczuwaj w pisanie na forum to padniesz na zawał...

Moje dzieciństwo nie było aż tak straszne w sumie,niektórzy mają gorzej...

"Naoglada sie taki idiota kilku horrorow i potem widzi wszedzie smierc lub chce ja zaobaczyc,"
Jakże milo musi być być idiotą i wszystko upraszczać... tak tak jestem taki przez muzykę książki i filmy znowu masz rację geniuszu psychologi :D

A można tak po prostu wchodzić do prosektorium? W sumie może wyruchałbym jakiegoś trupa :D

"Masz zaburzenia emocjonalne, jak tak ci sie podoba smierc to sam zdechnij, no co nie masz na tyle odwagi tchorzu?"
No mam, a ty masz niskie IQ i co z tego? Prędzej czy później zdechnę, trochę lipa byłoby umrzeć nie zabijając nikogo, może odpi*rdolę akcję jak w taksówkarzu... a co do samobójstwa to jest paradoks, z jednej strony to tchórzostwo a z drugiej też trzeba odwagi by ze sobą skończyć, ale oczywiście w twoim prostym mózdżku jest tylko jedna ograniczona perspektywa.

"Zyczyc to sobie mozesz kazdemu rozne rzeczy, ale lepiej dla spoleczenstwa bedzie jak sam zdechniesz skoro nie rozrozniasz proistych wartsoci jakim sa dobro i zlo. Jestes prymitywną mameją"
haha jakby mnie obchodziło społeczeństwa stado bydła które myśli że jeste suwerenne podczas gdy są ukształtowani i zmanipulowani przez system, społeczeństwo to synonim głupoty, większość idzie za większością a tylko nielicznie używają mózgu.
Dobro i zło są prostymi wartościami? No tak... ale chyba tylko dla takich kretynów jak ty dla których wszystko jest proste, powtarzałem to milion razy ale powtórzę raz jeszcze... jak wspaniały musi być żywot prostego idioty. Na dobrą sprawę dobra i zła nie ma to całkiem subiektywne niezmierzalne wartości, ale jeżeli przyjąć że dobro i zło istnieją to raczej dążę do tego by być złym, coś pociągającego jest w ciemnej stronie mocy :D
Owszem jestem mameją , jak widać nawet imbecyl czasem trafi na ślepo :D Ale prymitywny? Ok spoko niech będzie że jestem prymitywny ale z 90 % facetów jest bardziej prymitywna ode mnie. I prosta jak ty.

"Dla ciebie ludzie to albo smieci, albo idioci"
aha dobrze wiedzieć doktorze :D pewnie gdybym miał taki prosty tok myślenia jak ty to bym tak myślał

"akich skur.wysynow jak ty powinno sie separowac od ludzi, ktorzy chodza po ziemi, twoj schemat myslenia jest tak samo zachwiany i chory jak u A. Hitlera, Gebbelsa i tych innych nazistowskich swin"
I znowu... skąd wiesz że moja matka to k*rwa? Przecież jej nie znasz łajzo. I sorry ale nie jestem tak wielkim człowiekiem jak Hitler, haha dobra odseparuję się od ludzi którzy chodzą po ziemi i zakoleguję z tymi którzy chodzą po ścianach... wiesz nie dla każdego jestem tak niemiły jak dla Ciebie bo nie każdy jest takim pseudokoaczkiem jak ty, od początku mnie zaatakowałeś i pieprzysz trzy po trzy podczas gdy ja tylko wyraziłem swoje zdanie, takim ludziom jak ja odpi*rdala bo muszę się użerać na codzień z takim bezmózgami jak ty a to potrafi zniszczyć...

"Chory z nienawisci jestes, ale sam do siebie tylko o tym jeszcze nie wiesz."
Znowu wiesz co wiem no proszę :D To tak jak z tym twoim myśleniem że myślisz, teraz to dla mnie zabawne :D Owszem nienawidzę siebie za to jaki się urodziłem wrażliwy i empatyczny przez co zryła mi się psycha, nienawidzę się za to że nie jestem przeciętnym idiotą który prowadzi błogą nieświadomą egzystencję. Wiem i dostrzegam rzeczy który przerastają cię o kilka leveli więc se daruj koksiku :P

"American Hiostory cymbale nie zrozumiesz nawet jak bys to ogladal milion razy."
haha ok spoko, aczkolwiek ten film nie jest zbyt skomplikowany, zapewne zrozumiałem z tego filmu więcej od ciebie... k*rwa znowu zniżam się do twojego poziomu... zrozumiałem ten film bardzo dobrze, wstrząsnął mną jak kazdym pewni, ale to że go zrozumiałem nie znaczy że zmienię swój światopogląd... morał z tego filmu taki, ze nienawiść do niczego nie prowadzi, ale weź tu k*rwa nie nienawidź czarnuchów dzikich.

"Kazdy kto jest bardziej rozgarniety wie ze szerzenie nienawisci prowadzi do zguby lub wewnetrznej samodestrukcji"
yeah w takim razie jestem bardziej rozgarnięty, dzięki za komplement doktorze :D

" dlatego albo gowniarzu z tego wyrosniesz, albo marnie skonczysz, bo sam sie prosisz o unicestwienie"
Raczej marnie skończę, ale to bez znaczenia... za to ty będziesz żył wiecznie i twoje życie jako jedynej istocie na ziemi skończy się happy endem, widzisz ty nie prosisz o unicestwienie a unicestwiony będziesz... bo chyba wiesz że każdy człowiek umiera? Z tobą to nic nie wiadomo ;D

"Skoro taki swiat jest dla ciebie do niczego to idz pod tory i zdychaj. "

Nie jaki świat jest dla mnie tylko jaki jest świat... to że jesteś zbyt głupi by wyjść ponad horyzont i dostrzec pewne rzeczy to nie znaczy że życie to sielanka... zdechnę oczywiście predzej czy później, ale jeżeli miałbym popełnić samobójstwo to strzałem z pistoletu ale najpierw pewnie bym odj*bał kilka typów, szkoda by było nie skorzystać z gnata...

Pamietaj mój przyjacielu bycie głupim to błogosławieństwo więc dziękuj bogom, w tym debilnym konsumpocjonistycznym podatnym na wpływy społeczeństwie inteligencja jest jak piętno...

ocenił(a) film na 10
kryszti

w sumie nie czytam bo nic z tak plugawego ryja nie mogles ciekawego napsiac wiec whatever, niech twe truchło umyslowe dalej gnije od srodka, dla mnie to ani smieszne ani straszne, co najwyzej irytujace.
Pamietaj tylko, że lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości :)

black_bastard

Tak więc milcz, choć nie wśród ludzi wielu inteligentnych jednostek więc pewnie nikt się nie pozna na twojej wątpliwej inteligencji... jeżeli jakiś umysłowy odpad ma mnie uważać za idiotę to tym lepiej dla mnie.
Niesamowity z ciebie kozak ogólnie, a tak naprawdę ch*j go wie o co ci chodzi, sam pewnie tego nie wiesz.
Nienawidzę takich "normalnych" czyt bezrozumnych cwaniaków. Jestem taki sraki i owaki... i co k*rwa z tego, to już nie można być poj*bem? Za to ty jesteś wspaniały normalny i chodzisz na siłownie 10 lat, gdybyś był inteligentniejszy wiedziałbyś jak wiele zawdzięczasz szczęsciu a przede wszystkim przypadkowi, ale zdrowi psychicznie ludzie wytwarzają pozytywne złudzenia jak że zdrowo się oszukiwać... nic tylko zburzyć tą twoją idyllę, ale to już nie moja sprawa, na pewno coś ci się popieprzy w życiu i zmienisz trochę światpogląd a w końcu nareszcie umrzesz... i w ogóle śmiesznie się wk*rwiasz :D

ocenił(a) film na 10
kryszti

hahhaha ale cie ruszyl ten zlew ktorym cie poczestowalem przy ostatniej odpowiedzi, Tak sie napuszyles jak pierd goryla hahha, Zalosny maly czlowieczku, wlasnie udowodniles swoja maleńkość. Tak sie denerwuja tylko male robaczki, a ty jestes zwyklym malym robaczkiem jakich wiele na tym swiecie. Nie jestes "nienormalny" jestes zwyklym pozerem ktory kreuje sie na odmienca. Ja zeby wiedziec ze roznie sie dosyc od innych swojimi pogladami czy zachowaniem nie musze na sile probowac to udowadniac co chwile przy kazdym poscie. Ty tak robisz co kreuje cie na normalnego pozera, kompleksy az czuc od ciebie na kolometr.
Jeszcze debil wyskakuje mi z glupimi argumentami odnosnie silowni itp. Co sportu nie mozna uprawiac, to czyni kogos gorszym wg cieie hahha zalosny gnoj.
Zyj sobie dalej w swojej wyimaginowanej iluzji na temat swojej zalosnej egzystencji odmienca. Pokazalem te twoje jęczenie znajomej, ktora od 10 lat jest psychologiem w renomowanej placowce, to tylko potwierdzila, ze twoja kreacja na odmienca jest tak samo sztuczna i zdziecinniała, ze musisz byc bardzo samotna osoba, ktorej nikt nie lubi, a durne pozowanie na kogos kim nie jestes to obrona przed tym stanem. Takze masz opinie kogos kto skonczyl psychologie, odbyl staz i od kilku lat zajmuje sie tym na codzien.
Skoncz juz z tym umieraniem bo to jest naprawde slabe i prymitywne, tak jak twoja glupia wiedza na te tematy emo-cymbale.

black_bastard

haha bardzo się zdenerwowałem tym co napisałeś :D Toć ja się nie wczuwam w to co piszę z tobą i już od kilku postów piszę aby pisać, tylko ty się spinasz niesamowicie. Na niewiele rzeczy mam bardziej w*j*b*ne niż na ten twój bełkot, tylko sobie piszę pół żartem pół serio bo fajnie się spinasz :D

Oczywiście że jestem małym robaczkiem jakich wiele na tym świecie a ty wielki fifarafa, przecież ja nic nie udowadniam ani tym bardziej nie na siłe, tylko odpisuje na te twoje kretyńskie posty, jesteś tak tępy i oporny że to już nieśmieszne.
I wiem ,że nie jestem nienormalny bo coś takiego jak normalność nie istnieje, ale nie rozmawiam z jakimś inteligentem więc muszę się posługiwać wyświechtanymi pojęciami normalność i nienormalność, spoko więc jestem normalny , ch*j że niedługo mnie pewnie zamkną w psychiatryku, haaha nikt kto miał ze mną do czynienia nie użyłby w moim kierunku słowa normalny, ale debil który nie ma pojęcia o moim życiu wie lepiej, nigdy nie zaczaję gości piszących szczegóły z życia obcych osób, toć to debilizm.

"Jeszcze debil wyskakuje mi z glupimi argumentami odnosnie silowni itp. Co sportu nie mozna uprawiac, to czyni kogos gorszym wg cieie hahha zalosny gnoj."
haha jaki idiota z jaką skrupulatnością analizuje każdą głupotę którą napiszę :D To nie są argumenty z resztą tak jak te twoje o moim pozerstwie tylko gadanie głupoty, przeciez ty też nie piszesz wszystkiego na poważnie przynajmniej wolę w to wierzyć, że takie niekumate młoty nie chodza po tym świecie.

"Zyj sobie dalej w swojej wyimaginowanej iluzji na temat swojej zalosnej egzystencji odmienca."

A co jest nierealnego w tym że prowadzę żałosną egzystencję odmieńca? Sądzisz że na serio każdy myśli tak samo jak ty, a jak nie to jest pozerem? haha twój mózg jest zabawną imitacją :D
w czasach fałszu i kłamstwa szczerość jest i tak i tak brana za pozerstwo... przynajmniej przez takich umysłowe odpady... sam pewnie jesteś obłudny i fałszywy i pozujesz na wielkiego kozaka i do tego jesteś hipokrytą bo mi to wypominasz, jakbyś to powiedział nie mierz wszystkich swoją miarą nie każdy jest takim pozerem jak ty, a dla mnie głównie przez moją szczerość nie ma miejsca w społeczeństwie.

black_bastard

" Pokazalem te twoje jęczenie znajomej, ktora od 10 lat jest psychologiem w renomowanej placowce, to tylko potwierdzila, ze twoja kreacja na odmienca jest tak samo sztuczna i zdziecinniała, ze musisz byc bardzo samotna osoba, ktorej nikt nie lubi, a durne pozowanie na kogos kim nie jestes to obrona przed tym stanem."

A co zdiagnozowała u Ciebie? Nie przepadam za psychologami gdyby nie to,że uważam ich za naciągaczy i szarlatanów i że sam jestem chory psychicznie to bym został pewnie psychologiem... oni i te ich teorie, może nie tak upośledzone jak twoje ale jednak tendencyjne. Nie możesz mieć własnej tożsamości i światopoglądu musisz myśleć jak reszta marionetek systemu bo inaczej masz łatkę psychola... szkoda słów. To też ładnie zryta jest by oceniać kogoś nie mając o nim pojęcia, choć częściowo trafiła, owszem jestem osobą samotną a szczególnie wśród większej ilości ludzi,nie znam nikogo z podobnym światopoglądem jak ja... no moze mój najlepszy koleżka, ale on jest normalniejszy ode mnie, znam dużo porytych osób, ale żadna nie jest poryta w ten sposób jak ja, bardziej jak ty pewnie w moim wieku już sobie wyobrażam jakim byłeś tępym wirażką... w ogóle nie kryje się z tym,że jestem samotny w tym bezmózgim społeczeństwie, wiec to żadne odkrycie, pytanie co z tego??? Aha nikt mnie nie lubi spoko :D to znaczy że mniej więcej udało mi się to co zamierzałem, pomijając że to nieprawda. Jak skończyłem szkołę miałem multum fałszywych znajomości, obracałem się wśród tych wszystkich zakłamanych idiotów i pustych idiotek, tylko z nielicznymi można było z sensem i ciekawie porozmawiać, reszta była mniej więcej tępa i denerwująca jak ty,gadali to co reszta lemingów bez własnej tożsamości, tak więc spaliłem za sobą wszystkie mosty, wystarczy mi kilka szczerych znajomości, nie oczekuję żeby "lubili" mnie ludzie których w większości uważam za nic nie wartych śmieci, bo to by było dziwne, jednak to nie takie łatwe i sporo ludzi muszę dalej zbywać i w ogóle dziwi mnie że ludzie chcą by ludzie ich lubili, podczas gdy większość jest tak fałszywa. Pytanie co z tego??? Co powie twój psycholog,że tak się o mnie wszystko wypytujesz i mnie atakujesz? Podziel się diagnozą, ciekaw jestem co ci dolega, jeżeli będzie ona tak skuteczna jak w moim przypadku to się przynajmniej pośmiejemy... dobre jaja nie można być już odmieńcem bo to się stało modne haha. Możesz jej także powiedzieć że mnie ojciec porzucił dlatego mszczę się na spoleczeństwie, tzn zemszczę się niedługo, bo to też jedna z tysiąca subiektywnych teorii. Dla mnie psychologia to szarlataneria, wykorzystują naiwność i głupotę ludzi którzy wierzą że rzeczywiście psychologowie posiadają jakąś przydatną wiedzę. Tak więc według twojej teorii ona też mierzy wszystko swoją miarą więc też jest pozerką, nienawidzę przez to ludzi większość jest tak dwulicowa że nie wiadomo w którą twarz im się śmiać, nie wierz sobie że jestem szczery, trudno żebym się przejmował oceną mojego życia przez jakiegoś obcego kozaczka który myśli że ma rozum tak duży jak mięśnie ale się grubo myli :D

" Skoncz juz z tym umieraniem bo to jest naprawde slabe i prymitywne, tak jak twoja glupia wiedza na te tematy emo-cymbale."

Ale mnie to naprawdę pociesza że umrzesz i skończy się twoja dobra passa jeszcze pewnie się zdążysz pomęczyć... you disrespect me? You all f*ck*ng dying :D Że tak zacytuję Necro...nie wiem co jest prymitywnego w tym,że cieszę się że ci wszyscy denerwujący mnie idioci umrą i nic im z tego będzie że uważają się za lepszych wszystko co osiągnęli pójdzie w p*zd*... wiem że masz strasznie ubogie słownictwo ale znajdź jakies inne słowo jak prymitywność

jestem emo w jakichś 25 % i ogólnie może z 25 % tych twoich teorii upośledzonego koksika było trafne, ale po raz trzeci zadam pytanie i co z tego?

Odpowiedz i co z tego że jestem taki jaki jestem? czego ty ode mnie chcesz typie? Gdyby nie to że nie zwykłem dawać satysfakcji idiotom w dyskusji i muszę zawsze odpowiedzieć to już po 2 twoim poście bym odpuścił pisanie z tobą. dyskusja z idiotą jest gra w szachy z gołebiem, gołąb przewróci figury i nasra na szachownicę i myśli że wygrał... no i co zdiagnozowała u ciebie ta twoja koleżanka psycholog oprócz zawyżonego ego?

kryszti

Nie odpisuj nawet bo za dużo napisałem, tylko odpowiedz mi na jedno pytanie... i co k*rwa z tego?

ocenił(a) film na 10
kryszti

wow,ale sie rozpisales, szkoda tylko ze nie przeczytalem ani jednego slowa. Twoja desperacka proba obrony siebie zostanie zlana przeze mnie totalnie. Musisz naprawde byc zdesperowany zeby cala strone napsiac i jeszcze 3 odpowiedzi na jedną hahha. Wspolczuje ci, tyle zachodu a ja anwet nie przeczytam 1 zdania :)

black_bastard

haha nie przejmuję się dla mnie to nie jest problem tyle napisać czy przeczytać, a ta cała rozmowa z tobą nie jest na poważnie ale nie dam się obrażać idiocie... sam ci napisałem żebyś nie odpisywał przecież więć wyszło na to że jesteś posłusznym pieskiem haha :D

odpowiedz mi na jedno pytanie... o ch*j ci w ogóle chodzi? Jeżeli takiemu bezmózgowi może o coś chodzić...

ocenił(a) film na 10
kryszti

jak na kogos kto nie traktuje tego powaznie to ci sie zwieracze za bardzo spinaja hahha hipokryta je,bany

black_bastard

skoro spinają mi się zwieracze mając uśmiech na ustach to ładnie, nie sądze bym nawet w 10 procentach zdenerwował się jak ty, ja od początku sobie żartuję i się bawię a ty prawisz mi jakieś pseudomorały

black_bastard

tym lepiej że nie przeczytałeś bo moje słowa cię przerastają, życia by mi nie starczyło by się cofnąć w rozwoju tak by być na twoim poziomie umysłowym... i wysilę się na coś oryginalnego... nie mogę się doczekać aż ci się życie spi*rdoli i umrzesz :D

ocenił(a) film na 10
kryszti

przerastaja chyba ciebie bo pierniczysz jak potluczony bez ladu i skladu, prymitywme to i schematycznie monotonne. Zagnatwales sie swoimi żalami jak muszka w sieci pająka. Ryja drzesz bardziej od malej dziwki. To mnie bardzo cieszy, odnisolem sukces. Twoje prymitywne pobudki daly znac o sobie.
Jeszcze raz bedziesz zyczyl smierci to przyjade tam do ciebie do tej wiochy mazowieckiej i poprosze o powiedzenie mi to w twarz.

black_bastard

haha dobre grypsy tylko się nie zesraj ze zdenerwowania, piszesz jak rozwścieczony gimnazjalista :D Napawaj się swoim sukcesem, niewiele ludziom do szczęścia potrzeba wystarczy że sobie wkręcą jakieś urojenia.

"Jeszcze raz bedziesz zyczyl smierci to przyjade tam do ciebie do tej wiochy mazowieckiej i poprosze o powiedzenie mi to w twarz."
haha czy to już apogeum wk*rwienia? W każdym razie jesteś chyba blisko :D ja też odniosłem sukces, w sumie dobra zabawa pisać z tobą, piszę jakieś głupoty a ty się spinasz jak byś miał kij od szczotki w dupie. Możesz przyjechać jak masz taką potrzebę, moja sprawa że ci życzę... w sumie śmierć to byłaby nagroda, najpierw chciałbym żebyś trochę pocierpiał, moze wtedy byś zmądrzał. Dobrze się spinasz haha :D Aż tak ci przeszkadza że jakiś anonim chciałby zebyś umarł? No to ładnie... ja nawet się tak nie przejmuję słowami ludzi których znam a co dopiero jakiegoś internetowego idioty... nie rozumiem po ch*j ciągniesz tak długo tą debilną dyskusję, po prostu nie rozumiem

ocenił(a) film na 10
kryszti

haha ja to mam w dupie, tylko ciekawi mnie jak twoj marny pysk bedzie wygladal kiedy bedziesz madralo probowal cos wydukac do mnie nz żywo. Bede jechal do Warszawy niebawem, wiec moze sie przekonamy jaki z ciebie byk.

black_bastard

taaa masz to w dupie... w takim razie nie wiem czemu się tak 3 dzień spinasz jak jakiś niedoj*bany i czepiasz o moje poglądy

Bykiem nie jestem i jeżeli będę widział i wiedział że to ty to raczej nie będę bawił się w rozmowy, przynajmniej wreszcie będę miał motyw, słaby ale jednak, to mogłoby być ciekawe doświadczenie... naprawdę się przejąłeś widzę haha niesamowity z Ciebie kozak im większy tym lepsza byłaby satysfakcja...ale to tylko marzenia żałosnego zakompleksionego pozera...

ocenił(a) film na 10
kryszti

ciesze sie, ze w koncu zrozumiales, ze jestes zalosnym, zakompleksionym pozerem :)

black_bastard

Sam jesteś nie mniej zdesperowany ode mnie z tego co widzę, desperacko próbujesz udowodnić że masz sprawny mózg ale słabo ci to wychodzi