PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10063265}
7,1 9,5 tys. ocen
7,1 10 1 9475
6,3 3 krytyków
Czasem trzeba odpuścić
powrót do forum filmu Czasem trzeba odpuścić

Ale jednak netflix potrafi jeszcze stworzyć film który moim zdaniem powinien dostać jakąś nagrodę bo jest to dosyć ważny temat i powinien być puszczany w szkołach. Film wyśmienity Świetna gra aktorska i przedstawienie problemu. Od kilku lat już nie było takiego filmu. Daję 10

mariuszkoziel

Netflix tego nie stworzył. Czy kiedyś ludzie w sieci w końcu się zorientują że jeśli coś dobrego na Netflix się pojawi to na 99% to nie ich produkcja? Ten film jest produkcja Warner Bros International a Netflix ma tylko prawa dystrybucji na Polskę a na kilka innych krajów. Niestety ale taka prawda, że Netflix z reguły nie produkuje dobrych filmów i ta zasada jest od lat

ocenił(a) film na 9
spotify

Każda reguła się czasem załamuje ją osobiście znam kilka dobrych filmów

mariuszkoziel

Napisałem, że 99% a nie 100%. I znając życie to pewnie te dobre filmy znasz to zapewne 99% to nie ich. Nie ma co bronić NF na siłę. Netflix i jakość to już dawno mają na bakier ze sobą

ocenił(a) film na 9
spotify

Wiem jaka jest jakość netflixa nie musisz mi tego mówić. Ten 1% to dla mnie nic i tego nie bronię tylko zaznaczam. Ta są dobre tylko zaimportowane produkcje z innych platform