PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465969}

Czas odkupienia

Not Forgotten
2009
5,7 1,8 tys. ocen
5,7 10 1 1761
Czas odkupienia
powrót do forum filmu Czas odkupienia

POLECAM!!!!

ocenił(a) film na 10

film naprawde godny obejrzenia , to nie jest rzaden gniot..niech nawet tak nikt nie pisze, bo naprawde widzialam beznadziejne thrillery a ten jest naprawde super ! film nie przewidywalny . 10/10

5y7w1a

może i nie przewidywalny, ale troszeczke nudnawy...

5y7w1a

>rzaden, naprawde, nie przewidywalny
Tuman z ciebie, podstawowe zasady języka polskiego są ci całkowicie obce.

sendspam

zasady ortografii jesli juz.zwroty osobowe tez walisz z malej litery....

sendspam

a z ciebie jest matoł bo ,,naprawdę" się pisze razem - czyli dobrze napisał ...tumanie

slipdog

a z was są niedowartościowane tępaki jakich mało cały czas sie czepiacie błędów ort. albo szukacie dziury w calym zacznijcie pisac na temat filmow a nie jechac po sobie nawzajem

ocenił(a) film na 3
monisssss

Według mnie film do przez większą cześć całkiem ok, jednak finał i koniec filmu to jakaś porażka.
>>Spoiler<<
Czemu Amaya czekała aż tyle lat by się zemścić, udając dobrą żone... i ta super córeczka tatusia Toby nagle zaczyna ni z tego ni z owego walić jakieś modlitwy śmierci, nagle słuchając swej macochy. I skoro jest taka mściwa czemu ojca od razu nie wykończy.
Według mnie film nie spójny, scenarzysta chyba nie wiedział jak go zakończyć żeby nas zadzwić. Ogólem nie polecam.

ocenił(a) film na 6
Last_Ronin

>>Spoiler<<

Też mnie to dziwiło, aż do ostatniej sceny, kiedy Toby wypowiada modlitwę o śmierć swojego ojca. Amaya mogła zabić Jacka wcześniej, lub wcześniej porwać jego córkę, tylko że chciała się zemścić bardziej. Amaya przez lata sprawiła, że najbliższa Jackowi osoba, jedyna którą kocha, nienawidzi go i chce jego śmierci. Wg mnie to najwyższy wymiar zemsty i o to chodziło Amayi.

ocenił(a) film na 3
Luki

Ciężko by było o dyskusję po 4 latach, gdyż słabych filmów nie pamięta się tak długo.

ocenił(a) film na 6
Last_Ronin

true, nie spojrzałem na date :)

ocenił(a) film na 6
5y7w1a

Według mnie dobry film.. Do obejrzenia :)

ocenił(a) film na 7
ewciach88

Lekko zagmatwany jak Miasteczko Twin Peaks.
Jakies meksykanskie voodooo.
O Swięta Śmierci wybacz ty co żle piszą o tym filmie

ocenił(a) film na 3
giovanni50

Porównanie tego filmu do "Miasteczka TP" to moim zdaniem zupełne nieporozumienie...

5y7w1a

Wasz dialog jest ciekawszy od samego filmu ;)

ocenił(a) film na 2
5y7w1a

Zgadzam się, to nie jest żaden gniot. Gnioty są lepsze.