PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653901}

Czarny ptak

Blackbird
2012
6,6 415  ocen
6,6 10 1 415
Czarny ptak
powrót do forum filmu Czarny ptak

3/20

ocenił(a) film na 3

Film dla dzieci i tyle.Naiwność bohatera i podstawianie drugiego policzka potęguje głupotę tego filmu w świetle nie daj się, niech cię zamkną znajdziesz przyjaciół i zrozumienie w pierdlu.No niezłe przesłanie, nie dziękuje.

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

dzieckiem nie jestem, ;) obejrzałam wczoraj w autobusie bo coś obejrzeć trzeba było ;) , film o moim koledze dosłownie, haha true goth zawsze i wszedzie. Chociaż nie rozumiem końcówki i przesłania siedzi z laską w pierdlu juz nie jest gotem zakumplowal sie z tym co zabil mikolaja i ee... , wiele niedociągnięć ale scenariusz jako taki. :) u mnie wysoka ocena bo smialam sie duzo na filmie gosc przypominal mojego znajomego jak juz napisalam heh...

ocenił(a) film na 3
psychonatka89

no to pięknie :)

ocenił(a) film na 8
sylwester_3

Z całym szacunkiem, jeśli wyzwolisz się z oceny poszczególnych scen w finale otrzymasz ciekawy film o dojrzałości i prawdzie, która tym razem, boleśnie , acz tryumfuje. Nie zawsze kino o młodzieży jest kinem dla dzieci. Wartości rodzące się w nastolatkach są tej samej barwy co wartości w dorosłym życiu...inna sprawa , że niektórym nigdy nie uda się tych przymiotów posiąść. Pozdrawiam