jak na niskobudżetową produkcję :) dobra gra aktorska (zarówno Randy Quaid jak i Shane Johnson, Josh Hammond, Jason Dohring spisali się w swoich rolach, dobrze wczuwając się w sytuację swoich postaci), plusem jest także muzyka oraz bardzo ciekawa fabuła, podobał mi się również ten charakterystyczny odgłos cadillaca oraz ujęcia, dzięki którym miałam wrażenie, że ten samochód się skrada :D niektórzy mają zastrzeżenie co do końcówki, mi jednak zakończenie odpowiada...ten film ukazuje, że w thrillerach, aby się bać i wprowadzić klimat niepokoju,nie zawsze trzeba od razu strzelać, wylewać litry krwi i uśmiercać co rusz jakiegoś bohatera. mogę wystawić mocną 7 :)
Podpisuje sie pod wszystkim co napisales :)
Polecm ten film :) bo dobrze sie oglada, a napewno nie nudzi :)
Klimat klimat i jeszcze raz klimat ma ten film a jak wiemy klimatu nie da się kupić za żadne pieniądze. Film godny polecenia.
Właśnie jestem po. Podobał mi się. Świetna atmosfera. Oczywiście trzeba przymknąć oko na niezbyt realne kwestie związane z mechaniką pojazdów oraz odwzorowanie uszkodzeń (raz są raz ich nie ma). Ale wtedy film szybko by się skoczył. Reasumując - warto obejrzeć).