1 - w pokoju Pity Creasy mówi do matki, że pozabija wszystkich, muzyka ciągnie się do momentu wybierania broni przez niego.
2- Jak łapie brata "Głosa"
3 - Jak uwalniają Pitę i ona biegnie po moście do Creasy
# Una Palabra (Carlos Varela) (01:15) Posłuchaj! Una Palabra (Carlos Varela)
# Main Title (03:07) Posłuchaj! Main Title
# Taxi (00:53) Posłuchaj! Taxi
# El Paso (00:36) Posłuchaj! El Paso
# Creasy's Room (00:34) Posłuchaj! Creasy's Room
# The Rave (04:26) Posłuchaj! The Rave
# Pita's Sorrow (01:49) Posłuchaj! Pita's Sorrow
# Nightmare (01:08) Posłuchaj! Nightmare
# Bullet Tells The Truth (01:38) Posłuchaj! Bullet Tells The Truth
# Followed (01:03) Posłuchaj! Followed
# Smiling (00:51) Posłuchaj! Smiling
# You Are Her Father (01:47) Posłuchaj! You Are Her Father
# No Mariachi (00:43) Posłuchaj! No Mariachi
# The Drop (03:01) Posłuchaj! The Drop
# Angel Vengador (Gabriel Gonzales) (01:23) Posłuchaj! Angel Vengador (Gabriel Gonzales)
# You Betrayed Me (01:28) Posłuchaj! You Betrayed Me
# She's Dead (00:43) Posłuchaj! She's Dead
# The Crime Scene (00:59) Posłuchaj! The Crime Scene
# Pita's Room (01:50) Posłuchaj! Pita's Room
# Gonzales (01:58) Posłuchaj! Gonzales
# La Nińa (01:48) Posłuchaj! La Nińa
# Creasy's Art Is Death (00:57) Posłuchaj! Creasy's Art Is Death
# The Voice (03:01) Posłuchaj! The Voice
# Sanchez Family (04:47) Posłuchaj! Sanchez Family
# The Rooftop (05:09) Posłuchaj! The Rooftop
# The End (09:35) Posłuchaj! The End
# Man On Fire Remix (Hybrid Featuring Lisa Gerrard) (03:43)
a jak ładnie się uśmiechniesz i dasz mi znać na maila, to prześlę Ci cały soundtrack, jakbyś chciał...
scene końcowa + utorek the end = łzy gwarantowane!!! jedna z najbardziej wzruszajacych scen jakie widzialam...
Ja się ładnie uśmiecham i prosiłbym o ten soundtrack na davemaster@op.pl jakbym mógł. Proszę...bardzo chciałbym go mieć.Ten film i ta muzyka (szczególnie końcowy utwór)jsą genialne.
Bardzo proszę... :)
davemaster@op.pl
ja tez dołączam sie do usmiechów ;) jesli jeszcze istnieje możliwość proszę o maila z soundtrackiem ;) brzozkaa@o2.pl
ja tez dołączam sie do usmiechów ;) jesli jeszcze istnieje możliwość proszę o maila z soundtrackiem ;) brzozkaa@o2.pl
qwerty , dorwales moze ten pierwszy kawalek ? i jesli tak to ktory to jest bo wlasnie mam soundtracka ale chyba nie mam kawalka .... moze ktos wie jak sie nazywa ten kawalek ? :)
z gory dzieki za odpowiedz :)
Ja ładnie się uśmiecham i proszę was o pomoc. Chodzi mi utór z klubu(dyskoteka) a tak na marginesie to muzyka i film jest ThE BeST
Ten utwór to "The Rave". Jak ktoś jeszcze potrzebuje Soundtrack niech poda maila, chętnie udostępnie :)
1 kawałek to na 100 % "nine inch nails - the mark has been made" ten kawalek przewija sie przez caly film.
jak ktos chce tą piosenke to dawac maila. mam tez wersje live ktora moim zdaniem jest lepsza. :P pozdro
Interesują mnie obie wersje, nie jestem pewny czy chodzi o kawałek The Rave z soundtracka. Mój mail knrd2@o2.pl Z góry wielkie dzięki
moglbys mi przeslac ta piosenke (nine inch nails - the mark has been made), najlepiej obie wersje :) bylbym wdzieczny
moj mail to oprawca17@poczta.onet.pl
Witam
chciałbym ten soundtrack z tego filmu i teraz ładnie sie uśmiecham:)!!!
mój e-mail: gites255@wp.pl
z góry dziękuje:)
Ja też się do Ciebie usmiecham:) I to bardzo ładnie:):):) Bardzo proszę o ten soundtrack...Plisek:):):)
Mój adres mail to agnieszka_lost2@vp.pl
Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź:)
Film cudo! 10/10! Soundtrack boski więc też się uśmiecham :-)
emilkwasniak[malpa]gmail.com
Ja dostanę tego soundtracka, czy nie??? Ile można się uśmiechać???:)
agnieszka_lost2@vp.pl