Rewelacyjny, uwielbiam tego typu filmy i uwielbiam Douglasa, film bardzo podobny do "Między Słowami", tak naprawdę dzieci go nie zrozumieją, polecam go ludziom dorosłym i myślącym, zwłaszcza wyrywaczom stosującym NLP, kilka fajnych momentów wartych przestudiowania.
Przesadzone porownanie, co do podobienst z 'miedzy slowami'. Film wtorny i z pewnoscia nawet dosc rozwiniety 15latek jest w stanie wylapac niuanse i sens przekazu jaki wyziewa z tego posrebrzanego Douglasem dziela.
moja krew się wzburzyła ów porównaniem. Jakis żart?? Lost in translation i Solitary Man - analogia? czego na miły Bóg analogie tam widać. Pomijam, że 1szy film jest swoistym dziełem, a drugi obok dzieła nawet nie leżał, jest kmiotem filmowym. chyba oba filmy trzeba oglądać jednym okiem lub przez sen żeby poczynic tak śmiałe porównanie.
i dziesiąteczka ;p
Film nie jest zły ale "Między Słowami" to dla mnie arcydzieło 10/10 a temu filmowi dużo brakuje.
"Między słowami" nie oglądałem, ale "Człowiek sukcesu" mnie zawiódł. Świetna obsada aktorska, ale gra już według mnie przeciętna. Mógłby to być bardzo ciekawy film, ale w którymś momencie się pogubiłem w akcji. Odniosłem wrażenie, że jest za dużo wątków na raz i w zapowiadającą się świetnie fabułę wkradła się jakaś przypadkowość. Według mnie "słaba piątka". Sam pomysł na opowieść zilustrowaną w filmie świetny, za to realizacja pozostawia wiele do życzenia.