PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=280353}

Człowiek na krawędzi

Man on a Ledge
2012
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 70675
5,5 12 krytyków
Człowiek na krawędzi
powrót do forum filmu Człowiek na krawędzi

durny film

ocenił(a) film na 2

cały film dzieje sie na parapecie z krótkimi przerwami, dajcie spokój, durna rozmowa pomiedzy
negocjatorka i szalencem heheheh moja ocena 2/10 no cóz dobra obsada tez kreci puste filmy i
to bardzo często. a ta ocena 7/10 heheheheh dobre hehehehe

ywald

Idź trollować gdzie indziej.

ocenił(a) film na 2
impaler1

rozumie ze jestes fanem filmów kreconych na parapetach - super dla mnie BOMBA... powodzenia...!!! acha, niedługo wychodzi nowa seria "Mody na Sukces" jak ogarniesz to daj opis,poczytamy!!! POTROLUJEMY!!!

ywald

I tyle w temacie

ocenił(a) film na 7
ywald

Proponuje wprowadzic na filmwebie jakis zakaz komentowania i oceniania dla bezmozgow. Taki automat, ktory za ciebie ocenilby czy zrozumiales cokolwiek z filmu, czy zapamietales tylko jakis tam parapet. Mysle, ze na tej podstawie moznaby napisac calkiem wiarygodne IQ testy.

ocenił(a) film na 4
vas2

Pomysł na film jak najbardziej spoko, ale ogólnie całość mocno naciągania i bajkowa.

Facet stoi i na parapecie niby udając samobójce a rozmawia z negocjatorką jakby siedzieli przy kawie,
pozostała dwójka włamuje sie walcząc z każdą sekundą, ale znajdują czas na pogaduchy o seksie i tym jaką to laską nie jest Angie,
psychopata (potencjalnie) chce sie zabić a policja wpuszcza do niego chłopca hotelowego z bułką, bo może chłop zgłodniał przed śmiercią haha,
no i na koniec skok na dmuchany materac z 21. piętra ;D

dałoby sie z tego coś fajnego zrobić, ale przy poważniejszym podejściu do tematu i wyeliminowaniu tych bajkowych scen.

McDohl

Z tymi bajkowymi scenami jest jak z Bondem - wszystko jest możliwe ;)

ocenił(a) film na 7
ywald

Nie wiem co wy tak narzekacie na ten film. Przyjemnie się ogląda i jedyne co w nim przewidywalnego to to, że się nie zabije i udowodni niewinność.

ocenił(a) film na 2
ywald

Dokladnie... "Klan" bardziej trzyma w napieciu niz ten niby-thriller...