Aż mnie zaszokowało , że nie ma tu jeszcze żadnego wątku dotyczącego filmu.
Jeśli chce ktoś trailer to firma IGN go udostępniła (link tutaj) :
http://youtu.be/DQYeYAPFsM8
od wczoraj juz ten filmek jest w dvdripie . własnie dziwne - mega produkcja a filmweb nieprzygotowany ;)
nie oglądałem jeszcze :) ale po zwiastunie stwierdziłem że konkret filmek ... ale widze ,że jednak może nie
Obejrzałem! Katastrofalny. Zdecydowanie odradzam. Dziwię się tylko, że w sumie całkiem nieźli aktorzy zdecydowali się zagrać w czymś tak .... niszowym (sic!). To taki odpowiednik produkcji Asylum w kategorii filmów wojennych.
acha..zwlaszcza T34 udajace niemieckie czolgi....a i sam pomysl na scenariusz z ta ,,superbomba'' jest dosyc idiotyczny.
megaprodukcja z tego okresu to np. My Way z 2011 obejzyj a zobaczysz roznice miedzy ta szmira a dobrze zrobionym filmem wojennym.
Zgadzam się, ten film to istna pomyłka. Najbardziej z tego wszystkiego drażniły mnie pseudo-przerobione T34.
w KOMANDOSACH Z NAWARONY też ruskie czołgi robiły za tygrysy,ale tamten film był b.dobry(pomijam fakt,że jak go pierwszy raz oglądałem,to nie miałem o tych rzeczach pojęcia)
Film dobry tylko byl jeden błąd który mnie raził w oczy. Mianowicie SU-85 radziecki niszczyciel czołgów w niemieckich barwach.
Niestety w filmie także występuje przerobiony T-34 na coś Tygryso-podobnego, pomimo tego, że na okładce jest prawdziwy PzKpfw VI Tiger.
Film wieje tandetą amerykańską produkcji niskobudżetowej.
Ocena 3,5/10.
ch......a jasna! No mnie właśnie zachęcił ten Tygrys! Wyrób czołgo-podobny mnie nie interesuje! [Podobnie jak z czekoladą :) ]
Czyli Szeregowiec Ryan i Kompania Braci to nadal niedoścignione wzory produkcji świetnych replik rzadkich czołgów
A szkoda, bo obejrzałbym coś w tych realiach........
Ale to były lata 70-te, wtedy nie przywiązywano uwagi do takich rzeczy np. O jeden most za daleko- Leopard1 został przedstawiony w tym filmie jako Pzkpfw VI.