To ta, w której Roxie poszła do ginekologa... Gdy lekarz wyszedł z gabinetu Billy kazał mu zapiąć rozporek.
Nie mam pojęcia, dlaczego, ale ten moment naprawdę sprawił, że zatrzęsłam się podczas oglądania.Nie mogę uwierzyć, że Roxie godziła się na coś takiego, no ale sława sama nie przyjdzie...
Miała męża przecież.To jak nazwiesz ją ? "kobieta wyzwolona :D:D:D" ? Przecież każdy racjonalnie myślący człowiek powie, że to była zwykła dziwka.
To już kwestia poglądów. Postąpiła paskudnie zdradzając męża, ale nie będę rzucać oszczerstw pod jej adresem. Jak się zawiera małżeństwo powinno się wiedzieć, w co się pakuje, a jak się psuje pomiędzy małżonkami, a ma się ochotę to co ma zrobić? Też jest człowiekiem, ma swoje potrzeby. Tylko, że tu raczej była ta chęć bycia sławną, a nie chęć "zaznania nowych przygód".
Uznała, że jest piękna i seksowna, tak więc swoim ciałem postanowiła "trzymać ludzi" po swojej stronie.
Nie kwestia poglądów, a racjonalnego myślenia. Jeżeli kobieta ma męża i go zdradzą jest dziwką. I nie ma co się bać mówić tego, bo takie są fakty.
"a jak się psuje pomiędzy małżonkami, a ma się ochotę to co ma zrobić?"
Czyli zakładamy, że masz męża psuje się miedzy wam, to idziesz się puszczać z innym :D ?
Twój tok myślenia jest tak zabawny, że aż przerażająco głupi... Jeżeli się psuje, to albo rozmawiasz z partnerem i może uda się coś naprawić albo rozstajesz się z, nim i masz czyste sumienie, że jesteś z kimś innym.
"Uznała, że jest piękna i seksowna, tak, więc swoim ciałem postanowiła "trzymać ludzi" po swojej stronie."
Tym zdaniem potwierdziłaś moją teorię.Była dziwką,na dodatek bardzo ubogą merytorycznie.
Ta postać filmowa, to apogeum dziwki,świetnie ujęty wątek człowieka bez mózgu.
Oby takich "ludzi" jak najmniej.
Czekaj, czekaj... Najpierw przeczytaj definicję słowa "dziwka".
Dziwka to wulgarnie prostytutka, a prostytucja to "[...] świadczenie usług seksualnych (polegających zwykle na odbywaniu stosunków płciowych) za pieniądze lub inne korzyści.". To znaczy, że kobieta, która ma kochanka nie jest dziwką.
"Jeżeli kobieta ma męża i go zdradzą jest dziwką. I nie ma co się bać mówić tego, bo takie są fakty."
A jeżeli mężczyzna zdradza żonę jest "dziwkiem"? Męską prostytutką?
Tak zwane przez ciebie "puszczenie się" może być pod wpływem impulsu, gdy jest napięta sytuacja między małżonkami. Czasami nie da się dogadać, rozwód może zostać wykluczony ze względu na dzieci lub brak zgody jednej ze stron i wtedy co? Błagać o seks?
Każdy ma inne poglądy dotyczące seksu. Dla jednych jest to rozrywka, a dla drugich coś ważniejszego.
"Dziwka" nazywam to umownie. Proszę nie broń prymitywizmu tego zachowania, bo to żenujące :)
"A, jeżeli mężczyzna zdradza żonę jest..."
...jest taką samą osobą co kobieta zdradzającą. Na mężczyzn jest inny slang :)
Nie tzw PRZEZE MNIE, lecz przez 99% normalnych ludzi nazywa się "puszczaniem" to i tak eufemistyczne określenie. Jeżeli rozwód jest wykluczony rozstajemy się umownie i każdy ma wolną rękę.Można można ?
Nikt, wtedy nie ma do nikogo pretensji. A, jeżeli swędzi cię między nogami to nie puszczaj się a wsadź sobie wibrator powinno przez jakiś czas do wyjaśnienia sytuacji cię to zaspokoić.
Tłumaczysz takie zachowanie jakbyś sama była w podobnej sytuacji.Mam nadzieje, że nie byłaś, bo szkoda faceta i oby nie trafiali na takie zachowania i takie "fenomeny" społeczne he he.
"Nie tzw PRZEZE MNIE, lecz przez 99% normalnych ludzi nazywa się "puszczaniem" [...]"
Skąd te statystki?
Z GUS-u :)
Mimo, że większość ludzi to idioci mam jednak nadzieje, że akurat w tej sprawię nie są tak wypaczeni.
Jaki świat byłby piękny, gdyby ludzie starali się innych zrozumieć, zamiast obrażać i rzucać wyzwiskami...
Obrażać na to może się tylko osoba, która faktycznie myśli tak jak bohaterka tego filmu :) Ja stwierdzam fakty.
Dokładnie, to twoja własna opinia. Anzelma gdzieś tam wcześniej wspomniała, że "dziwka" to wulgarne określenie prostytutki. Nic mi nie wiadomo o tym, żeby Roxie nią była. Amos był słaby w łóżku (wspominała o tym chyba zaraz przed tym, jak zaczęła śpewać piosenkę "Roxie"), więc co miała zrobić?
Zresztą mam dosyć nadużywania wyzwisk w stosunku do kobiet. Niektórzy nawet posuwają się do tego, gdy dziewczyna mająca chłopaka uśmiechnie się do sprzedawcy w sklepie. Zamiast wyzywać, lepiej zrozumieć i nie prowokować takich zachowań. Wina jest bowiem zawsze po dwóch stronach.
Osoba, która puszcza się z innym (składając wcześniej przysięgę) łamie ją i staje się ściera. Inaczej takiej osoby nazwać nie można.W filmie mamy przedstawioną taką osobę w najwyższym stadium idiotyzmu.
Nic mi nie wiadomo o tym, żeby Roxie nią była. Amos był słaby w łóżku....więc co miała zrobić?
Jak przeczytałem, to zdanie,złapałem się za głowę - pomyślałem, czy ludzie myślą co piszą, czy nie za bardzo. Mam nadzieje, że "Anzelma112" i ty, to te same osoby, bo wykazujecie się bardzo skrajnym zachowaniem -idiotyzmem.
"Zamiast wyzywać, lepiej zrozumieć i nie prowokować takich zachowań"
Używam i tak eufemistycznych określeń na takie zachowanie. POWTARZAM :Obrażać na, to może się tylko osoba, która faktycznie myśli, tak jak bohaterka tego filmu :)
A bohaterka filmu jak wiemy nie była zbytnio inteligentna i osoby myślące podobnie do niej prawdopodobnie także:)
Jeśli już tak bardzo chcesz oceniać i wyzywać, to przynajmniej przyznaj, że zdradzający męzczyzna jest w takim stopniu "szmatą" co kobieta.
Ja nazywam po imieniu rzeczy. Powtarzam kolejny raz. "Obrażać na, to może się tylko osoba, która faktycznie myśli, tak jak bohaterka tego filmu :)"
Nie rozumiem kogo niby mam szanować ? Szacunek należy się osobom inteligentnym i mądrym,myślącymi kategoriami które nie prowadzą do takiego stanu rzeczy.
P.S Gdybyś czytała dokładniej i uważniej zauważyła byś, że napisałem to już parę dni temu.
Jeszcze jedno : To, że osoba, która jest człowiekiem nie ma na monopolu na szacunek.
Jeżeli postępuje nie moralnie nie ma szans na żaden szacunek.To co ty aktualnie piszesz to występuje tylko w bajkach dla małych dzieci. Wnioskuje, że dopiero dorastasz i jeszcze musisz ukształtować się.
Żeby szanować człowieka musi on postępować godnie nie jak ta pusta lalka w filmie.
Kolejny inteligentny się znalazł. Między puszczaniem się, a posiadaniem romansu jest dość spora różnica. Skoro facet zdobywa, to kobieta nie może już tego robić? A abstrahując od przypadku Roxy, to powodów, dla których, którakolwiek ze stron w małżeństwie zdradza, jest milion.
No tak czy siak się puszcza? Można używać różnego rodzaju eufemizmów, ale to nic nie zmieni :D Beka z ciebie.
BRAWO! podpisuje się pod każdym Twoim słowem i to obiema rękami. trzeba nazywać rzeczy po imieniu: kobieta zdradzająca męża to najzwyklejsza dziwka. i tyle
nie patrzyłam na datę tej dyskusji - domyśliłam się, że zaczęła się dawno;). po prostu kilka dni temu przeglądałam forum i tak bardzo spodobała mi się Twoja wypowiedź, że nie mogłam powstrzymać się żeby nie skomentować. mamy podobne zdanie na temat wierności i szacunku do ludzi. noo, chyba że Ci się odmieniło w ciągu tych prawie 2 lat.
pozdrawiam :)
Wszystko zostslo tak, jak te dwa lata temu, ale wiele rzeczy od tamtej pory się zmieniło u mnie. Również pozdrawiam:)
Co za różnica. Każda kobieta najchętniej daje dupy byle komu. Sam mam duże powodzenie i wiem jak jest.
Kobietom współczują tylko naiwni frajerzy.
1) Wszystkie kobiety najgorzej traktują wartościowszych facetów, bo ktoś za mało przystojny lub za mało przebojowy lub za mało zamożny. Za to kobiety uwielbiają najbardziej najpłytszych facetów z powodzeniem – sławnych lub przebojowych lub zamożnych lub przystojnych czyli tych co:
- Którzy tylko lub głównie patrzą na wygląd
- Którzy najlepiej bajerują
- Którzy traktują kobiety jak ku..wy, a więc zaliczają najwięcej kobiet w swoim życiu,
- Którzy kobiety mają za zabawki seksualne na raz, kilka razy, układy bez zobowiązań, romanse.
-Którzy w związkach najwięcej okłamują, zdradzają czy opuszczają. A kobiety nie oceniają ich po przeszłości, tylko takimi facetami zachwycają się. Mało interesuje je przeszłość faceta z iloma, z kim, dlaczego oraz powodzenie, które daje bardzo duże prawdopodobieństwo, że facet wykorzysta kobietę, albo w związku będzie zdradzał.
2) Wszystkie kobiety takimi najszybciej są zainteresowane.
Tylko próżność, cwaniactwo lub egoizm decydują, że kobieta jest zainteresowana.
PRÓŻNOŚĆ - Dobry wygląd (wzrost, budowa ciała, rysy twarzy, prezencja, mowa ciała)
CWANIACTWO - Przebojowy charakter, energia i dobra bajera (flirt, humor, seksualna wibracja, męskie zdecydowanie, emocje, cierpliwość, wytrwałość, niezależność, dojrzałość emocjonalna, wychodzenie z inicjatywą, pewność siebie, inteligencja, zaradność, ambicje, pasje, styl życia itp)
KASA/STATUS SPOŁECZNY/SŁAWA/WŁADZA
3) Wszystkie kobiety stają się dla takich najłatwiejsze, najłatwiej takim dają seks, miłość czy związek.
4) Wiele kobiet z takimi godzi się na seks bez zobowiązań i nie chce być po tym oceniane.
Po co się starać o coś co pierwsi lepsi mają od razu ?
Bardzo wiele kobiet zanim zostaje czyjąś żoną jest tylko taką darmową ku..wą na seks bez zobowiązań i takich facetów miło wspominają, bo przecież jest ktoś taki przystojny i nie ma znaczenia, że chciał tylko darmowej KU..WY.
5) Wiele kobiet godzi się z takimi na seks licząc na związek i przez takich są wykorzystane i
nie chcą też być po tym oceniane.
6) Wiele kobiet przez takich są okłamywane/zdradzane i jeszcze potem zdziwione. Do tego potrafią wybaczać kłamstwa/zdrady dając przyzwolenie na wiele zdrad.
7) Kobiety gdy mają facetów wartościowszych to takich łatwo im przychodzi okłamywać, zdradzać, opuszczać, bo przecież ktoś za mało przebojowy, za mało zamożny czy za mało przystojny.
8) Kobiety mówią, że chcą starań, ale o wiele bardziej wolą wybrać same facetów z powodzeniem niż mieć starania kogoś co im się nie podoba i uważa że o kobietę trzeba się starać co jest bzdurą. Kobieta po skokroć woli sama poderwać faceta, który jej się od razu podoba niż być podrywana prze kogoś kto jej się nie podoba, bo ma naturę ku..wy , która daje się na tacy
9) Kobiecą miłość najczęściej, najchętniej i najłatwiej otrzymują najpłytsi faceci z powodzeniem
Kobiety mając do wyboru wartościowszego faceta na przykład brzydszego lub nieśmiałego lub biednego, a płytszego, który ma wiele kobiet w swoim życiu i ogólnie traktuje kobiety jak ku...wy do jednego, a wystarczy, że jest przystojny lub przebojowy lub zamożny wybieracie prawie zawsze płytki typ. Macie naturę KU..WY. Zamieniacie się łatwe ku...wy dla facetów, którzy traktują kobiety jak KU..WY.
Nie potrafię szanować ludzi sławnych, przebojowych, zamożnych, ładnych.
Bo są najbardziej płytcy.
Aktorzy traktują kobiety jak ku...wy. Podobnie jak piosenkarze, sportowcy, gangsterzy, uwodziciele, przebojowi mężczyźni, zamożni, przystojni.
Kobiety dla takich stają się najłatwiejsze mimo, że tacy w swoim zaliczają najwięcej kobiet i jest najbardziej prawdopodobne, że traktują kobiety przedmiotowo na raz, kilka razy, układy bez zobowiązań, romanse, a w związkach okłamują, zdradzają, opuszczają.
Mimo tego kobiety dla takich zamieniają się najszybciej w bardzo łatwe.
Dwa proste pytania:
1) Z kim kobieta godzi się łatwiej na seks bez zobowiązań z nieśmiałym, brzydkim i biednym, a przyzwoitym facetem czy przebojowym, przystojnym i zamożnym, a płytszym facetem, który zalicza w swoim życiu wiele kobiet ?
2) Kogo zechce chętniej być dziewczyną z nieśmiałym, brzydkim i biednym, a przyzwoitym facetem czy przebojowym, przystojnym i zamożnym, a płytszym facetem, który zalicza w swoim życiu wiele kobiet ?
95% kobiet w swoich czynach wybiera w obu przypadkach faceta nr 2.
Bo na seks bez zobowiązań chce kogoś płytkiego co jej się podoba i nie będzie oceniał,
bo sam jest płytki.
A na chłopaka to samo faceta z powodzeniem, bo nie wie lub nie chce wiedzieć, że tacy z powodzeniem traktują przedmiotowo kobiety.
Ma najwięcej szans, że taki miał przed nią wiele kobiet, w związku będzie okłamywał, zdradzał lub opuści ją, a mimo to woli zaryzykować z takim, najłatwiej takiemu daje seks, miłość, związek. A potem mają rozczarowanie.
Kobiety od zawsze najgorzej traktują wartościowszych.
A najlepiej facetów, którzy najwiecej zaliczają kobiet.
Prym wiodą aktorzy, piosenkarze, sportowcy, gangsterzy, uwodziciele, przebojowi mężczyźni, zamożni i przystojni, ogólnie najwięksi ku.....wiarze tego świata przyciągają kobiety.
Żaden facet który wie wiele o kobietach, miał styczność z wieloma kobietami i powodzenie u
nich nie szanuje kobiet tylko traktuje je przedmiotowo. Każdy na tym świecie wiedział, że Warren Beatty, W.Chamberlain, M.Johnson, C.Sheen, Nicholson, O.Reed i
tym podobni mają zaliczone grubo powyżej tysiąca kobiet (Większość z nich kilka tysięcy)
a mimo to kolejne kobiety pojawiały się same, dawały na tacy im, bo liczyły, że warto zaryzykować, a może się uda i stawały się kolejnymi zaliczonymi ku.....wami dla nich. 99% kobiety na świecie, które są wolne lub powyżej 50% zajętych marzy wręcz o randce z kimś sławnym, i co starałoby się o takiego same i szybko byłyby kolejnymi zaliczonymi ku.....wami, za to wartościowych zwykłych facetów olewają w życiu :) Przeczytałem prawie 50 tysięcy biografii ludzi sławnych, ludzi z władzą i jedno ich łączyło. Mieli masę kobiet/mężczyzn..
Od tysięcy lat kobiety stawały się łatwymi ku....wami, gdy ktoś pojawiał sie z powodzeniem:
sławny/z władzą....przebojowy...przystojny...zamożny,. Kobiety lgną do facetów,
którzy traktują kobiety jak przedmiot (czytaj zaliczają najwięcej kobiet, mają kobiety na raz,
kilka razy, układy bez zobowiązań, romanse, w związkach okłamują, zdradzają, opuszczają)
Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności dla takich stają się najłatwiejsze i takim właśnie typom kobiety najwięcej wybaczają.
Dowody, że kobiety wchodzą w te ramy (jedne mniej, drugie bardziej):
1) Dziesiątki tysięcy biografii sławnych ludzi lub ludzi przy władzy, którzy mieli ponad tysiąc kobiet lub mocne kilkaset. Zwłaszcza to jak łatwo im przychodziło zaliczanie kolejnych kobiet, wdawanie się w romanse, poślubianie nowych żon. Kobiety wręcz na tacy się takim dają, jakby były zaprogramowanymi bezmyślnymi golemami od dzieciństwa , że ich ideałem faceta jest książę/król/władca , który ma kasę, włądzę, jest przystojny, wygadany, ma przebojowy charakter.
O takim wręcz kobiety marzą. Tylko nikt im nie powiedział, że tacy ludzie zaliczają w swoim życiu co najmniej kilkaset kobiet i traktują kobiety jak ku..wy. A nawet jak wiedzą to nic nie zmienia, bo kobiety w każdym wieku najbardziej szukają facetów przystojnych...przebojowych..zamożnych, a zwłaszcza sławnych z sukcesami.
2) Książki uwodzicieli - ludzi, którzy kiedyś byli wartościowi, ale widząc ku..estwo kobiet, że dają zainteresowanie, seks, miłość najpłytszym facetom spasowali. Stali się najlepsi w uwodzeniu, dawaniu emocji, zaskakiwaniu, zaciąganiu do łóżka, bo stworzyli osobowość i ciekawy styl życia znacznie przewyższający 99% facetów . Poznawali ok 5tysięcy kobiet, zaciągneli do łóżka mocne kilkaset pięknych kobiet. I wiedzą wszystko na temat kobiet, każdego rodzaju kobiet i w ich społeczności przecież są też inni co poznawali dość podobną liczbę więc wymieniają się wiedzą.
Na moje pytanie jeden z nich odpowiedział, że wszystko co zaobserwowałem jest 99% prawdą,
ale trzeba przymykać oko na to jakie są, taka ich natura. Nie muszą mieć dobrego wyglądu i kasy, a mają powodzenie porównywalne z sławnymi ludźmi, bo dają kobietom niesamowity flirt, humor, seksualną wibrację, męskie zdecydowanie, rzadkie i pożądane cechy męskie, emocje itd a większość dzisiejszych facetów jest na ich tle byle jaka. Tacy ludzie, którzy poznawali ok 5tys kobiet i mają u nich wielkie powodzenie, wiedzą co daje efekty więc wiedzą praktycznie wszystko o kobietach. Nie tylko to co mówią kobiety, ale też jakich dokonują wyborów :)
3) Selekcja naturalna w miejscach , gdzie można ją zaobserwować, bo szybko następuje na przykład na dyskotekach pokazuje, że kobiety ciągną do najbardziej płytkich facetów: próżnych przystojniaków...przebojowych cwaniaków z dobrą bajerą...zamożnych. I takimi są najszybciej zainteresowane, dla takich są najłatwiejsze, z takimi się macają prowadzają i dają im najłatwiej seks
4) Już w szkołach można zaobserwować, że kobiety lgną do facetów, którzy wyśmiewają, biją słabszych, a unikają tych wartościowszych poniżanych, wyśmiewanych, bitych
5) Z wszystkich moich znajomych właśnie najpłytsi mężczyźni traktujący kobiety jak ku..wy mieli zawsze najwięcej kochanek, dziewczyn na jakiś czas, teraz mają piękne żony, które pewnie nierzadko są zdradzane, natomiast wartościowsze osoby mieli małe powodzenie i mało kobiet.
6) Testy na czacie. Wystarczy pisać do 200 tych samych kobiet z 2 profili.
Z jednego profilu być facetem porządnym szukającym dziewczyny, miłości, związku, a z drugiego być facetem odważnym z ciekawym stylem życia , lubiącym podróże, przygody, seks, dającym kobietom flirt, humor, seksualną wibrację, emocje - kobiety o wiele bardziej lgną do 2 typu, chcą sie wtedy umawiać, są bardziej otwarte, szczere, są gotowe nawet od razu umówić się na seks. A pierwszy profil ma nędzne powodzenie u tych samych kobiet.Nie ma w tym przypadku, rzadko są odstępstwa od reguły.
7) Testy na portalach społecznościowych ze zdjęciami. Wystarczy znów napisać do 200 tych samych kobiet z 2 profili. Na 1 profilu mieć ładne zdjęcia, można pisać byle co i ma powodzenie się nawet nie wysilając się, a na 2 profilu z brzydkimi zdjęciami można produkować się i ma się marne i znacznie słabsze zainteresowanie, bo kobiety skreślą takich na starcie.
8) Testerzy zdrady, którzy są wynajmowani przez partnerów obawiających się zdrady twierdzą, że ponad 90% kobiet/męzczyzn których sprawdzali po poznaniu ich i wysyłaniu sygnałów zainteresowania chciało zdradzić swoich partnerów z nimi. Oczywiście testerzy są atrakcyjni z charakterem przebojowym i dobrym wyglądem, zarówno mężczyzni jak i kobiety ,by kusić.
Nie mam danych jaki % po wyjściu na jaw, że partner/ka jest bardzo skłonny/a do zdrady kończą związek.
9) Kłamiąc kobiety i bajerując zwiększa się bardzo mocno swoje szanse na seks i ma się go szybciej i łatwiej.
Bez kłamania i bajerowania będąc uczciwym ma się seks z 10-20% kobietami z którymi mężczyzna się poznaje i nie dostaje się go za szybko. Bajerując i kłamiąc z 40-70% poznawanymi kobietami ma się seks i następuje on o wiele szybciej.
Czad, manifest przegranego ciaputa :)
Zaczynasz od informacji o swoim powodzeniu, co natychmiast daje pewność, że masz ultra problem z kobietami. Potem jest z każdym zdaniem coraz gorzej :)
Słuchaj, rozumiem że złości cie, że odrzucają cię wszystkie panienki, które uznajesz za fajne. A próbowałes z tymi mniej popularnymi? Poza tym, może przyjmij do wiadomości, że to nie wina bardziej atrakcyjnych facetów, tylko twoja? Jesteś nadetym paputem, który z całego serca nienawidzi innych za ich sukcesy. Tacy ludzie odpychaja.
Ja od dawna mam żonę. Między 25, a 30 rokiem życia zaliczałem kobiety. Bo oburzyło mnie kilka rzeczy,
więc nie miałem szacunku, współczucia i nie potrafiłem inaczej traktować jej jak przedmiotu do jednego.
Jestem przystojny, jestem przebojowym, jestem dość zamożny. Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłem.
Kobiety traktowąłem jak ku..wy, bo kobiety od zawsze widziałem najgorzej traktowały wartościowych facetów,
a stawały się łatwe dla najpłytszych.
Kobiety widzą to co chcą widzieć - mówią och jaki przystojny, och jaki przebojowy i czarujący, och jaki zamożny.
A ja po niecałej godzinie rozmowy wiedziałem, że facet jest płytki, zalicza kobiety i bawi się nimi.
Stąd też zmieniłem się w wyrafinowego faceta.
Tylko z powodu, że kobiety stają się łatwymi ku..wami dla najpłytszych.
Aktorzy, piosenkarze, sportowcy, gangsterzy, uwodziciele czy przebojowi faceci jak ja od zawsze kobiety traktowali jak ku..wy z racji największego powodzenia.
każdy wie, że faceci z największym powodzeniem:
-patrzą głownie na wygląd
-najbardziej bajerują kobiety
-zaliczają zdecydowanie najwięcej kobiet
-traktują często kobiety jak szmaty na raz, kilka razy, układy bez zobowiązań
-okłamują, zdradzają, opuszczają
A jednak kobiety dla takich jak ja stają się najłatwiejsze
I też nie rozumiem po co wrzucasz takie teksty w stylu,
że mnie odrzucał ktoś, gdy ja bawiłem się kobietami.
Doświadczony facet wie dość szybko,, że kobieta jest zainteresowana i wie jak kobiety zainteresować.
Skup się na tym, że mnóstwo facetów wartościowych przez takie kobiety jest odrzucana, a daje łatwo dupy takim jak ja,
bo przystojny, bo przebojowy, bo zamożny,
A mają w dupie, że brzydsi, czy nieśmiali czy biedni są najbardziej wartościowi, bo kobiety to zamieniają się w darmowe ku..wy dla facetów z największym powodzeniem.
I tylko z tego powodu ktoś taki jak ja musiał stać się draniem tak jak i wielu innych facetów. Jesteście płytkie. Przyciąga was próżność, cwaniactwo, egoizm.
Aż przykro się to czyta.
Nie jesteś przebojowy, ani zamożny, ani nie masz powodzenia, nie bawiłeś się kobietami. Wiem, że internet daje anonimowość, ale nie aż taką. Jeżeli czyta się między wierszami, można łatwo wyczytać, kto tam siedzi.
Obstawiałam, że jesteś nastolatkiem, względnie we wczesnych latach 20tych. Jeżeli nie, to tym gorzej, bo siedzisz w średnim wieku i rozpamiętujesz jakbyś pokazał tym "ku..wom", które cię nie chciały, gdybyś był macho.
Jakieś hobby może sobie znajdź? Zmień pracę, bo zakładam, że też masz żałosną, a przynajmniej za taką ją uważasz. Zmień nastawienie, ciesz się życiem, a nie rozpamiętuj to by było, gdybyś był kimś innym. Pamiętaj, że ci macho tez już dawno nimi nie są. I większość z nich to byli zwykli chłopcy, którzy mieli złe priorytety. Pewnie z tego wyrośli. Oprócz kilku, ale to już przypadki kliniczne.
Ale z ciebie tępa ku..wa.
Do 24 roku życia miałem dziewczynę przez 5 lat.
Rzuciłem ją, by bawić się wami, bo jesteście ku..wami.
Widziałem tysiące razy, gdy źle traktowałyście wartościowych facetów, a stawałyście się łatwą ku..wą dla kogoś płytkiego i wasze - och jaki przystojny lub och jaki czarujący.
A ja po niecałej godzinie wiedziałem, że ten ktoś zalicza.
Widzisz ja przez 5 lat nie zdradziłem swojej dziewczyny, mimo że kobiety mnie prowokowały, bo nie chciałem, miałem zasady. Ale natura kobieca to bycie ku..wą dającą dupy najłatwiej tym co ruchają wiele kobiet - przebojowi lub zamożni lub przystojni.
Ja jestem bardzo przystojny, bo kobiety mi to mówiły mnóstwo razy i tylko to już na starcie dawało mi fory, ale też jestem bardzo wygadany, przebojowy, wiem co mówić, jak mówić i jak zachowywać się, by mieć seks szybko.
Zaliczyłem 50 ładnych dziewczyn między 24 a 28 rokiem życia poznając na dyskotece, podchodząc na ulicy oraz poznając na czacie. Wiele razy było też tak, że od razu zbajerowałem kobietę i umówiliśmy się na seks bez zobowiązań lub dziewczyna była od razu ugrana.
Mając 29 lat poznałem swoją żonę. Od dawna jestem żonaty z śliczną panią, która była dziewicą. Mamy też syna od 7 lat.
Nie zdradziłem swojej żony, ale w przypadku jej zdrady zakończyłbym związek bez mrugnięcia okiem.
Taki aktor Warren Beatty opowiadał, że za czasów jego największej sławy codziennie pojawiały się jakieś fanki i
musiał czasem wybierać z 15 kobiet sobie kogo chce wyruchać. Tyle, jeśli chodzi o naturę kobiet.
Zrozum nie potrafię wam współczuć obojętnie co złego was spotyka ze strony facetów, że jesteście traktowane jak ku..wy na raz, kilka rzy, układy bez zobowiązań, romanse skoro godzicie się na seks bez zobowiązań z facetami z powodzeniem takimi jak ja , dajecie się na tacy,
że jesteście wykorzystane, że nikt się was nie stara, bo przecież wolicie wybrać same takiego faceta jak ja z powodzeniem niż mieć starania jakiś wartościowszych, a nieśmiałych facetów czy brzydkich, że jesteście okłamywane i zdradzane skoro wybieracie facetów z powodzeniem, że jesteście bite i poniżane.
Szanują kobiety głównie faceci z małą wiedzą o naturze kobiet , bo mieli małe powodzenie i mało kobiet w życiu.
A poza tym nie interesowały ich te tematy, by stać się świetny w uwodzeniu, by bawić się kobietami.
Mówisz o wyro śnięciu zaliczaczy kobiet :)
Przeszłości nie zmienisz.
Facet, który zaliczał kobiety ma tak jak ja zawsze kogoś, żonę, dziewczynę, kochanki, a jak straci to szybko ma nowe.
Nie oceniacie takich jak ja po przeszłości.
I same nie chcecie być oceniane.
Ja udawałem, bajerowąłem, że nie oceniam tylko akceptuje, szanuje, by szybciej zaliczyć.
Ale przecież z iloma, z kim, i dlaczego to wszystko co nas określa. Przeszłość. Ja stałem się draniem, bo zbyt dużo widziałem i wiedziałem. Nic nie dzieje się przypadkowo.
Natura kobieca to natura ku..wy.
Wyglądasz albo jesteś nikim :)
Masz kasę albo jesteś nikim :)
Jesteś przebojowym cwaniakiem z dobrą bajerą i cechami męskimi albo jesteś nikim :)
Widziałem wulgarnych prostaków lub słabych kłamców lub nijakich lub zaliczaczy, którzy się nie kryli z tym,
a mieli też sporo kobiet, które dało im dupy tylko z powodu, że byli przystojni lub zamożni.
Oczywiście wygląd i kasa pomaga, wiem to po sobie,
ale nie jest czynnikiem dominującym tym jest przebojowość i dobra bajera, flirt, humor, dobra wibracja, męskie zdecydowanie, cechy męskiego charakteru, emocje.
Bo najwięcej zaliczają kobiet i najłatwiej im to przychodzi:
Sławni > przebojowi > zamożni > przystojni > bez tych 4 silnych atutów dla kobiet
Dla mnie frajerem są mężczyźni, którzy:
-latają za kobietą kilka tygodni i słyszą zostańmy przyjaciółmi,
a one dają dupy komuś innemu, też takim co zaliczają
-muszą poznawać się i chodzić kilka tygodni czy kilka miesięcy z jakąś kobietą, by mieć seks
A przecież komuś innemu ta kobieta da dupy szybciej
U faceta doświadczonego seks prawie zawsze następuje
na 1 lub 2 spotkaniu, ewentualnie na 3 jak jest za mało przekonujący.
A najfajniej to jak było jak się założyłeś, że uwiedziesz cnotliwą mężatkę i przy okazji rozdziewiczyłeś panienkę, która miała wyjść za innego i on cię wyzwał na pojedynek... nie, czekaj, to Valmont.
A, już wiem, pamiętam jak byłeś chirurgiem i wyrywałeś wszystkie dupy i wyrwałeś tę kelnerkę i potem... A nie, to Tomasz.
Gdybyś był interesującym facetem, który umie wyrywać kobiety, to bym nawet przez 3 sekundy nie wątpiła w to, co piszesz. A tak, to bujda na resorach. Do tej pory jeszcze w tę żonę wierzyłam, teraz już przestałam. Litości... Serio uważasz, że ktoś w to uwierzy?
A próbowałeś też z tymi kursami, co to obiecują, że po wymianie trzech zdań każda lasia twoja? Pracowałam kiedyś z takim co to się uparł, że na tę metodę wyrwie recepcjonistkę. W życiu się dziewczyna tak nie śmiała, a mnie go było szkoda. No, też trochę się go bałam, bo to tacy zostają strzelcami z dachów w kiepskich filmach kryminalnych, ale może coś w tych sensacyjkach jest.
BTW, generalnie zgadzam się z tym, że dziewczyny i kobiety lecą na zamożnych, przystojnych i przebojowych. Fajnie by było, gdyby był też sławny. Socjologowie twierdzą, że to atawizm, który przyciąga kobiety do mężczyzn, którzy ich zdaniem mogą im zapewnić silne potomstwo i potem to potomstwo będą w stanie na poziomie utrzymać. Ale, że ty nim jesteś, to mnie tylko bawi... No, jest też troszkę żałosne, ale tylko trochę.
Jaki masz problem tak ogólnie? Byłeś całe życie tłusty? Chudy i mały? Zapryszczony? Jąkasz się? Większość z tych rzeczy można zmienić. W każdym wieku, wiesz?
Więc sama przyznajesz, że kobietom nie warto współczuć i nie warto szanować, bo uwielbiają dawać się na tacy facetom z powodzeniem (sławnym..przebojowym..zamożnym..przystojnym) którzy ruchają zdecydowanie najwięcej kobiet w swoim życiu i traktują kobiety najbardziej przedmiotowo i kobiety wszystko co je złego spotyka to ich wina, bo wybierają co wybierają, więc nie wiem po co twoje oburzenie.
Jesteście jakie jesteście, łatwymi ku..wami i mi to pasi.
Tylko żal mi wartościowych facetów, bo znam takich, którzy nadal wierzą, że o kobiete trzeba się starać, że docenia dobroć i prawdziwe wartości. Tyle, że to nie ma żadnego przełożenia, bo są sami, lub mieli jedną kobietę, która ich rzuciła lub są po rozwodzie, gdzie ich żona ich oczerniła.
Mniejsi wzorowali się na większych ... to kultura i prawa rzymskie zdominowały Europę i okolice (do dziś)
to kodeks cywilny Napoleona stał się wzorcem praw , to Anglia narzuciła reszcie system szkoleń i
nazewnictwo w marynarce. gdy ciebie ktoś słuchał zostałbym zwyczajnie głupcem. Kobiety jedno mówią, drugie myślą, trzecie robią. Są emocjonalne i to ich gubi.
Faceci przeważnie są logiczni. Mam szacunek dla takich, którzy nie poddają się złym emocjom i kontrolują sytuację.
By mieć duże powodzenie durna babo wystarczy mieć to:
-dobrą energię
-dobrą prezencję
-męską mowę ciała
-być wysportowany
-elegancko się ubierać
-przydaje się wzrost, męskie rysy twarzy
-dawać dobry flirt
-dobrą wibrację
-męskie zdecydowanie
-cechy męskiego charakteru
-emocje
-Cechy :Cierpliwość, wytrwałość, bycie niezależnym , dojrzałym emocjonalnie, wychodzący z inicjatywą, nie oddający kontroli, poczucie własnej wartości, pewność siebie, inteligencja, poczucie humoru, ambicje, mądrość życiowa, pasje, preselekcja-powodzenie u atrakcyjnych kobiet, ciekawy styl życia, kreatywność itp
-umiejętności wyrafinowanego uwodzenia i dającego największe powodzenie:
cold reading, droczenie się, historie przekazujące cechy męskiego charakteru, kwalifikowanie, seksualność, ustalanie ram, przełamywanie oporów kobiet.
I to starcz, by mieć kobiety w łóżku na 1 lub 2 spotkaniu.
Różnica między tobą, a mną jest taka, że gdy mnie żona zdradziłaby miałaby od razu rozwód.
Ciebie ktos zdradzi, będziesz myslała co zrobic, wybaczysz bo kochasz i dasz przyzwolenie na kolejne zdrady.
Bo lecisz jak każda kobieta na kogoś przystojnego lub przebojowego lub zamożnego, na facetów którzy ruchają wiele kobiet i traktują kobiety jak ku.wy, a ty zachwycasz się, że ktoś przystojny lub przebojowy. A olewasz tych co najlepiej by cie traktowali z mniejszym powodzeniem.
Ja brzydzę się facetami, którzy pozwalają się źle traktować kobietom. Istotom tak płytkim próżnym i egoistycznym.
Baby trzeba trzymać krótko. Aktorzy, piosenkarze, sportowcy, gangsterzy, uwodziciele, zamożni, bardzo przebojowi jednogłośnie traktują kobiety jak ku.wy, bo wiedzą, że kobiety nimi są i nie ma co się rozczulać, a tępe kobiety do takich ciągną i też miałem zawsze satysfakcje z tego jak można nie oceniać kogoś po przeszłości lub po powodzeniu, że największa szansa jest na to, że potraktują kolejną kobietę jak ku..wę. Gdzie wy macie mózg.
Ludzie przy władzy, sławni, gangsterzy, przebojowi twierdzą, że kobieta zamienia się dla nich w łatwe ku..wy,
a ty uważasz , że nie jesteście ku...wami, a czym ?
Czym są te wszystkie kobiety, które zaliczałem, które inni zaliczali, które zaliczali aktorzy, piosenkarze, sportowcy, gangsterzy, uwodziciele, przebojowi faceci, zamożni, przystojni. Zwykłymi darmowymi ku.,.wami dla nas.
A jak kobieta się przejechała to nie chce być oceniana po przeszłości :) A po czym. Tylko przeszłość mówi prawdę.
Fakty, z iloma, z kim, dlaczego i zawsze wychodzi ku..estwo.
Kobiety zamieniają facetów drani swoim ku..eswtem.
Zamieniły mnie, zamieniły uwodzicieli, bo kontaktowałem się z kilkoma i pytałem dlaczego kiedyś byli wartościowi i postanowili nauczyć się perfekcyjnie uwodzenia, poznawali tysiące kobiet i zaliczyli mocne kilkaset. Odpowiedź była zawsze taka, że mieli dość patrzenia, że gdy byli wartościowi, zakochiwali się, starali, a kobiety były dla nich cnotkami, a przyszedł pierwszy lepszy palant, który zalicza kobiety i wyruchał na 1 spotkaniu obiekt który kochali.
I potwierdzili, że wszystko co wiem jest 100% prawdą.
Wszystkie baby mają naturę ku..wy. Uwielbiają najgorzej traktować wartościowszych miłych, porządnych i wiernych
facetów z małym powodzeniem, a uwielbiają emocje, uwielbiają popularnych, przebojowych, zamożnych, przystojnych i nie ważne że tacy traktują kobiety jak przedmiot. Nie patrzą na fakty, a na najmniej ważne rzeczy (status/sława/władza...przebojowość i cechy męskie...kasa..wygląd) Wszystko to co sprawia, że faceci są najbardziej płytcy i zaliczają na pęczki, a kobiety są tylko workiem na spermę. Powiedzieli, że nie warto mieć żadnego współczucia, bo kobiety to zdziry. To było w 2001 roku.
Rzuciłem dziewczynę, bajerowałem i zaliczałem.
A to co mówiły mi wszystkie kobiety o swojej przeszłości mnie obrzydzało np:
Facet jest dobry, porządny, a one źle o nim mówią, bo brzydki lub biedny.
Facet je zdradza, a one zastanawiają się nad wybaczeniem.
Facet zalicza i traktuje kobiety jak ku..wy, a one się zachwycają jego wyglądem czy przebojowością.
Z kimś godziły się już na seks bez zobowiązań, a gdy innym to powiedziały i odmówiły im też takiego seksu zerwali kontakt od razu z nimi itp
Nie wiem jak można dobrze myśleć o kobietach wiedząc, że:
Jedyną dla nich wartością jest (kasa, władza, sława, przebojowość i cechy męskie, wygląd) Rzeczy najmniej ważne, a dla kobiet priorytetem.
Stąd bardzo łatwo manipulować kobietami.
Zdradzi żonę ktos brzydki lub nieśmiały lub biedny to jego zona zniszczy go przy rozwodzie
Ja zdradzę żonę ona mi wybaczy. ja nie miałbym żadnych sentymentów i od razu bym się rozwiódł.
Bo mam godność i poczucie własnej wartości.
Nigdy bym nie był z kimśm kto ma
złą przeszłość lub kłamie lub zdradza lub poniza.
A kobiety ? Wręcz jak magnes ciągną do facetów
którzy mają powodzenie i ruchają wiele kobiet, kłamia, zdradzają, poniżają kobiety.
Ile to sławnych zdradza żonę z wieloma kobietami i ona wybacza mimo publicznego upokorzenia :) Żenua
Ile to kolesi z powodzeniem, którzy mają dziewczynę, która akurat kocha takiego pustaka, a on ją zdradza z kilkoma kobietami i puszcza bajeczki. Ile to kobiet zakochuje się w żonatym manipulatorze i jest tą drugą, darmową ku.wą na boku, a kocha. Czy to nie jest żałosne ?
Kobiety uwielbiają facetów z powodzeniem , a chcą współczucia. Dlaczego ?
Że w drodze selekcji naturalnej najgorzej traktuja wartosciowych, a zamieniają się w łatwe ku..wy dla najpłytszych ?
Zamieniacie w łatwe ku..wy dla najpłytszych facetów od zawsze i dlatego nie byłyście szanowane przez tysiace lat
W tych czasach jeszcze bardziej wyszło na wierzch jaka jest natura kobiet. Nie ma możliwości, by jakikolwiek inteligentny facet, który poznawał wiele kobiet nie odkrył natury kobiet i nie stał się draniem. Kobiety szanują faceci, którzy poznawali mało kobiet. Nie ma innej możliwości.
Wystarczy byc inteligentynym i manipulowac, czarować i podrywać w najlepszy sposób kobiete.
Ustalać ramy co się w niej widzi i kim jest, a tak się zaczyna zachowywać kobieta np:
Ktoś szuka miłości, dziewczyny, związku kobieta udaje czy gra cnotkę. Ktoś przebojowy, zabawny, czarujący pokazuje, że uwielbia otwarte kobiety, seksualność, lubi przygody, widzi w niej seksowną kobietę, rozśmiesza, podnieca, ustala ramy, że między nim jest coś wyjątkowego, że seks jest dobry, ta sama dziewczyna otwiera się seksualnie i zupełnie inaczej zachowuje się w stosunku do tego faceta.
Jest prawdziwsza, bardziej otwarta, bardziej zdzirowata.
Gdy się akceptuje lub udaje że akceptuje, gdy się szanuje, jest się otwartym ładnie kobieta wyspiewa kim jest:
z iloma, z kim, dlaczego. I zawsze co wychodzi ?
-że najgorzej traktuje wartościowszych i na takich źle mówi
-najlepiej traktuje najpłytszych z powodzeniem co ruchaja wiele kobiet
-że takimi sie zachwyca
-najszybciej jest zainteresowana
-najłatwiej takim daje seks, milosc, zwiazek
-sporo kobiet godzi się z takimi na seks bez zobowiazan i nie chce byc potym oceniana
Po co sie strac o cos co piewsi lepsi maja od razu
Czym są te wszystkie kobiety ktore zaliczałem jak i inni zaliczali ? Potem ktoś ma takie kobiety za żony,
które były tylko darmowymi ku..wami dla facetów z powodzeniem
-sporo kobiet jest wykorzystana, bo wybierają z powodzeniem i oczekują współczucia.
-sporo jest okłamywana i zdradzana, bo wybierają facetów z powodzeniem. I co oczekują współczucia.
-mówią kobiety o staraniach, a tak na prawdę wolą same wybrac faceta ktory jej sie podoba niż miec starania kogoś co
jej sie mniej podoba i by sie starał, bo mają naturę ku..wy, która lubi dawać się na tacy
-gdy mja facetów wartościowszych z małym powodzniem same oklamuja, zdradzaja, poniżają, opuszczają.
Tym samym powodują, że faceci wolą je uprzedzić i sami pierwsi okłamywać, zdradzić, poniżyć, opuścić.
-Jedni faceci prawie każdą kobietą maja na 1-2 spotkaniu, inni na 3-5, inni muszą chodzić,
a inni zostaja tylko przyjaciółmi.
Czy dają kobiety tym samym inny wybór dla kogoś z poczuciem własnej wartości niż bajerowąć i wyruchać na 1-2 spotkaniu. Poco być frajerem i czekać dłużej, gdy inni mają seks z tą kobietą szybko.
Im facet zna sie bardziej na uwodzeniu lub im bardziej jest płytki tym szybciej rucha kobiety . Takie są fakty.
Twoje wybielanie niczego nie zmienia.
Dajesz dupy najchętniej takim facetom, bo ktoś przystojny lub przebojowy lub zamożny, bo jesteś tylko kobietą , istotą o naturze ku..wy, co wie każdy facet z powodzeniem i to wykorzystuje.
Na każde moje 3 zdania reagujesz dłuższym tekstem, który ma dokładnie tę samą treść co poprzednie i na dodatek jakbyś sobie wyobrażał, że z tobą dyskutuję. Rozbawiło mnie zwłaszcza to o wybielaniu się przeze mnie.
Nie odniosę się do tego, nie ma opcji. Wiem wiem, chcesz sprowokować kogokolwiek do pyskówy na ten poroniony temat, ale jak widzisz, nie da rady.
Zrozum, że tu nie chodzi o treść, chodzi o to, że po co dyskutować na jakikolwiek temat z kimś, kto wypisuje coś, nieważne czy to ma sens czy nie, podyktowane żółcią człowieka odepchniętego przez wszystkie kobiety jakie spotkał.
A ja zaliczam facetów, a potem urywam kontakt - co ciekawe, ogromna większość błaga o dalszy kontakt, a wielu nawet o związek. Łatwe k... bez godności. Taki jest mój punkt widzenia.
Przykro mi, ale to mężczyźni są kur.wami. To oni wymyślają najobrzydliwsze fantazje, które kłócą się z godnością człowieka, to oni molestują, to oni oszukują kobiety i uwodzą je, a potem je zostawiają, część z nich nawet gwałci. Gdyby nie skur.wienie mężczyzn, zniknęłaby prostytucja i handel kobietami. Nie mam żadnego szacunku do facetów, to jednorazówki do wykorzystania. Trzeba być naiwną i głupią kobietą, by się z takim wiązać na całe życie i jeszcze rodzić takiemu dzieci. Wierzę oczywiście w porządnych mężczyzn, którzy mają kulturę osobistą, ciekawe plany na życie, którzy potrafią kobiecie odmówić i którzy (co teraz rzadkie) nie przeklinają. Tylko raz spotkałam kogoś takiego.