PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=869777}

Chaos

Havoc
2025
5,3 3,2 tys. ocen
5,3 10 1 3189
5,3 10 krytyków
Chaos
powrót do forum filmu Chaos

Non stop akcja , polecam każdemu kto lubi dobre kino akcji, pewnie mnie z minusuja jacyś krytycy, ale to moja opinia pozdrawiam

Sprite85

Podobne do filmów ze Stathamem?

ocenił(a) film na 8
rfr

Może do tych starszych, jak transporter, ale jak dla mnie lepszy od filmów ze Stathamem, polecam sprawdzić samemu.

ocenił(a) film na 6
rfr

Jak typowy film z Stathamem. Nawet bardzo podobny do "Fachowca" pod względem klimatu i miejsc akcji tylko zdecydowanie bardziej krwawy i więcej sie działo. Tak na dobrą sprawę Statham nawet by lepiej pasował do roli głownej niż Hardy. Jason jest sprawniejszy i wiarygodniej wypada w scenach akcji.

Sprite85

Ocena 10 czyli nieskazitelne, pozbawione wad arcydzieło.

Tacy właśnie jak ty pokazują jak bez sensu są te oceny.

chrzanowski78

Zawsze ci pozostaje idiotyczny rotten tomatoes.

ocenił(a) film na 8
chrzanowski78

Cóż, dla niego Havoc to Arcydzieło, a dla Ciebie być może Star Wars Acolyte to dobry serial. Tak czy siak, nie rzucałbym "kamieniami" ;)

SoulSic

Nie "rzucam kamieniami". Bardziej mnie interesuje czy "dobre kino akcji", o którym kolega wyżej pisze zasługuje na maksymalną ocenę. I, idąc dalej, po co nam oceny, które są przyznawane ot tak, bez pomyślunku i bez żadnej wagi.

chrzanowski78

No ale autor postu napisał, że to tylko jego ocena.
Jemu się podobało - co w tym złego? Ja bym dał 5/10, ale nie mam z tym problemu, że ktoś widzi arcydzieło tam, gdzie ja nie widzę.

barranek

Nie zrozumiałaś co chciałem powiedzieć. Czy twoim zdaniem "dobre kino akcji" zasługuje na 10? I pójdźmy dalej: co oznacza ocena 10? Jaki film na nią naprawdę zasługuje? Ludzie po prostu rozdają na prawo i lewo dziesiątki. Bez pomyślunku.

ocenił(a) film na 8
Sprite85

Zgadzam się, dobre kino akcji, a w dzisiejszych czasach gdzie wychodzą jakieś miałkie niewiadomo co, to nawet i Perełka Kina.
Krytykami się nie przejmuj, oni pewnie filmy Akiry Kurosawa uważają za nieporozumienie, a Ojca Chrzestnego za film dla bigotów xD

ocenił(a) film na 7
Sprite85

zgadza się a opinia jak dupa - każdy ma swoją :) Niezły akcyjniak z napierdzielanką jaką można by obdzielić całą serię filmów z Johnem Wick'iem. Dobry na wieczór do chipsów i piwa

Sprite85

Myślę, że krytycy jacyś, Cię teraz nie "zminusują", zajęci są minusowaniem innych, często nie oglądając i nic nie pisząc na temat:). Opinię popieram, jest Twoja, oceniasz jak lubisz, ważne, że oceniłeś po obejrzeniu:)

Sprite85

Nie bolały Cię oczy? Bo ja ledwo wytrzymałem, kamera skacze jak poj... nasrana fabuła nie wiadomo o czym i najlepsze pościgi komputerowe, co za chłam... jak tak mają wyglądać filmy akcji to dziękuję bardzo

micmardg

Straszny gniot. Bez fabuły, bez odrobiny realizmu. Broń przyszłości bez konieczności przeładowania. Jakbym oglądał jakąś grę fpp.

ocenił(a) film na 10
micmardg

Właśnie mnie to najbardziej się podobało, zamiast oglądać 1 scene gdzie się bije ktoś z 5 jak u stathama xD to mamy wiele różnych akcji z różnymi bohaterami i to jest fajne

ocenił(a) film na 4
Sprite85

To jest dobre kino? To jest nie porozumienie... ale rozumiem Twoja ocenę... po prostu się nie znasz na dobrym kinie.... te nieudolnie nakręcone komputerowo pościgi są dla dzieci.

Rlast_roninR

Nieporozumieniem jest twoja ortografia... ale rozumiem... po prostu się nie znasz na podstawach polszczyzny.

ocenił(a) film na 6
Sprite85

Akcji mogłobyć więcej. W sumie komputerowy pościg z początku, strzelanina w klubie, strzelanina w szpitalu i strzealania z końca filmu. Bywały filmy bardziej przeładowane np. "Tyler Rake". Nie maniej całkiem dobrze się oglądało

ocenił(a) film na 4
Sprite85

nie przesadzaj synku nie jest aż taka to rewelacja

ocenił(a) film na 7
Sprite85

No właśnie nie non-stop akcja. Dużo scen zwykłych dialogowych jest, widać że ten dramat i psychologię też próbowano tu zbudować i nawet nieźle wyszło. Tom Hardy w mocnym kinie, to zawsze czysta przyjemność do oglądania. No i o ile ten film ma swoje problemy, to finalnie jest dobry.

ocenił(a) film na 8
Sprite85

"Non stop akcja"? Akcja zaczęła się tak naprawdę dopiero około 50 minuty... The Raid to jest dosłownie non-stop akcja, a nie to ;)