PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469573}
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 21033
7,0 2 krytyków
Chętni na kasę
powrót do forum filmu Chętni na kasę

Ocena Filmu

ocenił(a) film na 10

Film oceniam na mega. Bardzo dobra gra aktorska, świetny styl Haydena i T.I.
Trzyma ciągle w napięciu, pełno akcji. Super.

Polecam fanom tego gatunku.

ocenił(a) film na 3
ariizonaa

Hmm w którym miejscu ten film trzyma w napięciu??? Największa dawka napięcia była jak zaczęły się napisy końcowe i można było powiedzieć NARESZCIE KONIEC tego dzieła.Dobra gra aktorska Paul Walker jak na tyle filmów w których grał juz by mógł się swego zawodu nauczyć jest tak sztywny że aż sie prosi aby mu rozpiąć guzik od koszuli aby zeszło z niego troszkę powietrza.Zresztą reszta obsady nawet nie doszła nawet do poziomu przeciętnego. Akcja było jej tyle co kot napłakał i zaczerpnięta z innych filmów. Jeśli nie jeteś zwykłym trollem który bezmyślnie zaśmieca forum i psuje punktacje. To poleciłbym The Town Bena Afllecka to jest bardzo dobry film .A nie ten zrobiony na szybko dla dzieciaków które uwielbiają klipy z MTV. pozdrawiam fanów prawdziwego kina

użytkownik usunięty
misiek7_2

do 1h 25minuty jeszcze jako tako można było zdzierżyć ten film ale potem jak ujrzałem tą chaotyczną scenę strzelaniny w pokoju hotelowym to niestety ręce mi opadły :/ tak niechlujnych, chaotycznych bez ładu i składu scen dawno nie oglądałem heh, zdecydowanie film stracił na tych wydarzeniach oraz końcowym rozwiązaniu.

ariizonaa

podzielam zdanie panów powyżej, jak dla mnie 6/10 i to i tak naciągane za obsadę. Jak chcesz zobaczyć film, który trzyma w napięciu polecam Buried lub Unstoppable, które dziś oglądałem i zapewniam Cię, że to dzieło oba biją na głowę, nawet mimo niskiego budżetu Buried.

ocenił(a) film na 3
Shaker82

Panowie 6/10 zdecydowanie za dużo w skali filmwebu 6 to film "niezły" a co w tym filmie było "niezłe" ?? jedynie utwór muzyczny z tej chaotycznej strzelaniny wpadł mi w ucho i w miarę go zapamiętałem . Chociaż z drugiej strony pasowałby bardziej np. do filmu wojennego gdzie ginęli by jacyś pozytywni bohaterowie bo trudno takimi nazwać przestępców :):) Jak dla mnie strata czasu dziwię sie sam sobie że doczekałem do końca.

misiek7_2

Dokładnie, ten film nie zasługuje na 6. Po 30 min. zrobił się po prostu nudny. Bohaterowie byli totalnie nieprzekonywujący, paru nie dało się oglądać i przez to miałem gdzieś ich losy (zupełnie inaczej niż w The Town). Zawsze lubiłem filmy o napadach i myślałem, że nie da zrobić złego - a jednak myliłem się.

ocenił(a) film na 6
ariizonaa

A ja sie pytam czemu Anakin nie uzył w tym filmie Mocy i tak lamersko zginal? Hę?