Carrie zafascynowała mnie swoimi zdolnościami...
Moze ktoś z was spotkał taką osobę?
Z tego, co wiem - ludzie z takimi zdolnościami faktycznie istnieli/istnieją. Jest sporo udokumentowanych przypadków, ale nie wiem jak wyglądał sam proces dokumentowania. ;) Można znaleźć w internecie strony z opisami ludzi takich, jak Carrie, np. Ciekawe, na ile to wszystko prawdziwe.
Możesz przedstawić jakieś dowody na poparcie swojej tezy ? np. linki do stron (wiarygodnych) czy inne dowody.
Wystarczy wstukać termin w google i wyskoczy. ;) Nie wiem, czy tutaj można podawać linki tak wprost do innych stron, niezwiązanych bezpośrednio z filmem. :)
No i wyskakują linki do stron z paranauką , a ja mam na myśli jakiś realny dowód , potwierdzony naukowo , jakąś literaturę napisaną przez uznanych profesorów (nie jakichś zwolenników teorii spiskowych czy ludzi pokroju ufologów).
Telekineza nie istnieję , to tylko fantastyka , paranauka nie mająca nic wspólnego z prawdą.
Dokładnie. To jest paranauka. Znam osoby, które w to wierzą choc nie ma na to dowodów. Z reguły są to osoby religijne. To by wiele wyjașniało.
Wydaję mi się że to tylko fantastyka , wytwór bogatej wyobraźni Kinga i tych którzy wymyślili "telekinezę".
Mnie też to zaciekawiło :) Chociaż gdybym znała osobę o takich zdolnościach, to pewnie trochę bym się jej bała. To takie nieludzkie :P