PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450210}
5,5 39 tys. ocen
5,5 10 1 39339
3,8 6 krytyków
Camp Rock
powrót do forum filmu Camp Rock

Camp Rock w TVP1

ocenił(a) film na 10

Osobiście nie miałam okazji obejrzeć filmu gdyż nie mam DC.
Bardzo chciałabym aby wspomniany film został wyświetlony w TVP1.
W końcu mają jakieś tam filmy bajki seriale Disneyowskie.
Może ktoś to przeczyta z ludzi tam pracujących i spróbuje załatwić.

Wszystkich kórzy chcą tego co ja albo po prosty chcą zobaczyc czy coś to da niech się podpisują pode mną.

JAk cos Camp Rock mógłby byc dość szybko.
A nie jak HSM po pól roku ( tak mi koleżanki mówiły)

ocenił(a) film na 4
aga9933

Jeśli tak bardzo zależy ci na tym filmie to znajdziesz go tutaj http://chomikuj.pl/sloncet/Filmy+i+Bajki/C/*7eNieuporz*c4*85dkowane*7e+C+*c2*a4
ja na twoim miejscu bym ściągnęła bo na tvp1 nie warto liczyć

aga9933

ja tez osobiście nie miałem obejrzec filmu

Kinomaniak20

mu chodziło ze nie miał okazji

ocenił(a) film na 10
Iron_Man19

dzięki sloncet

sciągnę sobie jak będe miała czas

a tak mniej wiecej ile sie bedzie sciagac?

ocenił(a) film na 4
aga9933

kurcze nie wiem ile dokładnie ten film będzie się ściągał ale coś około godziny będzie na pewno, może być to trochę więcej, ale nie wiem trudno jest mi to określić

aga9933

Oczywiście niech to wyswietlą na ekranach tv!! Najlepszy film jaki widziałam. bo$$$ki. Polecam kazdemu... =]

aga9933

camp rock będzie wyświetlony na jetix 18 i 19 października po południu dokładnie nie wiem

kaara4

w sobote o 12:45 w niedziele o 15:3O na Jetix

Iron_Man19

23 LISTOPADA ma być na TVP1 !!!! xDxD
O 9:25 ;p

ocenił(a) film na 10
kama_t26

nareszcie będzie na tvp 1!!!
jupi :)
hehe ostatnio jak czegoś chce to w jakiś sposób to sie spełnia
taki DAR?

aga9933

No to fajnie. Ja tez tylko czekałam zeby wyswietlili to w tv.Oglądałam to juz ale mogłabym tak codziennie... =] =D

De_Wu

sloncet ten camp rock do pobrania w linku co podales to jest w języku polskim?

ocenił(a) film na 4
Phonetique

w tym folderze znajdziesz dwie wersje - jedną z dubbingiem a drugą bez :)

sloncet

Jestem w szoku ze film juz jest na TVP1 czytalem w Teletydzien na odpowiedz kogos że TVP1 nie pusci filmu nie wczesniej niz za rok a tu niespodzianka .

kinoman85

Ja właśnie oglądałam przed chwilą i ten film i bardzo mi sie spodobał

użytkownik usunięty
kinoman85

Nawet niezły. ;)) Spodziewałam się czegoś gorszego. Tylko ten DUBBING!!! Nienawidzę dubbingu w filmach. Agr...
Ale miło się oglądało. ;)

A mi się jak zwykle nie udało oglądnąć... Jak było na DC, to oglądałam tylko końcówkę, a dzisiaj to zobaczyłam, że będzie na tvp1 dopiero o 11...

Jeśli ktoś będzie miał jakieś informacje na temat tego, kiedy w najbliższym czasie będzie na jakimś kanale Camp Rock, to PROSZĘ napiszcie ;)
Chciałabym w końcu oglądnąć całe ;D

ola_czuchraj

Mi też się film bardzo fajnie oglądało, film można sobie ściągnąć z neta jaujuż to zrobiłam i jest bardzo fajny

katarzynakp1

Ściągnąć to można gacie ;) a film to można pobrać :P Czyli mamy piratke tutaj :P Lepiej się nie przyznawać, bo kara może być pieniężna ito większa niż płyta z tym filmem :P

butryk_2

Albo kupić na allegro lub wysłać e mail, albo wykupić sobie limit na jakiejś stronie, do oglądania tego filmu, jest dużo możliwości albo oglądać go w internecie na różnych str. z filmikami korzystniej wychodzi

katarzynakp1

Pobierać z Internetu, to rzeczywiście nie ładnie ;], a wolałabym i tak oglądnąć normalnie w TV - nie wiem, może kupię jeśli do Nowego Roku nie puszczą na jakimś kanale ;)

PS Nie rozumiem jednak powyższego fragmentu wypowiedzi - "kupić na allegro lub wysłać e mail..." ?? Kupić na allegro, to rozumiem, ale wysłać e mail?

ola_czuchraj

Pewnie wysłać film e-mailem ;) To trzebaby na mniejsze pliki film zmienić i da się radę, ale to długo trwa, co do czy to puszczą w tv to raczej tak, ale prędzej na Disney Channel.

butryk_2

No to będę cierpliwa, bo na szczęście mam Disney Channel ;) - tylko mam nadzieję, że znowu tego filmu nie przegapię ;]

ola_czuchraj

Ja to mam pecha... ;(
Właśnie jest teraz na DC Camp Rock i to jeszcze p.t. "Camp Rock Rock-a-Long" i są pokazywane teksty piosenek jak w karaoke ale sobie nie oglądnę ;( bo się zjechała rodzinka i mi tv okupują

W końcu się wkurzę i pobiorę z internetu ;(