PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10060182}
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19031
6,4 26 krytyków
Caddo Lake
powrót do forum filmu Caddo Lake

Świetny

ocenił(a) film na 9

Zajebiście dobry film. Pierwsze 15-20 min rzeczywiście może wydawać się nudne, ale potem... świetne zwroty akcji, tajemnica, skomplikowany scenariusz, zakręcony. Polecam.

tomstar_2

Nic tu nie jest skomplikowane, ani zakręcone. Co ty masz 11 lat?

ocenił(a) film na 9
suszyMie

Kij ci w oko tępy hejterze...

ocenił(a) film na 6
tomstar_2

Taki fajny rower na zdjęciu, a takie żałosne teksty poniżej poziomu ech. No toż nie przystoi rowerzyście być takim frustratem, co go wyprowadza z równowagi byle komentarz w internecie :)

ocenił(a) film na 7
kiniusza

Cyklopaci to w 90% debile i patola, więc idealnie pasuje xD.

tomstar_2

Daj spokój. Nie ma co się denerwować. Przecież ten Janusz doskonale wiedział jak rozwinie się fabuła, zanim w ogóle zaczął się film

suszyMie

Najwidoczniej. Z Dark chyba by sobie nie poradził.

ocenił(a) film na 6
tomstar_2

Niemiecki serial Dark odtworzony w amerykańskiej pigułce czyli.. Ktoś kiedyś obejrzał serial i postanowił zrobić z tego film na rynek amerykański.

ocenił(a) film na 7
xdariuszparuzelx

Pomyślałem podobnie. Jednakże, ta jedna pigułka to za mało. Jako miniserial byłby bardziej do zaakceptowania niż jako film.
Wiele wątków było też niewyjaśnionych - nie będę pisał jakich, aby nie zdradzać szczegółów. 

ocenił(a) film na 8
Shatsun

Jakich wątków?

ocenił(a) film na 3
tomstar_2

Film tragicznie słaby,na siłę udramatyzowany

ocenił(a) film na 5
tomstar_2

Masz małe wymagania od filmów. Owszem przy ostatniej posusze przy filmach s-f to ujdzie.

ocenił(a) film na 7
honky2000

może ty masz za duże, skoro wybrzydzasz przy produkji ogólnie odbieranej pozytywnie? Niższe wymagania częściej przełożą się na miłe doznanania z filmu, wyższe - na niezadowolenie, mając więc do wyboru te 2 opcje, zawsze wybiorę pobłażanie i niższe wymagania i zamiast się frustrować, zapewne będę się dobrze bawił. Polecam :)

ocenił(a) film na 6
tomstar_2

Film dobry ale jest sporo lepszych podobnych filmów

ocenił(a) film na 7
centrum1991

Podaj tytuły jak możesz, chętnie coś podobnego obejrzę.

ocenił(a) film na 7
krzysiek_polek

Jeśli ten film zażarł, polecam "Predestination" z 2014r. z Ethanem Hawke.

ocenił(a) film na 6
tomstar_2

Film jest ogólnie spoko. Ale w, Max zaliczyli go do gatunku horror. Śmiech na sali. Przecież to jest zwykły dramat s-f. Ma fajny klimat, ogląda się z ciekawością. Ale liczyłem na jakiś straszak. A tu dostałem zupełnie coś innego niestety.

tomstar_2

Jedyne co mi tu nie pasuje to to,ze matka dziewczyny nie pamiętała ze spotkała tak samo wygladającą dziewczynę jak jej córka którą uznała za kochankę swojego faceta

ocenił(a) film na 8
tomstar_2

Mi się też bardzo podobał Tom. Do samego końca rozszyfrowywałem połączenia.