PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643852}

Bunt FM

Radio Rebel
2012
6,1 9,2 tys. ocen
6,1 10 1 9243
Bunt FM
powrót do forum filmu Bunt FM

:)

ocenił(a) film na 8

Widziałam go i podobał mi się:)
Szczerze powiedziawszy Lemoniada Gada i Radio Rebel to chyba jedne z najlepszych filmów Disney Channel. Mam nadzieję że polski dubbing będzie przyzwoity...Gdybym mogła już oceniać dałabym 8/10

ocenił(a) film na 10
Lola140392

Ja tez to już oglądałam i stwierdzam ze to bardzo fajny film. Hymm a dlaczego tak sądzę pytacie?? Bo w tym filmie znalazłam można powiedzieć odpowiednik do mnie tzn. jeną z bohaterek filmu która trochę mnie przypomina. Nieśmiała dziewczyna która umie rozmawiać tylko z najbliższymi jej osobami, bo z resztą jej to zbytnio nie wychodzi. A gdy ma już dojść do jakiejkolwiek konwersacji z osobą którą zna ale nie rozmawia z nią na co dzień to brakuje jej, że tak powiem języka w gębie nie może inaczej to ujmę zamiera w miejscu i nie ma odwagi wypowiedzieć ani słowa. Dlatego też stwierdzam, iż ja też jestem taką osobą jak filmowa Tara nieśmiałą i skrytą w sobie. Choć nikt w moim otoczeniu tego nie wie, bo nie daję się po mnie tego poznać. Gdybym mogła już ocenić ten film dała bym 10/10 + <3 :)

ocenił(a) film na 8
Lola140392

Ja też troszkę się z Tarą utożsamiam, ale w czasie przeszłym. Dzisiaj jestem o wiele bardziej otwarta na ludzi... Wystarczy że trafi się na osoby o podobnych zainteresowaniach, pasjach itp. :) Ciszę się że Disney podjął się adaptacji książki Danielle Joseph, jak na ten kanał bardzo mi się podobał... Ciekawe kiedy polska premiera??

ocenił(a) film na 10
Lola140392

No ciekawe kiedy. Mam nadzieje, że podłożą jakieś normalne głosy a nie ....

ocenił(a) film na 8
Lidka1993

Taaa... Chociaż nie liczę na zbyt wiele... Wiadomo jaki jest polski dubbing;p Zawsze coś jest nie tak...

ocenił(a) film na 10
Lola140392

dokladnie. No ale mam nadzieje ze sie postaraja

Lola140392

Zdgadzam się z tobą że Radio Rebel jest najlepsze i Lemoniada gada .