PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550879}

Bridget Jones 3

Bridget Jones's Baby
2016
7,1 140 tys. ocen
7,1 10 1 140284
5,6 43 krytyków
Bridget Jones 3
powrót do forum filmu Bridget Jones 3

Czy ktoś z obecnych był już może na filmie i powie mi jak w tytule, kto jest ojcem?

ocenił(a) film na 6
myfa88

Mark

kokoszanel11

A z kim będzie?:)

ocenił(a) film na 6
magiczna16

też z nim ;)

ocenił(a) film na 9
kokoszanel11

Ja własnie nie jestem pewna, że to on jest ojcem. Równie dobrze mogłby to być Jack a Bridget mogła wziąć ślub z Markiem bo tak naprawdę to on zawsze był tym jedynym...

ocenił(a) film na 10
Aguchh

Mark jest ojcem, bo na koniec mówi coś w tym stylu: "Jack, oddaj mojego syna". Gdyby nie to, to można byłoby mieć wątpliwości.

ocenił(a) film na 9
karolina922

Ta scena zupełnie niepotrzebna, o wiele lepiej gdyby do końca nie było wiadome - a tak, no cóż jakoś średnio to wszystko wyszło.

ocenił(a) film na 8
karolina922

Ale Mark powiedział, że będzie kochał dziecko bez względu na to czyj będzie. Stawiam, że Jack jest ojcem. EOT

ocenił(a) film na 5
anty_czlowiek

Na pewno nie. Mark mówi, żeby oddał mu JEGO syna, a Jack reaguje na to radością, zaznaczając, że nie zna się na "obsłudze dzieci". Jakby był ojcem, chyba by cokolwiek w tym temacie ogarniał. Scena była wyraźnie zaznaczona, tak wyraźnie, że aż bardziej się nie dało. Trudno mi uwierzyć, że można mieć wątpliwości.

karolina922

a może w następnej części wyjaśnią kto jest ojcem

Aguchh

Pod koniec filmu Bridget mówi, że jej syn ma na imię William Jones-Darcy :)

alicjaa_96

Mówiąc daj mi mojego syna , zrobił by mu wielką przykrość na weselu , na dodatek biorąc ślub na jego oczach . Mark nie jest ojcem ,powiedział to w żarcie że akceptuje w pełni to co się wydarzyło ,dlatego miedzy innymi Bridget Jones wyszła za niego bo go kochała za to że jemu nie przeszkadzało że nie jest ojcem dziecka.

klejson

"Bridget Jones 3 kończy się w sposób zaskakujący? Niezupełnie… Jak wszyscy pamiętamy, w pierwszej i drugiej części filmu Bridget Jones (Renee Zellweger) wybiera Marka (Colin Firth), zamiast Daniela Cleavera (Hugh Grant). W trzeciej części Mark w starciu z Jack'em Qwantem (Patrick Dempsey) znowu okazuje się zwycięzcą! W zakończeniu filmu Bridget Jones 3 jesteśmy świadkami jak po latach Bridget Jones i Mark Darcy wkraczają w kolejny etap związku. Odnajdują poczucie trwałości, ponieważ nie tylko biorą ślub, ale również mają razem dziecko. To naturalne zakończenie trzeciej części brytyjskiego filmu Bridget Jones."