PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565126}

Boska przygoda Sharpay

Sharpay's Fabulous Adventure
2011
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 11199
2,0 2 krytyków
Boska przygoda Sharpay
powrót do forum filmu Boska przygoda Sharpay

Jak Wam się podoba zwiastun filmu http://www.youtube.com/watch?v=cR-aejb7_io Moim zdaniem może być fajny film. Jak na poziomie disney'a. Ashley ogólnie fajnie gra. Ostatnio podoba mi się jak wciela się w S z Hellcats'ów. Przynajmniej zwiastun zapowiada film ciekawie.
Nie byłam wielką fanką HSM, jedynie ze względu na Sharpay mi się całkiem film podobałxD.
Zobaczymy co im z tego wyjdzie. Z pewnoscią nie jest to film na 8,9 lub 10:P.

gr8l

To będzie coś w stylu ,,Legalnej blondynki,,
Również sądze że to może być dobry film. Bardzo lubie Ashley i ona świetnie wciela się w role Sharpay więc myśle że coś z tego wyjdzie fajnego. Ale ocene pewnie bez obejrzenia filmu zaniżą antyfani HSM bo już się uprzedzą do tego filmu. Premiera ma być w marcu 2011 więc niedługo się dowiemy.

Johny999

Masz rację;). Pod tym względem niektóre filmy są źle oceniane.. Przez antyfanów, którzy automatycznie bezoglądniecia dają 1.
W tej chwili jestem pozytywnie nastawiona na ten film. Ashley ma dryg do roli Sharpay:D. A oglądałas/asz Hellcats? Też fajnie gra w tym serialu.
A co myslisz o HSM?
Moim zdaniem Icz była fajna, II taka ok, a III niezła.

gr8l

Oglądam Hellcats. Ashley gra tam bardzo dobrze i mam nadzieje że dostanie jakieś fajne role po tym serialu.
HSM to dla mnie film do obejrzenia dla relaksu, tak jak się nudzi i nie ma nic innego do roboty. Ogólnie nie jest zły.
1 cz. daje 7. HSM2- 5, a 3 część lepsza od 2-giej i daje 6.
Czekam na ten film z Ashley- Wish Wizard. Są już zdj z planu ale jej tam nie było widać, na twitterze i facebooku też nic o tym nie pisała. No ale jak na IMDb jest w obsadzie, to chyba tam zagra, bo to jest dość wiarygodne źródło.

Johny999

Fajny zwiastun.