5,7 15 tys. ocen
5,7 10 1 14938
4,8 5 krytyków
Bokser
powrót do forum filmu Bokser

ja mu wspóczuję chorego dziecka, ale on był zwykłym leszczem, gówno znaczył a kozaczył, chory chodził bo go w tv nie było, niestety najman mu nie pomoże

ocenił(a) film na 4
dj_arsoon

Powiedz mu tu prosto w twarz żę gówno znaczył, jest zwykłym leszczem i kozaczy. Zobaczymy komu pomoże Najman.

MajkelloMakaroff

majkel po co mam mu coś mówić, zastanów się zanim coś napiszesz. normalnie takie twoje argumenty widzę że hmm. jeszcze raz powtarzam kozaczył GÓWNO znaczył.

użytkownik usunięty
dj_arsoon

Wybacz ale Saleta trochę w swoim życiu osiągnął a tego kretyna Nejmana rozklepał dawno po zakończonej karierze - gdyby był w formie to Nejman nosiłby do dzisiaj woreczek z zębami.

Mistrzu pooglądaj trochę ufc lub strikefoce'a, będziesz wiedział że Najman dawał sobie w 1 starciu radę [przegrał ale swoje pokazał]. Ja oglądałem walki Salety i NIGDY nie klasyfikowałem go do dobrych fighterów [nie tylko ja]. Więc film o nim itd blablabla

użytkownik usunięty
dj_arsoon

No dobra. Może nie był kozakiem, i nie lał każdego. Może i wygrywał tytuły na farta ale nie można powiedzieć, że gówno znaczył.

Nejman stoczył 50 walk z czego 43 wygrał w tym 21 przez nokaut więc leszczem nie był - chyba że Wikipedia okłamała ze statami.

Co racja to racja

dj_arsoon

Koledze MajkelloMakaroff chodziło chyba o to, że bardzo łatwo jest kogoś zjechać Anonimowo w internecie i powiedzieć, że gówno znaczył. Ciekaw jestem czy skoro tak łatwo przychodzi Ci pojechanie komuś w ten sposób to czy również zrobiłbyś to w realu, rozmawiając z nim i oceniając w ten sposób jego karierę. Ja też nie przepadam za Saletą ale twoja wypowiedź była była na poziomie gimnazujm.

Kamiskl

To są osoby publiczne, więc nie widzę w tym nic złego. Ciągle czytam te same żenujące komentarze. To że mama was uczyła, że się nie obgaduje kolegów nie znaczy, że to w takim stopniu tyczy się pajaców którzy sprzedają się tinom, faktom i dziendobry tvnom

Kamiskl

może NOWY TEMAT NP: [waga ciężka kick boxing]Saleta w szczytowej formie kontra ? Przemysław Saleta Vs Ernesto Hoost, Przemysław Saleta Vs Bass Rutten?

użytkownik usunięty
dj_arsoon

Sory, nie Nejman tylko Saleta stoczył 50 walk. Pomyłka

ocenił(a) film na 7
dj_arsoon

ku.wa a pas WBC to nic ?? !!

SzymonekJR

gowno znaczyl to prawda, ale smutna historia z córką, przekolorowana i na "polski sposob" zrobiona. popylina i odmużdżenie ludzi ciągle sie powieksza i sie jarają takim chłamem. to normalne a jakies spory z bezrozomnymi dzieciakami sa bezsensowne. wlasnie tego salete widze w "kocham cie polsko" czy jakims takim gownie...... (chyba nie potrzeba komentarza) trzeba to tolerowac ale jarac sie tym raczej jest słabe.

ocenił(a) film na 7
drpawelpz

TYTUŁ WBC !!!! POCZYTAJ W NECIE CO TO JEST PAS WBC W WADZE CIĘŻKIEJ ....

SzymonekJR

jaki tam tytul sa ich setki. zapytaj niemca, ruskiego albo czecha (nie mowiac o anglikach i amerykanach) czy zna ( a raeczej znal) i sie nie podniecaj tak, mowie o filmie i o tym jak powstal a nie o jakis paskach.
p.s. ja nie wiedzialem o co to za pas
p.p.s. ja tez nie wiedzialem ze mial ten pas.
p.p.p.s. nie powtarzaj sie.

SzymonekJR

Saleta nigdy nie byl mistrzem swiata WBC. Zdobyl jedynie pas WBC International w wadze junior ciezkiej, ktory tak na prawde nic nie znaczy i jest jedynie paskiem od spodni. Mariusz Wach tez zdobyl ten pas w wadze ciezkiej walczac z pokracznym kevinem MCbridem. Nikt o tym nie slyszal ? To zrozumiale, bo jak wspominalem ten pas jest bez znaczenia.Tak wiec nie madrz sie tak, bo nawet nie o wadze ciezkiej tu mowa, ale o Cruiser, czyli do okolo 91 kg.

ocenił(a) film na 3
dj_arsoon

Nie znam się na tych wszystkich bokserskich sprawach, ale napiszę tak: jest to film, który mógł być o zwykłym Kowalskim. Ojciec oddał córce organ i był w śpiączce. Tragedia się stała, ponieważ małe dziecko nie zasłużyło by być chore. Film został nakręcony, ten temat został poruszony tylko dlatego, że chodziło o boksera, który kiedyś coś znaczyć i kiedyś coś wygrał, osiągnął. Przepraszam i nie zrozumcie mnie źle, ale takie filmy można nakręcić o każdym. Teraz Doda może chcieć by nakręcili film jak Nergal był chory i jak go wspierała a jak wyzdrowiał to ją rzucił. Oni nie są moimi idolami - podkreślam to dla czepialskich. Budżet "Boksera" można było przeznaczyć na inne prawdziwe historie i nakręcić naprawdę dobry film o życiu i walce o nie. Gra aktorska dobra, ale temat filmu był... hmm... nie obrażając nikogo był nie potrzebny. Po obejrzeniu filmu miałam odczucia jakby Saleta się chwalił tym, że uratował córce życie... Teraz ponownie wrócono do tematu, tvn po tygodniu znowu powtarza ten film... Czy to było naprawdę konieczne? Niech on o tym pamięta, jego była żona i córka, reszta Polski nie musi. To jak z chwaleniem się na fc (nie posiadam), że było się na łyżwach, że jadło się obiad, że się jest w związku... Nie potrzebne, bez celowe.