PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651830}

Bezpieczna przystań

Safe Haven
2013
7,2 78 tys. ocen
7,2 10 1 77841
6,0 4 krytyków
Bezpieczna przystań
powrót do forum filmu Bezpieczna przystań

Ja skończyłam czytać książkę dopiero jakoś poczatkiem tego roku i wdlg mnie jest cudna! Bardzo!
ale to bardzo! mi się podobała i chciałabym żeby film był podobny. Tego aktora lubię ( gł. bohater,)
ale aktorki (gl. bohaterka) nie za bardzo kojarzę. Uwielbiam książki Sparksa!

Olciaa019

Zgadzam się w 100%. Też czytałam książkę i bardzo mi się podobała. Z całą pewnością obejrzę film. Mam nadzieję, że będzie równie dobry jak książka :)

ocenił(a) film na 9
akniezka1

nie wiem czemu ale jesli chodzi o Sparksa to jeśli najpierw ogladałam film a potem przeczytałam ksiązke to bardziej przypadły mi do gustu filmy (Szkoła uczuć oraz List w butelce) natomiast reszte tytułów najpierw przeczytałam, następnie obejrzałam filmy i wtedy to ksiązki były górą (bezsprzecznie!). Bezpieczna przystań bardzo mi sie podobała i obawiam sie, że moje oczekiwania co do filmu sa tak wysokie, że znowu poczuje niedosyt po jego obejrzeniu, ale i tak czekam na niego z niecierpliwoscią :)

ocenił(a) film na 5
oladt

Ja przeczytałam Sparksa książki tylko niektóre, List w butelce znam tylko jako film, Szcześciarz ( zaczelam czytac ale zrezygnowalam bo mi sie nie podobala) film taki se Ooo... Pamiętnik! Kocham ten film i książke! Bezpieczna przystań! Książka niesamowita! C o do filmu masz racje... Obawiam sie ze nie ma szans dorównać książce. Szkoła uczuć <3 cudooo ale tylko film. Ksiazka mi sie nie podobała. Książka "wybór" i :dla ciebie wszystko" boskie <3 <3 <3 !

Olciaa019

Nie ma książki ' Szkoła uczuć ' , ten film jest na podstawie ' Jesiennej miłości '

Olciaa019

A mnie się książka nie podobała... Od początku byłam w stanie domyśleć się, co się stanie :(

ocenił(a) film na 8
urinmyveins

*mi

Wybacz, ale strasznie mnie gryzie ten twój błąd.

mystic.

http://www.jezykowedylematy.pl/2011/07/mnie-czy-mi-kiedy-ktora-forma/

chociaż... nie, mam to gdzieś, bo dodałam to rok temu :)