PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537795}

Bez śladu

Abandoned
2010
5,6 5,9 tys. ocen
5,6 10 1 5869
Bez śladu
powrót do forum filmu Bez śladu

Obejrzałem właśnie ten film i muszę powiedzieć że Brittany Murphy wygląda okropnie, jakoś nienaturalnie, jak po nieudanej operacji plastycznej. Takie mam wrażenie albo to tylko make-up

szymekaja

może kasy jej zabrakło. zęby ma wybielone tylko w górnej szczęce.

ocenił(a) film na 5
Canero

Hmm...ja nigdy nie mogłam zrozumieć dlaczego tak ładna kobieta jak ona pakowała silikon w usta - wcześniej była znacznie ładniejsza. Nie każdy potrafi zauważyć, że ktoś ma robione usta czy piersi, botoks czy jakiś tam lifting, a mnie to bardzo drażni u młodych aktorek. Większość ma identyczną mimikę twarzy przez te ciągłe operacje i wyglądają nieciekawie. Brittany w tym filmie wyglądała niekorzystnie, ale do tego przyczyniły się bardziej jej choroby z którymi się zmagała niż sam chirurg :( Miała też niesamowicie opuchnięte oczy. Szkoda dziewczyny :(

Canero

to są licówki nałożone na górną szczękę, dlatego jest róznica w kolorze i to jeszcze uwypukla dodatkowo nienaturalnie górna wargę

ocenił(a) film na 7
szymekaja

Wydaje mi sie że to dlatego ze w trakcie krecenia filmu Brittany zmarła i podstawiona jest dublerka... dla mnie w niektóych scenach to dwie różne aktorki

ocenił(a) film na 6
Rprodi

tylko ci się wydaje bo zdjęcia do filmu ukończono w czerwcu 2009 a ona zmarła 20 grudnia pół roku później

szymekaja

rzeczywiscie wyglada strasznie.

ocenił(a) film na 3
szymekaja

Ma zniszczoną skórę i jest strasznie chudziutka. Widać, że jest chora na anoreksję. I nikt jej nie pomógł .... To nie jest tak, że wszystko jest ok i nagle umierasz .... Z nią musiało być od dawna źle .... i organizm nie wytrzymał ....

ocenił(a) film na 3
sungam

Wiedzieliście, że jej mąż zmarł 5 miesięcy po niej...?? Też na zawał...

ocenił(a) film na 6
sungam

gdzieś czytałem że właśnie nie na zawał tylko jako przyczynę podano zatrzymanie akcji serca

szymekaja

Haha. Zatrzymanie akcji serca jest tylko objawem smierci klinicznej, czy biologicznej (tu nie tylko zostaje zatrzymana praca serca, krazenie i funkcje oddechowe, ale umiera rowniez mozg), a nie przyczyna. W przypadku Brittany to byla ostra niewydolnosc oddechowa spowodowana przewleklym zapaleniem pluc (ang. pneumonia). Podobno wywolala je plesn w scianach, podlodze etc. apartamentu B.M. Potwierdzono to po pozniejszym zgonie jej chlopaka. Przyczyna byla identyczna. Tak, czy siak szkoda Brittany. Mloda, sliczna, zdolna. Podobno zwykla, mila, ulozona dziewczyna, a nie tepa celebrytka.

sungam

Na zapalenie pluc. Tak jak Brittany (zrodlo: amerykanska wersja wikipedii).

szymekaja

napuchnięte usta, tragiczny makijaż, włosy zlepione no i te krzaczaste brwi... sama rozpacz

najgorzej że próbowali to naprawić dziwnym oświetleniem i wyostrzonymi kolorami

fuj!

ocenił(a) film na 3
delishya

Mnie drażnił dodatkowo fakt, że w ciągu tych 9 godzin jej szminka parokrotnie znikała oraz zmieniała kolory (brązowa, bordowa, różowa - i nikt mi nie wmówi, że to kwestia oświetlenia). Dodatkowo czasem jej się róź na policzkach pojawiał. Powinszować, jeśli miała czas na poprawę makijażu ;))

szymekaja

Faktycznie nie wyglądała najlepiej, najgorsze były te jej usta. Zastanawiałam się jeszcze nad tymi włosami, które wyglądały na nieumyte. Trudno się pogodzić, gdy się ją ogląda, że już jej nie ma.

użytkownik usunięty
kadmina

zdecydowanie te wlosy naprawde dla mnie rzucaly sie najbardziej w oczy ;/
No ,ale coz nie ma sie co czepiac.
Obejrzalam i nie mam zadnych zastrzezen bo wiadomo i tak bylo,ze nie bedzie z tego jakiegos arcydziela, ale ogladalo sie przyjemnie ;)