PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72127
3,0 27 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Mam wrażenie, że gdyby nie Katarzyna Rosłaniec, nie wiedziałabym do tej pory, że istnieją takie dziewczyny jak galerianki (myślę, że wiele osób o tym nie wiedziało, a wręcz dzięki temu, małolatki znalazły na siebie pomysł) i nie wiedziałabym, że mieć dziecko to sposób na modę... Hmm czy stworzenie tych filmów, wskazywanie problemów w nim zawartych nie staje się raczej nowymi pomysłami na siebie wśród młodzieży? :D Filmu nie oglądałam i chyba nie chce oglądać, widząc oceny ;)

edzia_94

Zgadzam się. O galeriankach co nieco słyszałam przed powstaniem filmu, ale o rodzeniu dziecka ,bo tak jest "cool" nigdy.

ocenił(a) film na 6
litecytorka

Zanim obejrzałam film trochę poczytałam o jego genezie. Reżyser, Katarzyna Rosłaniec przeczytała w ''Wysokich obcasach" artykuł o najmłodszych matkach Europy. Tam właśnie był opisany problem 'mody' na ciążę wśród nastolatek.

_Nikki

Jestem zdziwiona. Nie spodziewałam się ,że coś takiego w ogóle ma miejsce. No cóż , w Ameryce różne się rzeczy dzieją.

litecytorka

*w Europie, dopiero doczytałam

edzia_94

mi sie wydaje, ze jak mlodziez teraz wie ze cos takiego jest to to beda robily bo mlodziez wzrouje sie na filmach i nimi zyja...

ocenił(a) film na 6
lenka110

spokojnie, nie jesteśmy aż tacy głupi jak o nas wszyscy myślą :)

_Nikki

no... ale jak ktos obejrzy taki film to sobie pomysla co to za ludzie. Bo czy np w Ameryce taki film wymyslili?!

ocenił(a) film na 6
lenka110

a co Cię tak obchodzi co inni pomyślą :) w USA to o wiele bardziej kontrowersyjne produkcje powstają :) nie musisz się martwić