Mam wrażenie, że gdyby nie Katarzyna Rosłaniec, nie wiedziałabym do tej pory, że istnieją takie dziewczyny jak galerianki (myślę, że wiele osób o tym nie wiedziało, a wręcz dzięki temu, małolatki znalazły na siebie pomysł) i nie wiedziałabym, że mieć dziecko to sposób na modę... Hmm czy stworzenie tych filmów, wskazywanie problemów w nim zawartych nie staje się raczej nowymi pomysłami na siebie wśród młodzieży? :D Filmu nie oglądałam i chyba nie chce oglądać, widząc oceny ;)
Zgadzam się. O galeriankach co nieco słyszałam przed powstaniem filmu, ale o rodzeniu dziecka ,bo tak jest "cool" nigdy.
Zanim obejrzałam film trochę poczytałam o jego genezie. Reżyser, Katarzyna Rosłaniec przeczytała w ''Wysokich obcasach" artykuł o najmłodszych matkach Europy. Tam właśnie był opisany problem 'mody' na ciążę wśród nastolatek.
Jestem zdziwiona. Nie spodziewałam się ,że coś takiego w ogóle ma miejsce. No cóż , w Ameryce różne się rzeczy dzieją.
mi sie wydaje, ze jak mlodziez teraz wie ze cos takiego jest to to beda robily bo mlodziez wzrouje sie na filmach i nimi zyja...
no... ale jak ktos obejrzy taki film to sobie pomysla co to za ludzie. Bo czy np w Ameryce taki film wymyslili?!