widzialem "mrocznego rycerza" i sie zachwycilem, ciekawia mnie inne czesci batmana jednak nie bardzo chce sciagac wszystkie czesci bo niektore moga byc 'gorsze' od "mrocznego...".
...i ten Joker w starszych czesciach mnie troche odstrasza poniewaz 'przyzwyczailem' sie do Ledgera.
Poleccie mi jakies fajne czesci batmana ;D
Tylko Batman i Mroczny Rycerz trzymają poziom. Dlaczego ? Bo jest Joker :) Wszystkie pozostałe takie słabsze.
Polecam BATMAN i BATMAN FOREVER , resztę możesz oglądać jak ci się spodobają te 2 części ;) jeśli cie odstrasza Joker to radze browarka na poprawienie humoru , bo nie wszystko jest śmieszne za pierwszym razem ;D
Batmana - Trzeba zobaczyć, Joker inny styl, ale równie cudowny.
Powrót Batmana - Trzeba zobaczyć
Batman Forever - Jeśl lubi się Carrey można obejrzeć.
Batman i Robin - Jeśli twój czas jest nic nie warty, można obejrzeć
Serdecznie nie polecam "Batman i Robin". Straszna żenada. Nie dość, że film fatalny to postać Robina w ogóle uważam za pomyłkę tego komiksu.
Zapomnieliście o Batman Begins który trzeba zobaczyć , które jest ciutke niżej niż Mroczny Rycerz ;)
a ja wcale nie uważam że jest niżej niż Mroczny Rycerz. Batman Poczatek oglądało sięzajebiście z tego względu że to było odrodzenie Rycerza Gotham z popiołów Joela Schumachera, coś nowego, wielki come Back. Mroczny Rycerz był tylko sequelem ale bardzo udanym. Tylko jakoś dziwnie mi się nie podobało przerobienie kostiumu, jakiś taki się wydawał dziwny chociaż nie był tragiczny, no i dalej jestem jakiś wściekły za Batmobil, niewiem czemu. A do założyciela tematu, przede wszystkim nie zaczyna się serii od końca bo tym się psuje oglądanie reszty, nie zrób tego błędu przy innych batmanach, zacznij rocznikowo. Najpierw Batman i Powrót batmana ponieważ warto zobaczycgroteskowe dzieło Burtona, potem mozesz sobie nakupywać browara i zobaczyć fajerwerki i szał kolorów dla dzieci Joela Schumachera. Potem Batman- Begins, tylko szkoda ze obejrzałeś najpierw Mrocznego Rycerza, to moja jedna z moich zasad, nigdy nie zaczynać filmów nie pokolei.
Ja uznaję tylko 3 części Batmana- pierwszą część zrealizowaną przez Burtona która jest wyśmienita, oraz dwie najnowsze zrealizowane przez Nolana. Pozostałych nie uznaję. To już nie to. To porażka rzekł bym xD Pozdrawiam ;)
nie przesadzaj, Powrót Batmana też jest świetny, po prostu Schumacherowi trochęnie wyszło delikatnie to ujmując.