PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=754800}
6,3 164 tys. ocen
6,3 10 1 163789
6,7 90 krytyków
Barbie
powrót do forum filmu Barbie

Serio ktoś zaproponował Schumer tę rolę? Lubię ją, ale z żadnej strony nie wygląda jak Barbie. Chociaż... no tak, poprawność polityczna. Taka poprawna Barbie może mieć nieładną figurę.

maggdasj

Pewnie jakaś ustawka. "Była idealną kandydatką i bardzo ją chcieliśmy, ale zrezygnowała, więc z bólem serca angażujemy taką Margot".

Midnite

Idealna kandydatka do parodii Barbie chyba.

ocenił(a) film na 9
maggdasj

Wybrali najlepiej.

Midnite

Jakby taką osobę chcieli, to by nie wybrali Margot.

maggdasj

Margot to była istotnie ta prawdziwa i jedyna kandydatka. Schumer to taka zasłona dymna, że niby ją "rozważali", żeby nie urazić mniejszości.

Midnite

Też mi się tak wydaje.

Midnite

Ludzie z wyglądem Amy raczej nie są w mniejszości xD

ocenił(a) film na 8
Midnite

Amy ma przynajmniej normalny wygląd i jakoś się wybiła w świecie tycb chudziutkich aktorek
A Lena powinien grać Reynolds który pad9wal mi już jak byłam mała no i byłam w nim zakochana

joan19

Ale Amy nie wygląda jak lalka, więc do roli Barbie się nie nadaje.

ocenił(a) film na 8
joan19

xD właśnie widać jak ominęło cię i tak prosty element moralizatorski tego filmu. Koniec końców Allanem nikt się nie przejmował, nikogo nie obchodziło jego zdanie ani prawa, pomagał nawet Barbie żeby poczuć się jakoś ważny i im zaimponować, ale i tak nikt nie zwracał na niego uwagi- bo był brzydki.

ocenił(a) film na 7
maggdasj

Lubisz Amy Schumer?

Falchen123

Jest spoko.

ocenił(a) film na 7
maggdasj

Margot i Amy to jak zestawić złoto o tombak

maggdasj

To może powinni obsadzić Melissę McCarthy?

eltoro10000

O, też dobrze. xD

maggdasj

Raczej chodziło im o komediową aktorkę po prostu.
Chociaż mnie Schuhmer nie śmieszy

Szarobure

Barbie ma okreslony wygląd, więc no... Ekhm.

maggdasj

Ken tez, a jednak wybrali Goslinga, który go nie przypomina nawet w ciemnościach XD

Szarobure

Gosling nie jest moim typem faceta. Byli tam lepsi Kenowie. Ale cóż... Wiele kobiet jest nim zachwyconych.

maggdasj

No własnie, wszystko jest kwestią GRY :) Ja nie lubię Shuhmer czy jak ją tam się pisze, ale imo pasowałaby do wymowy filmu. A Goslinga lubię, chociaż tez nie jest moim typem, natomiast to świetny aktor

Szarobure

Talentu mu nie odmawiam. ;)

maggdasj

Dokładnie to samo pomyślałam, ale mnie ubiegles. Gosling kompletnie mi nie pasuje na Kena, ale zobaczymy może się mylę.

ocenił(a) film na 9
maggdasj

Może nie chodziło o główną Barbie. Tylko o tą grubszą wersję lalki.

kkryczka

Nigdy nie wiedziałam grubej Barbie w sklepie. Jej postać to jakiś żart, serio.

maggdasj

to ze nie widziałeś, nie znaczy, że jej nie ma. Użyj googla

Szarobure

To chyba kolekcjonerska, bo w sklepie są standardowe.

ocenił(a) film na 1
maggdasj

Moim zdaniem Barbie powinien grać Anthony Anderson. I wjeżdżamy z poprawnością polityczną na pełnej k...

maggdasj

przeglądając role to większość aktorów gra tu Barbie albo Kena xd

ocenił(a) film na 8
maggdasj

Nie napisali którą Barbie miała by zagrać. Pewnie jedną z tych grubych.

malamaxi

Co nie zmienia faktu, ze gruba Barbie nie istnieje.

maggdasj

istnieje. od co najmniej 10 lat są bardzo rózne headmoldy jeśli chodzi o standarowe Barbie, oprócz klasycznej jest też Barbie z bardzo szerokimi biodrami i udami, taka plus size, a także bardzo niska petite barbie z drobnym biustem oraz barbie wysoka z bardziej chłopięcą figurą

Szarobure

W sklepach takich nie ma, więc...

maggdasj

Ależ oczywiście że sa. Moze w TWOIM sklepie nie ma XD . Proponuję zmienić sklep. Widziałam je w Kerfiaczach, w Auchanach, już nie mówiąc o sklepach Internetowych.

Szarobure

W internecie różne buble i dziwactwa można znaleźć. Ale to nie zmienia faktu, że w szerszej sprzedaży króluje NORMALNA Barbie.

maggdasj

Nie ma normalnych i nienormalnych Barbie. Barbie z serii Fashionista ktora reprezentuje rozne sylwetki jest dostępna w każdym wiekszym markecie w moim miescie. Nie mów wiec ze nie istnieje i ze jej nie ma w sklepach bo ona te stwierdzenia sa nieprawdą

ocenił(a) film na 7
maggdasj

Było już w wywiadzie podane. Miała grać Barbie w którą wcieliła się Kate McKinnon

maggdasj

Tak, Amy miała zagrać Barbie, ale wtedy scenariusz był zupełnie inny. Miała grać Barbie, którą wyrzucają z Barbielandu, bo nie była wystarczająco doskonała. Ostatecznie zrezygnowała bo miała inną wizję artystyczna niż scenarzyści. Potem przyszla inna ekipą, zmieniła scenariusz i mamy Margot.
Info z wywiadu Amy w programie WWHL.

Lilianna

Dzięki za info!

maggdasj

Ale przecież na rynku już od dawna można kupić rózne Barbie. Także otyłe i anorektyczne...

ocenił(a) film na 3
paulinasopata

Nigdy nie widziałem grubej barbie, w sklepach zawsze są standardowe piękne szczupłe. Te grube to chyba kolekcjonerskie

austin90

Dokładnie!

paulinasopata

Chyba w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Takie o normalnych proporcjach to ok, ale na pewno nie grube.

ocenił(a) film na 7
maggdasj

Amy może zagrać Barbie ale po 30-letnim związku z siedmiorgiem dzieci i mężem alkoholikiem, albo w parodi, acz w parodi wolałbym Rebel Wilson

maciekb80

Rebel już jest dużo chudsza.

ocenił(a) film na 7
maggdasj

Kazali by jej jeść przez 2 miechy pizze i zaraz by sie rozbyła