PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593109}

Barbie w świecie mody

Barbie: A Fashion Fairytale
2010
6,4 4,4 tys. ocen
6,4 10 1 4351
Barbie w świecie mody
powrót do forum filmu Barbie w świecie mody
kruszyna811

bajka jest ładna opowiada o Pewnego dnia pod wpływem wielu nieszczęśliwych wydarzeń Barbie® postanawia przeprowadzić się do Paryża! Zatrzymuje się u swojej ciotki, która prowadzi rodzinny Dom Mody. Wraz z nowymi przyjaciółmi postanawia pomóc ciotce uratować to wspaniałe miejsce, gdzie wraz z przyjaciółką o imieniu Marie-Alecia odkrywają niezwykłą szafę, w której mieszkają Ognistowłose mające pewien magiczny talent... Barbie® wkracza w przygodę pełną wrażeń i magii. Czy uda jej się uratować rodzinny Dom Mody i odzyskać Kena?
Zobacz film i przeżyj fantastyczną przygodę, dzięki której okryjesz, że jeśli wierzysz w siebie, wszystko jest możliwe!
FILM MOŻNA OBEJRZEĆ NA www.chomikuj.kruszyna811

ocenił(a) film na 8
kruszyna811

Wczoraj właśnie sobie obejrzałam. Ciekawa historia, aż nie można uwierzyć, że to Barbie :D Przyjemnie się ogląda, fajny film ^^

kruszyna811

dowaliłeś (-aś) kommenta :D

ocenił(a) film na 8
kruszyna811

Mi też się bajka podobała. Na odstresowanie się można obejrzeć. Lepiej robi niż niejedna amerykańska głupawa komedia.

użytkownik usunięty
elninka

Ta bajka to jedna z najlepszych z serii o Barbie, tak uważam :) Gdy obejrzałam ją po raz pierwszy byłam ledwo dorosła, miałam 19 lat :D Nie mogę uwierzyć, że minęło prawie 10 lat od wydania tego filmu.
Oto link do piosenki pt. "Przygoda z modą" właśnie z tego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=Uvfqpnk3Wqk
Osobiście uwielbiam czasami odświeżyć sobie jej tekst, zanucić pod nosem ;)
Pozdrawiam zarówno dzieci, młodzież jak i dorosłych fanów Barbie! ;)