Czy wiecie, gdzie można zobaczyć ten film z tłumaczeniem? Jakieś kina w Polsce w ogóle go pokażą/pokazały? W sieci też cisza :(
Ostatnio dodali go w USA, US na Netflixie obydwie części, miałem nadzieję że na Polskim Netflixie też dodadzą z napisami ale ciule ominęli go.
O, telugu na Netflixie? W ogóle jest coś telugu? Bo chyba sam mainstream plus trochę dokumentów...Jakoś nie łudzę sie, że Baahu dadzą ;(
Właśnie wersji Telgu nie ma, są zdubbingowane w Hindi, Tamil i Malayalam - a oryginalnej Telgu nie dali.
17 listopada będzie można zobaczyć obydwie części Bahubali [w maratonie] w ramach Festiwalu Filmowego Pięć Smaków w Warszawie i we Wrocławiu :)
Super, ale daleko ode mnie ;( [Bydgoszcz]
Na Netflixie obie części też będą, ale nie w Polsce - pytałam przedstawicieli :( Na razie brak licencji...
Niestety pierwsza część będzie w skróconej wersji międzynarodowej, coś koło 2 godz 18 min, a nie 2 godz 40 min.
Ale druga część podobno zostanie puszczona w wersji pełnej.
Bardzo jesteście zainteresowani zobaczeniem?
160595883
Wersja 166 minut, czyli 2 godz. 46 min. 720p, b.dobra kopia, tzw. PL subbed, czyli polskie wtopione napisy, a czy jakiś balut czy teges meleges nie wiem, bo się nie znam na tym ;)
Jest taki serwis z filmami i filmikami, trzy litery, -c- -d- -a-, kto jest rozgarnięty będzie potrafił (albo się nauczy) użyć podanego wcześniej numeru, kto nie no to: sorry, taki mamy klimat :q
Stan na czw. 05-10-2017, OK - działa.
Dzięki, film jest tam gdzie podałeś :) Nie wiem o co chodzi z tymi cyferkami ale działa normalnie. To mnie uszczęśliwiłeś :)
Proszę, proszę :)
Nie ma to jak wskazać palcem w nudnym dla siebie kierunku, a zobaczyć jak się ktoś cieszy, że w końcu trafi gdzieś, czego długo szukał!
Cyferki to jest numer tego wideo, w adresie strony masz nazwę domeny, po kropce oznaczenie (typ albo kraj) potem deska (/), no i potem wpis "video", by kolejno po desce był właśnie konkretny numer, tutaj ten. Tyle, cała filozofia.
https://dompelenpomyslow.pl/wp-content/uploads/2016/11/2016-11-09_102154.jpg
Super, nie ma sprawy!
Nie ma to jak "uszczęśliwiać" ludzi :D
P.S.
Stan na wt, 12.12.2017 - OK, (dalej) działa :)