PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704584}

Bachor

Nasty Baby
2015
5,4 411  ocen
5,4 10 1 411
4,0 12 krytyków
Bachor
powrót do forum filmu Bachor

Muszę przyznać, że nie zdołałem obejrzeć całego filmu (trochę przewijałem). Oprócz tego, że był obrzydliwy to jeszcze do tego nudny. Możliwe, że go nie zrozumiałem bo oglądałem bez napisów a aktorzy bełkotali. Mimo to jestem ciekaw opinii, którzy oglądali ten badziew, o co w nim chodziło i jakie było jego przesłanie. Ja odpadłem, albo jestem za głupi albo nie dość popaprany.

ocenił(a) film na 1
bezimienny

Dodam jeszcze, że to absolutnie najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem, a obejrzałem ich trochę.

ocenił(a) film na 7
bezimienny

a jaki jest najlepszy film, który widziałeś? Muszę znaleźć perspektywę.

ocenił(a) film na 1
lukluc

stary gdzie moja bryka

bezimienny

Ty tak na serio :) .

bezimienny

A co w nim takiego obrzydliwego?

ocenił(a) film na 1
13Gniewny

wiem, że film jest o gejach ale facet trzepiący drugiemu w towarzystwie kobiety nie jest chyba do końca normalne.

bezimienny

Specjalnie sprawdziłem forum żeby zobaczyć, czy się jakiś ograniczony oszołom trafi. Trafił się. Niestety :(

ocenił(a) film na 4
bezimienny

Wyłączyłeś zanim jeden gejów zabił tego czarnego wariata a reszta pomogła mu ukryć ciało i usunąć ślady?
Bo chyba o to chodziło w filmie ;)

ocenił(a) film na 1
udkojagniece

obejrzałem go od początku do końca. Po prostu w moim prywatnym rankingu film ten znajduje się pośród kilku najgorszych jakie widziałem. Obejrzałem go tylko ze względu na Kristen Wiig, w której jestem zakochany.

ocenił(a) film na 4
bezimienny

Z treści Twojego postu zrozumiałam, że nie dałeś rady obejrzeć -> wyłączyłeś ;)
Dzieło to to nie jest, ale moim zdaniem na jedynkę na pewno nie zasługuje. Ta nuda, miałkość i infantylność głównych bohaterów (których nota bene po prostu nie da się polubić), ich byle jakie życie ma nas nastawić na kino pseudo artystyczne w którym nic się nie dzieje aż tu coś takiego, ciąg wydarzeń doprowadza do wypadku i ostatecznie morderstwa. W zasadzie nie wiem czemu się rozpisuję, nie będę kontynuować bo na pewno Cię nie przekonam :D Ale 1 na 10? Przesadziłeś :D

ocenił(a) film na 1
udkojagniece

oceniłem wtedy pod wpływem chwili, możliwe że film zasługuje na więcej niż jedną gwiazdkę, ale będę musiał obejrzeć jeszcze raz żeby zmienić ocenę. A tak swoją drogą co to znaczy byle jakie życie, czy jeśli człowiek nie żyje wg utartych schematów to jest byle jaki?

ocenił(a) film na 4
bezimienny

Ale oni dla mnie żyli właśnie według utartych schematów, więc nie bardzo rozumiem pytanie? Może się nie zrozumieliśmy, pisząc o bylejakości miałam na myśli taką zupełnie nieciekawą codzienność, zwyczajność, nudę dnia powszedniego.