PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371515}

Avengers

The Avengers
2012
7,5 341 tys. ocen
7,5 10 1 341012
7,0 63 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Co wybieracie ? Ja już sam nie wiem, dubbing czy napisy ???

ocenił(a) film na 8
Kitass

Oczywiście, że napisy. Pomysłodawców dubbingowania filmów aktorskich powinno się stawiać pod murem i rozstrzeliwać...

ocenił(a) film na 4
Pinokio1983

dokładnie

użytkownik usunięty
Pinokio1983

Akurat w tym przypadku dubbing można przeżyć.

ocenił(a) film na 8

Ja już po zwiastunie zrobiłem się blady "z wrażenia" :)

użytkownik usunięty
Pinokio1983

Ja byłam zadowolona, że nie musiałam czytać na głos, bo akurat byłam z dzieckiem w kinie ;)

Kitass

napisy

ocenił(a) film na 10
Kitass

ja tam nawet bez napisow widzialem

Kitass

Dubbing , ale jak lubisz napisy i jesteś ciekawy polskiej wersji językowej to proponuje wybrać się na obie wersje.

ocenił(a) film na 10
Kitass

Oczywiście wybiorę wersje z napisami lub bez.

ocenił(a) film na 8
Kitass

Oczywiście, że napisy.

ocenił(a) film na 9
Kitass

A jest dubbing ? bo nie jestem obeznany w temacie.

ocenił(a) film na 10
dekadra

Tak

Kitass

Nie bierzcie dubbingu! W życiu nie poszłabym na to do kina, ale widziałam reklamę przed projekcją Iron Sky i dubbingowany Morgan Freeman czy tam Samuel L. Jackson brzmi na maksa kretyńsko.

Birke_La_Folle

Jednak Jackson.

ocenił(a) film na 8
Birke_La_Folle

Miałam szczęście - czytam już post drugiej osoby, która widziała zwiastun Avengersów z dubbingiem przed Iron Sky, a ja dzisiaj byłam na IS i na wielkie szczęscie trailer był z oryginalną wersją językową. :) Nie chcę nigdy w życiu usłyszeć dubbingu tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Kitass

Napisy. Nie zdzierżyłabym zdubbingowanego Roberta Downeya Jra. Głos i dykcja aktora są częścią jego gry i chcę wszystko słyszeć, nie tylko widzieć, w oryginale.

Kitass

Lektor :P
Bo jeśli jest dobrze "zrobiony" to i słyszę aktora, i mój papa rozumie co mówią (nie lubi czytać)
Dubbing jest dobry do kreskówek/bajek, a nie do filmów, stąd wolę już lektora, bo przynajmniej nie tracę aż tak z gry aktorskiej.

PS. Rozumiem, że w/w film jest w wersji dubbing, albo napisy?

ocenił(a) film na 9
xsas

W tym problem że lektora nie ma :/

ocenił(a) film na 6
Kitass

jak mozna dubbingowac Roberta D.J. ?? Ergh...? A po filmie spodziewalem sie troche wiecej...za duza rozpierducha...

ocenił(a) film na 9
kobysh

Noo . Ale dobrze że jest wybór :)

ocenił(a) film na 9
Kitass

Może niech ktoś wybierze sie na wersję z dubbingiem i potem napisze o wrażeniach i jaki ten dubbing jest :)

Kitass

Ja idę do Imaxa na wersję z dubbingiem. Napiszę jak było. :)

ocenił(a) film na 9
Kitass

A tak w ogóle można posłuchać tego dubbingu w sieci ?

Kitass

http://www.youtube.com/watch?v=kZXTtBWl0OE

questionZ

na poczatku myślałem że ten trailer jest po rusku. Genialny głos scarlet utwierdził mnie w przekonaniu że nie ma takiej siły żebym na dubbing się do kina wybrał. opowiedź tylko i wyłacznie napisy

ocenił(a) film na 9
Kitass

napisy

Kitass

a nie moze byc lektor?

Kitass

Wiadomo że napisy. Dubbing w Trailerze był żałosny.

ocenił(a) film na 10
Kitass

napisy!!!!! ja sie wybieram na napisy bo widziałam na polskiej stronie avengers zwiastun z dubbingiem i wogule nie pasował do bohaterów głos brzmiało to dziwacznie.

ocenił(a) film na 9
Kitass

napisy

ocenił(a) film na 3
Kitass

na filmwebie bezsensu jest pytać co wybierasz dubbing czy napisy, bo 90% to idzie na napisy. Z dubbingiem tutaj jest jak z serialami typu "Klan", "M jak miłość' wszyscy na nie klną i się śmieją, ale jednak pełno ludzi to ogląda. Tak samo z dubbingiem idziesz do kina na seans dubbingowy i zgodnie z tym co tutaj wszyscy piszą powinny być pustki, a tymczasem sala kinowa jest często pełna i to nie tylko dzieci.

Kitass

oczywiscie ze napisy - chyba lepiej jak Robert DJr mowi glosem Roberta DJr'a prawda?

Kitass

napisy.
dubbing animacji jest genialny <3
dubbing filmów aktorskich beznadziejny -__-

użytkownik usunięty
Kitass

Napisy. Dubbing Toma? W życiu na to nie pójdę. To samo z resztą