Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kolejnych dyskusji na temat zarobku filmu Avengers: Koniec gry.
Dla przypomnienia wyniki z Youtuba na tą chwilę 2,757,373
i z moja z piątku 2,753,808,694
No i aktualne spekulacja forumowiczów na ten Weekend
ziomxd 2759mld Pross Tassadar 2760mld MWilk 84 2764,760mld bialywilk11 2765mld
no właśnie patrzę! gdzieś czytałam że ma być wznowienie na jakiś azjatyckich rynkach - może to z zagranicy tak pociągnęło.
nadal aktualizują stronę - trzeba poczekać
wiesz czytałam gdzieś na komentarzach do mojo - nie mam oficjalnej strony
Ale z fb mojo teraz jest info: 1,692,000 - weekend gross
więc nie wiem skąd taka różnica między yt a mojo
zauważyłam, że od czasu wznowienia czasami podają niższe niż na mojo i aktualizują z weekendu - ale aż tak nie śledziłam różnic przyznam szczerze.
Swoją drogą Far frome home jest na dobrej drodze do 1 mld
też mam taką nadzieję...
co do komentarzy na mojo - słyszła ktoś czy to prawda że avatar ma wejść ponownie do kin na 10 tą rocznicę??? !!!! Nie wiem czy to wymysł osób piszących komentarze czy to prawda
Teraz na streamie przyspieszyło : P
Znaczy ja jedynie co słyszałem, to ten fakt, że Avatar miałby wejść do kin przed premierą dwójki.
Who cares. W grudniu Endgame wróci do kin przed rozdaniem oscarów, więc wyrobi taką różnicę, że Avatar i tak nic nie zrobi :)
Przecież o tym było i jest głośno. W grudniu, kiedy jest posucha do kin wracają filmy, które mają coś ugrać na Oscarach i Marvel zamierza zgłosić Endgame. Więc Endgame w grudniu zawita do kin zapewne w prawdziwie rozszerzonej wersji. Zapewne Oscarów nie zdobędzie, bo ta gala to jakiś żart i wybierają jakieś głupoty, ale w kinach w grudniu się pojawi...
Do 3 mld nie dobije, ale zazwyczaj takie grudniowe powroty dają 30 mln... no chyba, że dorzucą w filmie naprawdę z 10 minut nowych scen... na chwilę obecną nie wiadomo co puszczą, ale puszczą. Te informacje podawali na początku maja jakoś.
Filmy oscarowe mają terminy również koniec stycznia/początek lutego , więc mają dwa okienka na powrót Endgame do kin
no mam nadzieję, że wróci skoro Avatar też miałby wrócić. Jeśli teraz udałoby się wygrać różnicą 1-2 mln to na krótko.
Bez sensu jest to całe doliczanie kasy po powrocie ;/
Wróci, wystarczy wpisać w google endgame oscars. Marvel zamierza promować ten film, a promowanie filmu oznacza jego powrót do kin w grudniu lub koniec stycznia/początek lutego. Ponadto chyba będą też promować Roberta Downeya Jr w walce o statuetkę za rolę.
słowa kluczowe [Endgame + December] wyskakują mi informacje: Avengers: Endgame Coming To Disney+ In December
A po wpisaniu [Endgame + Oscrs] info na jakie nominajce mogą liczyć i spekulacje na temat RDJ - za całokształt lub najlepszy aktor
No właśnie. A wszystkie filmy oscarowe wracają do kin - tak się je promuje przed galą oskarową :)
no to wcale nie oznacza że zarrobi w kinach.. wyszukiwarka oddaje info o Disney + co oznacza że wiekszość USA będzie maiło Endgame w domu na platformie - taniej zapewne niż w kinie.
ok - dużo naczytałam się przed FFH teorii dot. następnej fazy MCU: wielu twierdzi, że zmierzamy do Secret Invasion, dają "za" i "przeciw" - czy Twoim zdaniem zmierza ku temu po FFH.
pierwsze pytanie - czy los jaki spotkał Mysterio jest ostateczny czy w komiksach był już odkręcany???
1) Ok według mnie raczej nie będzie Secret Invasion, Marvel zrobił że skrulli sojuszników dla Ziemi. No chyba że się okazać że rasa skrulli jest podzielona na np klany czy coś w tym stylu.
2)Trudno powiedzieć czy wróci większość przeciwników w uniwersum kinowym była tylko na jeden film, myślę że nie. W filmu fabuła jest inna niż w komiksach np on nigdy Mysterio nie pracował dla Starka (w tych komiksach co czytałem)
Dokładniej Spider-Man zapytał systemy czy to jest realne co teraz widzi a program mu odpowiedział że nie ma już żadnego działającego drona, wiec on nie żyję.
ok, przyjmuję do wiadomości...
trochę w secret invasion uwierzyłam po tym jak bgracia russo stwierdzili że jeśli mają wrócić do MCU zrobić jakiś film to będzie to albo fantastyczna czwórka albo właśnie wydarzenie na miarę wyżej wspomianego przeze mnie.
Co do Mysterio niby wiem - ale aktor w tej roli był na tyle dobry że miałam nadzieję na coś w stylu Loki - czyli ciągłe powroty
Uważam że jako iluzja może wróci, ale nie w fizycznej formie poza tym jak patrze jak użyli technologii iluzji mam taką dziwną myśl że z tej samej technologii tylko nieco zmiennej formie może użyć Kameleon.Z taką różnicą że on będzie miał coś rodzaju zbroi na sobie i dzięki tej technologii Mysteria będzie umiał się zmieniać w inne osoby.
Przy tak niedużej różnicy, bagatela 7 mln, Marvel już powinien mieć rękę na pulsie i nawet samo studio powinno wydać tą kasę na bilety dla szkół, domów dziecka itp. Za te 7 mln, które by wydali i omówmy się - są to dla studia sprawy groszowe, mają świetny marketing i pijar w postaci: ,,w tym studiu narodził się najbardziej kasowy film wszechczasów...".
Zostało 7.2 miliona do Avatar, do następnego tygodnia będzie nowy top 1 w box office : )
Zależy jak dalej świat się spisze, gdzie jest re-release... to on teraz napędza. Liczę na mocne zbliżenie się. Potem król lew i wszystko siądzie, każdy inny film.
Na necie 9,7 mln zostało tzn na YT. xD. Za tydzień już mamy Avatara na bank :D.
Na YT za moment będzie równe 9 milionów xD Tak więc w dwie godziny natłukli milion, jak tak dalej pójdzie.... xD
Zasuwa ostro ja po puludniu patrzę 2.776 a wieczorkiem 2.778.5 LOL w szoku byłem xD.
Worldwide: $2,780,800,139 Do końca tego tygodnia co będzie, to będziemy mieli nowego top 1 box office'u : >
Już tyle jest, już są artykuły o tej sumie : > Tam na streamie to nwm co się odwala, ale wartości były niższe : >
Ale wolno dzisiaj idzie : < Obstawiam, że maks. do końca następnego tygodnia Endgame wyprzedzi Avatara!