Ja obstawiam oczywiście Spidermana, Ant-mana , Silver Surfera, Hulka(nie ogarniam dlaczego nie było go w pierwszej części) , Ludzką Pochodnię, Wasp, Aquamana, ghost ridera , batmana z robinem i nightwingiem( to byłby czad) no i OCZYWIŚCIE Supermana.Wasze typy?
przeciez hulk byl w pierwszej czesci :< batmana i robina na bank nie bedzie bo to inna wytwornia komiksow.spidermana tez nie bo teraz jest od nowa seria o nim i chyba disney nie ma do niego wykupionych praw czy cos.silver surfer i czlowiek pochodnia byli juz w fantastycznej czworce ktora jest seria zamknieta.poza tym ludzka pochodnie gral kapitan ameryka wiec byloby troche trudno xD ghost rider chyba tez byl od dc jak batman ale glowy nie dam,poza tym filmy o nim byly kiepskawe i nie wydaje mi sie na tyle herosowaty by byc w avengers.no jakos nie ten klimat.antmana i aquamana nie kojarze,ale chyba ant-mana chceli robic osobno? wasp z tego co wiem byla postacia negatywna,a w avengers 2 mamy juz thanosa(albo on bedzie w thorze 2 ?) i lokiego ofc.poza tym ktos chyba kiedys potwierdzil ze jej nie bedzie? wg mnie sklad sie nie zmieni,moze porozwijaja watki czarnej wdowy i hawkeye.co najwyzej bedzie nowy wrog.
Scarlett Witch, Ant-man, Wasp, Quicksilver, Black Panther i mało prawdobodobni Wolverine i Spider-man. A ci źli? Thanos będzie ponoć głównym villianem w ''The Guarddian of the Galaxy'', więc nie widzę tego by był przeciwnikiem Avengersów w sequelu. Zresztą nie chcę znowu kosmitów jako złych. To samo tyczy się Lokiego- po co stale go maksymalnie eksploatować.
a mi sie wydaje, ze Thanos bedzie i w TGOTG i w Avengers 2- ale tutaj dalej bedzie wspomagal tylko. mazy mi sie Ultron
Ultron , ciekawa propozycja ... Masz jeszcze pomysły na jakiegoś innego oryginalnego villana w sequelu ?
moze Kang, ale to by bylo troszke bez sensu, moze Masters of Evil, ale ten pomysl mi sie srednio podoba, jest taki typowy do bolu. zreszta biorac pod uwage Ant-Mana... no musi byc Ultron. i moze jeszcze na koncu widzialbym Hulka walczacego z Avengers. a po napisach mogliby go wyslac w kosmos i zaczac Planet Hulk... to praktycznie moje marzenia co do rozwoju MCU. jestem pewny, ze Whedon nie da ciala i cos dobrego wymysli.
Ja bym się ucieszył, jakby było coś w stylu "nawrócenia" Lokiego i żeby on się przyłączył, a poza tym to chyba tylko batmana bym poparł w tym filmie (ale zważając na to, że w ostatniej części trochę z nim namieszali, to byłby kłopot...)
:-)
Nie wiem czy to troll, ale Batman dla twojej wiadomości to zupełnie inne uniwersum, ba, zupełnie inna wytwórnia komiksowa.
Jeśli ktoś oglądał napisy końcowe w Avengers to tam jest taki czerwony stworek z kosmitami, więc może on będzie głównym przeciwnikiem.
Ten czerwony stworek to według mnie nie kto inny jak Red Skull (Schmitd) z "Captain America: Pierwsze starcie". Moje przypuszczenie są spowodowane z tego powodu, że przed tymi napisami końcowymi widać normalną dłoń człowieka z czerwoną twarzą, a w pierwszym starciu jest, że red skull trzymał teseract i go tj. przeniosło w kosmos.
to źle przypuszczasz. Ten stworek jest nie czerwony a fioletowy. I nazywa się Thanos i jest przeciwnikiem o kilka klas groźniejszym od Skulla.
Scarlet Witch i Quicksilvera nie będzie na pewno bo zbyt dużo zamieszania by musiało być żeby ich wprowadzić... nie dość, że początkowo były to negatywne postacie to do tego dzieci Magneto. Ale Antmana i Wasp pewnie dodadzą ponieważ powstaje film o panu mrówkowym a panna skrzydlata jest z nim dość mocno związana;) Black Panther byłby bardzo miłą niespodzianką tak samo jak Vision. Jeżeli chodzi o Spidermana to jedyną fajną opcją byłoby pokazanie, że gdzieś na drugim planie przelatuje (oczywiście, jeżeli znowu będą rozwalać New York). Przeciwnikiem musi być Thanos... w końcu widać w końcówce filmu jak się napalił, żeby pokonać Avengers.:D
Wasp nie była postacią negatywną. A przynajmniej nie w pierwszych dziesięciu komiksach o Avengers ;)
Na bank wystąpią postacie z pierwszej części, a to ze względu na to iż powstają ich kontynuacje (Iron Man 3, Thor: The Dark World, Nick Fury, Captain America: The Winter Soldier) Hulk może będzie może nie ... ja bym za to bardzo przywitał Pajączka :P
Black Panther i Ant Man z Wasp. War Machine ale tylko epizodycznie. Co do wroga to może Leader, w Incredible Hulk było nawiązanie, a skoro nie wychodzi nowa część (w najbliższym czasie), to może pojawić się w Avengers 2.
Supermana nie lubie jako bohatera bo on jest nieśmiertelny, nie odczuwa bólu i przez to zawsze wiadomo, że wygra i filmy z nim nie wzbudzają u mnie emocji
tak - mimo, że teoretycznie też jest niezniszczalny to nie ma fryzurki na pedzia (ja superman) i głupiego laseru w oczach. i robi efektowniejszą rozpierduche :)
Noo, przyznam że laser w oczach jest tandetny. Ale w nowym supermanie od snydera wszystko będzie ''lepsze''
Przecież w każdym z tych filmów zakończenie jest znane na poczatku. Tak są skonstruowane, żeby zwycięzylo dobro. Sorry jeśli zespsułem ci frajde.
wiadomo, że wszystko skończy się dobrze bo to nie dramat tylko kino rozrywkowe ale kiedy akcja jest dobrze zrobiona to człowiek zapomina o oczywistym zakończeniu i daje się wciągnąć w akcje
Właśnie czytałem w TT (teletydzień :P) że Vin Diesel rozważa propozycję zagrania w Avengers 2. Podobno zaproponowali mu rolę... Vision.
Ja Ci powiem,że z twarzy, gdyby nałożyć komputerowo,albo po prostu np pomalować na czerwono i zrobić oczy bez źrenic to byłby podobny. Tylko, że TT to raczej mało wiarygodne źródło informacji.
Wcześniej było gdzieś o tym.Ale to raczej plotka,która wyszła z tego,że Vin Diesel ustawił sobie avatar visiona na facebooku czy coś takiego.
No tak, tylko, że podobno z pół roku temu jak ustawił sobie na facebooku zdjęcie siebie jako Ridick, po chwili wyszło oświadczenie od wytwórni, że zaczynają kręcić trzęcią część przygód Ridicka. Ludzie na codzień raczej nie wrzucają sobie na fejsie jako zdjęcie główne Spider Mana, czy Kapitana Planety, zwłaszcza jeśli są aktorami i osobami publicznymi. Skoro raz tak zaspojlerował fanom na fejsie, to coś jest na rzeczy.