szukam caly czas sceny z filmu... ale nie moge znalezc ;/. Chcialem zobaczyc jak on mowi ;]
A co np.?Bom jestem ciekawa.
A tam Titanic...tosz to straszne romansidło!
Jedyny atut to Leo który dzsiaj świetnie gra(ale wtedy nie)
Oj nie chce mi sie wymienaic wszytskich filmow, ktore ogladalem od pierwszej wizyty w kinie na Avatarze. Ale np. Bekarty Wojny, Podziemny Krag, Batman (chyba begins, nie pamietam dokladnie)...
Jak mogłeś ocenić Króla Lwa na 7 :O To jest najlepsza bajka,Transformersy nie powinny mieć tej samej oceny co te małe arcydzieło.
Transformersow ocenilem od razu po przyjsciu z kina... fakt troszke za wysoko... 6 wystarczy. Krol Lew mi sie podobal ale nie az tak bardzo... W sumie to swietna bajka, przypomina mi jak bylem malym szczylem ;]
nom, ladniejsze tlo w avatarowym teledysku jest ;). Chociaz muzyka z Titanica nie jest taka zla ;]
Zwiastuny do nowej części Avatara, reklama lodów Avatar, program o wyplataniu z wikliny własnego Jake'a
nom ;). Moze kiedys "I see you" bedzie tak samo znane przez wszytskich jak " My heart will go on" ;)...
National chciałam na namowić mamę by poszła na Avatara i nie dała się zaciagnąć...;-)Mogłam użyć podstępu;-)
nom... W sumie to przez pierwsze kilka minut tez mialem lekko oczy zmeczone, ale po chwili juz sie przyzwyczailem ;). No jkaby nie patrzec oszukujemy swoje oczy ...
naprawdę wam nie przeszkadza te ciągłe wpierdzielanie się??? nie to, ze was wyrzucam, bo bez was i innych byłoby tu mniej zabawnie, a ja bym się rzadziej śmiał, ale jest takie coś jak gg, skype
Wiem ze jest takie cos jak gg, skype itd... ale my wolimy byc tutaj. Juz gdzies o tym pisalismy... i to nie raz.
w zasadzie to dobrze, wolę poczytać wasze wypociny niż obejrzeć komedię w TV, jakoś cała wasza "ekipa" bawi mnie bardziej :)
Wcale się nie wyróznia!Ja jestem ciekawa jak ludzie by oceniali piosenki gdyby nie było teledysków...
Kazdy zna tam jakies slowa z tej piosenki ;), niektorzy sobie do dzisiaj ja nuca ;].
Nom mamy duzo "gosci", co ich tak tutaj ciagnie ;)? Ja Ci mowie, ze oni tak naprawde nas lubia ;]
Na mnie film Avatar w ogóle nie zadziałał. Działa na mnie za to zjawisko Avatar, jest prześmieszne.
ale Ty się tych grubasów przyczepiłeś, wszędzie ich widzisz. Mówię Ci, że chyba masz jakieś fantazje z tym związane...
ehe, dla ciebie chyba byloby najlepiej jakby byl gruby i z pryszczami... mam racje ;]?