To mabyć film si fi ?????Hahahah to jakas bajeczka dla 6 letnich dzieci, a nie poważny film.Może go obejrze ale napewno nie w kinie ,tylko na kompie.Płacić kasę za niebieskie płaczące ludki nie to nie dla mnie.
Gościu. Już sam fakt, że jest to film Camerona daje powód, żeby wydać te pare złotych na kino. Według mnie będzie to bardzo dobry film (przynajmniej takiego się spodziewam). Na pewno nie bedzie można doświadczyć tych emocji na kopmie, co w kinie. Sczerze wątpie, żeby Cameron wypuścił do kin chłam. Ale to twoja decyzja.
A kto to Cameron ?Ten od Titanica prawda?To ten który przerkupił jury i dostał 11 oskarów dla Titanica?Co on tam ciekawego stworzył?Nic,to jest taki bękart Hollywoodu.I ten jego Avatat co to sa smerfy?A gdzie gargamel?Juz wogóle po obejrzeniu trailera,można wymiowtowac obrzydzeniem jakie on reprezentuje.Co za gó...no.I to mabyc powrót do klasyki si fi?Bo na razie widze że to powrót do Titanica .
A tak czy siak obejrze ten film przed kompem.Efektu 3d ,nie trawie.I wole ścignąc wersje normalna i ta wersje obejrzeć przed monitorem na spokojnie
Jak na trolla to mało oryginalne to było. Teksty o smerfach, titanicu, ogladaniu pirata - na imdb są już od pół roku. Mógłbyś się bardziej postarać a nie sciągać z innych.
to nie jest film "si fi" tylko sci-fi chłopcze.
Może byś sie podzielił co w "Avatarze" było takiego gównianego bo w przeciwieństwie do ciebie nei miałem okazji oglądać.
A jeden taki "smerf" jest 2x większy od ciebie i wystarczyłoby żeby raz pstryknął palcem żebyś leżał na ziemi i spał.
http://files.nireblog.com/blogs/ateyavana/files/please-do-not-feed-the-hoboken-t rolls.jpg
Co za niebieskie ludki?Przypuszczam że zmutowane smerfy ,które przeniosły sie z zniemi na obą planetę,gdzie tamtejsza fauna i flora poddała ich mutacji.I tak przerodziły w niebieśckie ludki o końskich mordach.
Nie dokarmiać trolli mówią ale zasady są po to aby je łamać.
Smerfy o końskich mordach. Daj nam linka do twojej przepięknej, cudownej twarzy kozaku ;) Napisz maila do Camerona żeby z wszystkich Na'vi zrobił kopie Leonarda DiCaprio, albo innego Brada Pitta. Wtedy Obcy będą ładni a film będzie miał sens!
to że wyglądają na wyrośnięte konie (mimo iż tak nie wyglądają) to nie znaczy że film będzie zły.
To tak jakby marudzić z powodu że kaczki wyglądają jak kaczki. Pewnie jak wyjdą kinowe "Smerfy" to będziesz się dopierdalał że "smerfy wyglądają jak Na'vi z Avatara".
Jak se Cameron wymyślił to tak będzie wyglądać, Obcy w "Dystrkcie 9" są dopiero PIĘKNI a jakoś nikt nie marudzi.
NiektórE trolle nie potrafią powiedzieć nic sensownego. a ten pan tutaj
wykazał się o wiele większą inteligencją niż jego koledzy. Poprostu
pierwszy raz czytam wypowiedzi trolla i zostałam rośmieszona. Dzięki ci za
trochę radochy w tym szarym dniu!
osobiście szykuje ekipe i jadymy na film.
PS: jak na filmie nie zrobie pod sie to bede zawiedziony.
jak zrobisz pod siebie to też będziesz zawiedziony bo bedziesz bulił za zanieczyszczony fotel ;)
No ludzie naprawde ten film to szczyt góry gówna.Będzie Titanic w kosmosie.Czyli w skrócie historia kopulacji w rasie 2 metrowych smerfów.Rany co za shit.Napewno na te crap do kina nie pójde .Obejrtze ten film przed kompem.Bo ogladać kopulujace sie smerfy i jakieś tam pterodaktyle.
Jakbym słyszał pana Xanosa (?). Fabuły filmu nikt nie zna, tylko ty. Jeszcze mi powiesz że Jake i Neytiri będą lecieć latającą górą i uderzą o górę lodową a Jake utopi się w gnojoku, po czym Neytiri wyrzuci do gnojówki brylant z drewna zwany Sercem Bagien. OMG. To są efekty gdy za dużo dzieciom się puszcza "smerfów" a potem rodzice zdziwieni bo dzieci mylą wszystko z smerfami.
Odynus i Xenox (za literówki przepraszam) skoro tak się panowie zastrzegają że nie obejrzą tego w kinie tylko na PC to zgoda, napiszcie to raz a nie co chwile w każdym kolejnym poście takie samo zdanie;)
I jeszcze to gówno bedzie w 3d .Jakis denne efekciarstwo na rzecz dobrego scenariusza.Pluc na ten film i prostaka Camerona.I znów film gdzie motywem przewodnim będzie kopulacja w rasie zmutowanych smerfo-koni.
Jak się już wypłakałeś to do widzenia, idź opowiedz to swojemu psu -na pewno Cię zrozumie.
"I znów film gdzie motywem przewodnim będzie kopulacja w rasie zmutowanych smerfo-koni"
No racja ileż można oglądać filmów o Smerfo-Koniach! ;P
A tak na poważnie to jest żałosne. Odynus i Xanos (pewnie to jedna osoba) tutaj świrują pawiana a podczas oglądania filmu na kompach będą sikać w majty z wrażenia.
No tak ,a jakie denne efekty ,niestety to nie jest industral light and magic.Normalnie to jakaś gra video zamiast filmu.
widać dla odynusa real jest jak gra komputerowa bo Avatara nie da sie prawie odróżnić od reala, a zwłaszcza rośliny itp.
Też coś się dziwiłem jak ktoś może mieć tak podobny poziom inteligencji do Xanosa, no i bingo. Nawet nicki podobne.