PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 815 tys. ocen
7,4 10 1 814635
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

To dla mnie coś nowego! http://film.wp.pl/idGallery,6000,idPhoto,221043,galeria.html?ticaid=19805

ocenił(a) film na 9
kamila_sz25

hmm... trochę robią szum...

ale jest w tym coś prawdy - film zassyyssaaaa :)

ocenił(a) film na 10
plantum

zasysa, zasysa, ale w końcu to tylko jednak film;) Może zanim ktoś wybierze się na seans powinien sobie zrobić testy psychologiczne?;P
Te małe chińczyki mają serce tak blisko du** że od razu udaru dostają ;).. ech...

kamila_sz25

U mnie depresję wywołują niestety niektóre komentarze.

ocenił(a) film na 9
kamila_sz25

avatar wywołuje stany lękowe, manie prześladowcze i inne zaburzenia - u haterów i osób krytykujących film

są tak mocno zdemotywowani przez fanów że popadają w depresję :)

kamila_sz25

Jak o tym przeczytałam, to wybuchłam śmiechem. Każdy ma swe odczucia wobec tego filmu. Ja bym z wielką chęcią znów wróciła na Pandorę, ale że od razu myśli samobójcze. Jak zwykle wszystko na wyrost.

ocenił(a) film na 8
karcianh

Jak ktos mocno przezywa film i jest bombardowany emocjami
podnosi sie mocno cisnienie, tyms serca to wiadomo ze zagrozenie na takim filmie jest.
Ale tylko gdy ktios sie mocno wczuwa i przezywa film.

ocenił(a) film na 8
Kojak555

przepraszam za błąd powyzej , "chodzi o rytm serca"
Ta strona jest do bani przez ten brak edycji

ocenił(a) film na 10
Kojak555

Jestem osobą nadzwyczaj wrażliwą i silnie się personifikuje z głównymi bohaterami. Na "Avatarze" płakałam jak dziecko i, tak jak mówisz, zostałam zbombardowana emocjami i odczuciami. targały mną różne odczucia, złość, zafascynowanie, a nawet żal, za to że Pandora nie istnieje na prawdę. Ale depresja? samobójstwo!? Chyba znowu poniosło amerykańskich naukowców;P

ocenił(a) film na 8
kamila_sz25

Mnie zaówno na 1 i 2 seansie wbiło w fotel, dzwiek potwornie głosny w imaxie, wszystkie te sceny moga robic wrazenie, na 100% miałem podwyzszone cisnienie. Ale mój znajomy lekarz co był na Avatarze mówi ze zawał na takim filmie jest prawdopodobny

ocenił(a) film na 10
Kojak555

A ja się miałam za osobę wrażliwą;P Choć na filmie tez miałam podwyższone tętno, miałam raz ciepłe, raz zimne poty, ciary po plecach, płacz, ryk i w ogóle. Ale zawału nie dostałam. Na szczęście:P

kamila_sz25

A w tym artykule jest błąd po Pandora to księżyc a nie planeta xD

ocenił(a) film na 10
Kojak555

Na koniec filmu zauważyłem, że mam koło 120 uderzeń ;)

kamila_sz25

ja jestem słaba przywiązałam się do filmu postaci ...

kamila_sz25

Depresja Avatara czyli wyższe stadium bycia płatkiem śniegu.